تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 111 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اوووه چقدر قاطی پاتی شد!!!
    وار به جز خودش کسی رو نجات نداده!
    در ضمن اون فرصت دوباره رو شورا به ((وار)) داد چونکه ((دث)) با قربانی کردنه خودش نژاد انسان ها رو که نابودیشو میخاستن بندازن گردن ((وار)) نجات داد!!!

اما بلاخره 100 سال بعد از اتمام داستان 1 یا میانه های داستان 1 ؟
    ببین اگه بخای دقیق تر بگم میشه گفت اینجوریه:وقتی شماره یک رو شروع میکنی اولش ((وار)) فول آپشن(همون با همه نیروهاش) میاد زمین،یکم که بازی میکنی(در حد 10-15 دقیقه)وار کشته میشه(یا بیهوش میشه) و به شورا برده میشه که اونجا میگن ای شومپت آخر و زمان رو زودتر شروع میکنی!؟!؟! و صد سال زندانیش میکنن! تو این صد سال داستان شماره 2 اتفاق میافته که ((دث)) میره نژاد انسان ها رو نجات میده و باعث میشه که شورا با درخواست فرصت دوباره ((وار)) موافقت کنه.حالا دوباره بر میگردیم به شماره یک و برگشتن دوباره ((وار)) به زمین که ثابت میکنه شروع پیش از موعد آخر و زمان کار ابادون!!! بوده.البته اونجور که من فهمید خود ابادون هم به پیشنهاد یکی از اهریمنان(همونی که لیلیث رو نفله میکنه) باعث این قضایا شده.

2. 3 کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

یعنی چی چیکارس خوب غوله دیگه؟

نه خب دشمن نیست
    کلا کاری به کار وار نداره
    خیلی از مرحله ها دیدمش

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه خب دشمن نیست
    کلا کاری به کار وار نداره
    خیلی از مرحله ها دیدمش
    منم فکر کنم دیدمش یه غولی هست هیچ کاری به کارت نداره معلوم نمیشه دشمنه یا دستت.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

نه بابا غول چیه
    اون یارو فقط گیر افتاده و وار بهش کمک میکنه که اونجا رو ترک کنه!!!

6. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه بابا غول چیه
    اون یارو فقط گیر افتاده و وار بهش کمک میکنه که اونجا رو ترک کنه!!!
    ای بابا من فکر کردم که دشمنمونه چه حالی میداد که بکشیش.!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه سوال دوستان تا حالا کسی از ترینر بازی استفاده کرده؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوووه چقدر قاطی پاتی شد!!!
    وار به جز خودش کسی رو نجات نداده!
    در ضمن اون فرصت دوباره رو شورا به ((وار)) داد چونکه ((دث)) با قربانی کردنه خودش نژاد انسان ها رو که نابودیشو میخاستن بندازن گردن ((وار)) نجات داد!!!

ببین اگه بخای دقیق تر بگم میشه گفت اینجوریه:وقتی شماره یک رو شروع میکنی اولش ((وار)) فول آپشن(همون با همه نیروهاش) میاد زمین،یکم که بازی میکنی(در حد 10-15 دقیقه)وار کشته میشه(یا بیهوش میشه) و به شورا برده میشه که اونجا میگن ای شومپت آخر و زمان رو زودتر شروع میکنی!؟!؟! و صد سال زندانیش میکنن! تو این صد سال داستان شماره 2 اتفاق میافته که ((دث)) میره نژاد انسان ها رو نجات میده و باعث میشه که شورا با درخواست فرصت دوباره ((وار)) موافقت کنه.حالا دوباره بر میگردیم به شماره یک و برگشتن دوباره ((وار)) به زمین که ثابت میکنه شروع پیش از موعد آخر و زمان کار ابادون!!! بوده.البته اونجور که من فهمید خود ابادون هم به پیشنهاد یکی از اهریمنان(همونی که لیلیث رو نفله میکنه) باعث این قضایا شده.
    قبل از این که بازی رلیز بشه یادت میاد اخر تریلر چی میگفت ؟ "ایا مرگ تنها راه نجات انسان هاست؟" دقیقا یک جمله اخرالزمانی و جالب که ایهام داره.
    من فکر میکنم این ساموئل نقش موثری در اینده توی بازی ایفا کنه . در واقع میشه گفت نه دوسته نه دشمن اما به خاطر منفعت خودش هم که شده با horsemen ها همکاری میکنه .
    معلوم هم نیست که نسخه بعد در چه زمانی باشه . من دوست دارم واسه نسخه بعدی Fury رو بزارن واسه بازی . دیگه فکر کنم اونجا با سبک مبارزه ای شبیه بتمن روبه رو بشیم چون بدجور قیافه Fury به زن گربه ای میخوره.

