عزیزم شما شکایت رو بنویس من خواهش میکنم رسیدگی نکردنم شما شکایتتو کردی با همین حرفاست که کارمون به اینجا کشیده شده 1!!!
عزیزم شما شکایت رو بنویس من خواهش میکنم رسیدگی نکردنم شما شکایتتو کردی با همین حرفاست که کارمون به اینجا کشیده شده 1!!!
- سوال: محدوديت واگذاري سرعت اينترنت به كاربران خانگي چيست؟جواب: طبق قوانين و مقررات جاري واگذاري پهناي باند با سرعت بالاي 128kb/sبه كاربران خانگي فقط به اعضاء هيئت علمي دانشگاهها و افرادي كه مدارك لازم از مراكز آموزش عالي در زمينه فعايتهاي تحقيقاتي و پژوهشي ارائه نمايند در زمانهاي محدود مجاز بوده و در ساير موارد ممنوع ميباشد، لذا واگذاري پهناي باند بالاتر با ارائه كارت دانشجويي يا معرفي نامه از محل كار و غيره براي كاربران خانگي مورد قبول نبوده و تخلف محسوب ميگردد.
اگه به اینه تمام isp های کشور خلافکارن و باید مجازات بشن . شما شکایت ثبت کردی ؟
اره ما هم ثبت کردیم امیدوارم همه دوستان هم ثبت کن.تا مخابرات درست شه
اینترانت دیگه چیه که بخوایم برای بیشتر از 128 مجوز بدیم بعد همون 128 هم خدا تومن پولشه مثلا به اسم نا محدود .اخه از اینترانت میشه بیشتر از 1 گیگ استفاده کرد که نامحدود بخواهیم بگیریم مگه مغز خر خوردم.من نمیفهمم این قانون های مسخره و من دراوردی یعنی چه؟ واقعا برای خودم متاسفم که توی همچین مملکتی زندگی میکنم..
سلام دوستان خسته نباشید
بچه ها من از مبین نت سرویس دارم و خیلی نا راضیم میخوام ببینم مخابرات خوبه بیام بگیرم یا نه زنگ زدم میگه فقط 128 نا محدود داریم میخواستم ببینم اگه بخوام بگیرم 256 خوبه بگیرم یا نه ؟ چند روزه نصب میکنن ؟![]()
خوبه اما متاسفانه حدود 1 هفتس که در ساعات دانلود رایگان اف سرعت داره.
2بستگی داره استفاده ی شما از اینترنت بیشتر دانلود باشه یا وبگردی.اما در هر دو صورت مخابرات فعلاً بهتر از مبین نته.
من دارم.سرعت دانلودش بین 35 تا 40 متغیره در تمام طول روز و شبها هم هیچ افتی نداره(مثلاً اینکه کمتر از 35 شه)
منم ثبت کردم توی سامانه ی جدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)