الان دیگه با پروژه ی جدید اینتل باید مبحث دیگه ای رو وارد مقایسه کنیم:
تبلت یا اولترابوک!
الان دیگه با پروژه ی جدید اینتل باید مبحث دیگه ای رو وارد مقایسه کنیم:
تبلت یا اولترابوک!
پاسخی برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود؟
به اون سوال این هم اضافه کنید که برای این تبلت برنامه ای برای فیلم مثل kmplayer هست که بتونه مثلا اندازه زیرنویس رو تغییر بده؟
+
ضمناً از سایت cnet دریافتم اون مدل 10 اینچی صفحه مقاومتی داره و برای کارهایی مثل اینترنت اصلا خوب نیست و بی خیالش شدم
میمونه همون مدل 7 اینچی و یک مدل دیگه که از دی جی کالا پیدا کردم ظاهرا همینه با سایز 10 اینچ که 90 تومن گرونتره
فکر کنم باید بین همین دوتا انتخاب کنم اما من از دی جی کالا دیدم و مغازه های فیزیکی رو خبر ندارم . اگه مدلهای خوبی بازم هست اطلاع بدید لطفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام تبلتی بگیرم که باتریش خوب باشه،وبگردی،کتاب خوندن،موزیک،smsدادن وخوندن-مکالمه صوتی مهم نیست داشته باشه یا نه
تا یه میلیونم هزینه میکنم.با این مشخصات چه تبلتی رو معرفی میکنید.
یکی از انواع گلکسی تب فکر می کنم خوب باشه.
من دوستم تو ابادان نمایندگی تبلت سامسونگ رو داره رفتم امروز تبلت 10.1 رو دیدم خیلی خفن بود سفیدش خیلی شیک تره.قیمت 16 گیگ3g رو میداد 950 با گارانتی کامل حتی سرقت....و تمام متعلقات هم داشت از جمله رابط usb و کیف تمام چرم فوق العاده و سی دی کامل نرم افزار.....(البته کیف و رابطها پولش جدا حساب میشد) راستی ساخت ویتنام هست.برای بقیه دوستان ساخت کجاست؟ مشکلی نداره این ویتنامی بودنش؟
احتمالا بخرمش روز یک شنبه......صحبتهایی شنیدم مبنی بر ایننکه دلار تا اخر سال تا 2000 هم خواهد رسید پس همین تبلت میشه 1100................
دوستان به نظرشون بخرم یا نه چیز بهتری هم هست
به نسبت ال دیجیتال گرونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.1 تو گرونترين حالت تو بوشهر حدود 800 هست...
قیمت تبلت اینجا با اونور چقدر فرق داره ؟
درباره تبلت های nook اطلاعاتی دارین ؟
درباره خرید از سایت ایران دلیور irandeliver.com چطور ؟
نوک و کیندل رو در نظر گرفتم چون برای کتابخوانی هم میخام
میشه باهاشون فیلم هم دید ؟
ممنون
سلام به همه بچه هاي بامعرفت من ميخوام تبلت بگيرم ولي شك دارم كه آيا تبلت بگيرم يا لپ تاپ
1. ميخواستم بدونم كه آينده لپ تاپ بهتره يا تبلت
2. آيا ميشه به تبلت هارد ديسك اكسترنال وصل كرد و باهاش تبادل اطلاعات كرد (هارد مثلا 500 گيگ تا 1 ترابايت)
3.سيستم عامل تبلت رو ميشه آپديت كرد
4. برنامه هايي مثل آفيس و پلير و ياهو مسينجر ميشه روش نصب كرد و براي نصب اينها بايد نسخه تبلت رو تهيه كرد يا نسخه كامپيوتر روش نصب ميشه
ببخشيد كه سوال هام اينقدر طولاني شد
ای بابا چقدر این انجمن تبلت ضعیفه!
ینی هیچکی نیست بدونه تبلت های آندروید زیرنویس میخونن یا نه؟
و میشه زیرنویس رو سایزش رو تغییر داد؟ یا عقب جلو بردش؟ (یا با پلیر پیش فرض یا اگرنه پلیرهای دیگه ای باشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)