میدونی راجع به اون شخص ناشناخته چی فکر میکنم ؟ حدس میزنم اون خود شیطان باشه. البته نمیدونم توی بیبل داره همچین چیزی؟ اره داریم ؟ واقعا داریم ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

New Game + هم تموم شد دیگه لول 30 تهشه دیگه اکسپرینس نمی گیره ولی خیلی قوی می شه دیگه دیفنسم از 1000 هم می زنه بالا بریم بیفتیم به جون ساید کوئیست ها دی:

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

New Game + هم تموم شد دیگه لول 30 تهشه دیگه اکسپرینس نمی گیره ولی خیلی قوی می شه دیگه دیفنسم از 1000 هم می زنه بالا بریم بیفتیم به جون ساید کوئیست ها دی:
    میگم شاید اگه بازی رو دوباره بری بازم لول بده . چون اگه دقت کنی یک ایتمی رو ولگریم میفروشه که لول 40 باید باشی . احتمال میدم لول 40 هم بره که شاید اخرش باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

قبل از این که بازی رلیز بشه یادت میاد اخر تریلر چی میگفت ؟ "ایا مرگ تنها راه نجات انسان هاست؟" دقیقا یک جمله اخرالزمانی و جالب که ایهام داره.
    من فکر میکنم این ساموئل نقش موثری در اینده توی بازی ایفا کنه . در واقع میشه گفت نه دوسته نه دشمن اما به خاطر منفعت خودش هم که شده با horsemen ها همکاری میکنه .
    معلوم هم نیست که نسخه بعد در چه زمانی باشه . من دوست دارم واسه نسخه بعدی Fury رو بزارن واسه بازی . دیگه فکر کنم اونجا با سبک مبارزه ای شبیه بتمن روبه رو بشیم چون بدجور قیافه Fury به زن گربه ای میخوره.

میدونی راجع به اون شخص ناشناخته چی فکر میکنم ؟ حدس میزنم اون خود شیطان باشه. البته نمیدونم توی بیبل داره همچین چیزی؟ اره داریم ؟ واقعا داریم ؟
    در مورد ساموئل به نظر منم تو نسخه بعدی هست ولی خیل دلم میخاد تو نسخه بعدی بزنیم ناکارش کنیم!!!در مورد زمانش این طور که داستان پیش رفته باید ماله بعد شکستن قفل ها و اومدن 3 تا سواره دیگه پیش وار باشه،یعنی باید ماله بعد شماره 1 باشه.البته شایدم مثل شماره 2 داستانش موازی همین شماره باشه!یا مربوط بشه به قضیه شورش نفله ها!!!
    من موندم اگه بخوان با این یارو هفتیر کشه!!!یه نسخه بسازن چه جوری میشه!باید بشینیم کال آف دارکسایدرز بازی کنیم!!! ولی فیوری هم جالب میشه داداشاش که خیلی باحال بودن،مخصوصا مرگ که هر چی به آخر بازی نزدیکتر میشد شخصیتش جذاب تر میشد.فقط یه ایرادی داشت اونم عنصر مکالمه ای آر پی جی مانندش بود،باعث میشد زیاد حرف بزنه در حالی که یکی که مرگه!!! بیشتر بهش میاد ساکت باشه نه اینکه وراجی کنه!!!
    اون یارو ناشناسه هم هر کی هست معلومه که گندشونه!به احتمال زیاد هم خود شیطان باشه!

راستی خبری از شماره بعدی بازی نیست؟کی قراره منتشر بشه؟

یکی از ایرادات اساسی بازی همین لول آپ نشدن بعد یه لول خاصه!خوب این طوری اون اسکیل ها هم ناتموم میمونه!حداقل تا جایی میذاشتن لول آپ بشه که همه اسکیل ها رو گرفت و تقویت کرد!دفعه اول رو 22 تموم میشه و تو نیو گیم پلاس رو 30!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •