تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 58 از 461 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من تجربی هستم و پشت کنکوری تو ریاضی ضعیفم کتاب هم یه دونه مال مهر و ماه رو دارم بد نیست اما خوب بیشتر طوری هست که باید حفظش کنی و فقط وقتی سوالای تالیفی خود کتاب رو میزنم درصدم میره بالا اما سوالای آبی قلم چی رو افتضاح میزنم یه دونم کتاب خوشخوان دارم خیلی سنگین کسی کتابی رو سراغ نداره که خوب و روون توضیح داده باشه در ضمن چی کار کنم بتونم ریاضی رو بالای 60 بزنم امسال کنکور ریاضی رو 13 زدم

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من تجربی هستم و پشت کنکوری تو ریاضی ضعیفم کتاب هم یه دونه مال مهر و ماه رو دارم بد نیست اما خوب بیشتر طوری هست که باید حفظش کنی و فقط وقتی سوالای تالیفی خود کتاب رو میزنم درصدم میره بالا اما سوالای آبی قلم چی رو افتضاح میزنم یه دونم کتاب خوشخوان دارم خیلی سنگین کسی کتابی رو سراغ نداره که خوب و روون توضیح داده باشه در ضمن چی کار کنم بتونم ریاضی رو بالای 60 بزنم امسال کنکور ریاضی رو 13 زدم
    دوست عزیز
    بالا رفتن درصد شما قبل ازینکه به تعداد تست یا سختیش بستگی داشته باشه به این بستگی داره که واقعا چقدر انرژی میزاری و فکر میکنی رو تست
    همون آبی قلمچی رو شروع کن . به جز مطالعات اصلیت هر روز به طور مستمر یه نیم ساعت ریاضی تست بزن . سوالی رو هم بلد نبودی نگاه نکن به پاسخ نامه علامت بزن و روش فکر کن ! اگه بازم حل نشد بازم نگاه نکن ! بزار فرداش دوباره روش فکر کن
    مطمئن باش حتی اگه حلش هم نکنی ارزشش از 100 تا تست که همینطوری نگاه کنی و رد شی بیشتره
    موفق باشی

3. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تمرین کن و روی تابع زیاد کار کن
    سعی کن توی مباحث مشترک با دیف تستای آسون دیف بزنی
    مثلا a خوشخوان

5. این کاربر از eshkene بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

::::: در مورد این یک کتاب حسابان خیلی سبز بنده اطلاع چندانی ندارم ولی از اینکه شما میگید اکثر تست هاش را بلد نبودم را خیلی خوشم اومد (امیدوارم برداشت منفی از حرف من نداشته باشی)
    ممنون دوست عزیز

این کتاب خوشخوان حسابانی که من دارم شیوش همون شیوه ی ریاضی 2 مبتکران فقط این آموزش هم داره مثلا فصل تابعش 120 صفحه فقط اموزش !
    ولی شیوه ی تست هاش دقیقا همون طور یعنی اول یه تعدادی سوالات تالیفی خوب بعدش سوال کنکور و ...

• سوال آخر در این مورد اینکه این روش تست تالیفی و کنکور به این صورت بازدهیش چطور ؟

مورد بعد اینکه من برای گششته گاج سفید گرفتم و تا یه جاهاییش رو خوندم ... از طرفی خشوخوان هم دیدم و اینکه تو یه سری مطالب بیشتر از گاج سرمایه گذاری کرده مثلا گراف کامل ...
    ولی من از user friendly بودن گاج با الفردوش بیشتر خوشم اومد و کتاب برام جذاب تره ...

• حالا سوالم این که ارزش خوندن خوشخوان بیشتر ( در هر صورت ( البته زیادم تو کتاب خوندن سوسول نیستم (!))) یا گاج با این شرایط ؟

• و اینکه مبحث مثلثات و براکت توی کتاب قدیم تو ریاضی 2 درس داده میشد ؟ درست دیگه ؟

ببخشید یکم سوالاتم پیش پا افتادست ...
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز
    اول اینکه کاملا پست این دوستمون eshkene و ALt3rnAL تایید میشه.

من هم چند نکته را برایت یادآور میشم که امیدوارم بتونی به خوبی ازشون استفاده کنی. البته این را بگم که من خودم ریاضی امسال را زیاد بالا نزدم ولی در اکثر آزمون هایم بالا 80 بوده و خودم هم ریاضی خوندم ولی مثل شما تجربی شرکت می کنم و این یک کتاب ریاضی مهروماه که میگید را هم من خوندم.

1) اول اینکه مهم ترین نکته در پیشرفت ریاضیات «صرف زمان در فکر کردن حل مساله» می باشد. یعنی اگر فرض بگیریم که مثلا با 100 ساعت فکر کردن برای حل مساله میشود به درصد 100 رسید حال چه بخوای و چه نخوای باید این 100 ساعت را برایش صرف کنی حال چه با حل 100 تا مساله یا 200 مساله یا حتی 5 مساله.

2) دوم اینکه در حل هر مساله ریاضی خودت را باور داشته باش و اینکه بگی نمیشه بدون که نمیشه ولی اگر بگی که حل میشه پس مطمئن باش که حل میشه ولی شاید امروز حل نشه.

3) این را هم بدون که ماهیت ریاضی به گونه ای هستش که اگر فرض بگیریم روند حل یک مساله آن شامل 10 مرحله می باشد که باید مرحله به مرحله به طور مرتب این مسیر را دنبال نمایی تا مساله حل شود حال زمانی که شما یک دوره آموزشی را به هر شکل گذرانده ای بدان که توانایی شما در حل مساله آگاهی شما از این تعداد مراحل حل مساله هستش حال یکی هستش مثل من که علاقه و حوصله ی زیادی برای حل مساله دارم که اگر هم چهار پنج مرحله را هم که یاد گرفته باشم بقیه مراحل را خودم با فکر کردن پیدا می کنم و مساله را حل می کنم و خیلی از این کار لذت می برم ولی یکی هست حوصله ی چندانی برای حل مساله ریاضی ندارد (و گاهی هم فرصت چندانی ندارد) و به کتاب هایی مثل حسابان عباس امیدوار مبتکران یا دیفرانسیل محمد مهربان رمزینه متوسل میشه که در این کتاب ها به شما حداقل هشت مرحله یا هر ده مرحله را به شما نشان میدهد و اینجا شما فقط کافی است که این مراحل را تکرار کنی که برایت حل مساله طبیعی شود. یعنی مثل این هستش که دیگری بجای شما فکر کرده است و هرچند که شما قادر به حل مساله میشوی ولی شاید کیفیت بالایی در حل انواع مساله بدست نیاوری چرا که اصل و اساس پیشرفت در ریاضیات صرف زمان از برای فکر کردن در حل مساله هستش. که با این روند اگر در حل یک مساله فقط چهار مرحله از آن به شما گفته شد و شما از شش مرحله آن اطلاع نداری و حال اگر تجربه صرف زمان و فکر کردن و حل مسائل گوناگون را داشته باشی این جا هستش که ممکن است شما در حل همین یک مساله فرضی به جای کشف یک شکل از شش مرحله ادامه حل مساله, چند شکل از شش مرحله ادامه مساله را پیدا نمایی و این گونه هستش که میتوانی بگویی که من میتوانم این مساله از چند روش حل نمایم.

4) یک نکته ای را هم در مورد ریاضیات برایت میگم که شاید کمی با هضمش راحت نباشی ولی حقیقت است. ماهیت ریاضی به گونه ای هستش که هم حل یک مساله از آن موجب پیشرفت در تمامی مباحث ریاضی برایت می شود و هرچه مباحث مرتبط به آن نزدیک تر تاثیر آن قوی تر می باشد و بدان که هم خود شما زمانی که یک مساله را حل می کنی اگر حقیقتا به یک «احساس اطمینان» از خود برسی آن زمان هستش که باید بگویی که من توانسته ام مساله را حل نمایم و باید آنقدر مسائل گوناگون را حل نمایی که تجربه خیلی بیشتری از این احساس اطمینان در خود را داشته باشی. شاید تا به حال دانش آموزها و یا حتی دانشجویان بسیاری را دیده باشی که از حل مساله ریاضی یک جورایی فرار می کنند و علاقه ی زیادی نشان نمیدهند که در مورد این افراد اگر ازشان سوال کنی و کمی در مورد زحمتی که برای حل مسائل ریاضی کشیده اند ازشان سوال کنی شاید به راحتی نتوانند این احساس اطمینان در حل مسائل ریاضی را در خودشان پیدا نمایند چرا که احتمالا همچین تجربه ای را چندان زیاد لمسش نکرده اند که حال خواسته باشند با تکیه بر این احساس اطمینان به حل مسائل تازه علاقه نشان بدهند. یعنی خودت قضاوت کن که فردی که شاید هم در حل چهل مساله این احساس اطمینان را لمس نکرده است با کسی که این احساس اطمینان را از برای حل 12000 مساله بارها لمس کرده است در شرایط یکسانی از برای توانایی در حل مساله قرار خواهند گرفت؟! (این شخص دوم خودمم)

5) و این را بدان و مطمئن باش که حل یک مساله که ساعت ها در موردش فکر کنی و حتی به هیچ جوابی نرسی و هم مساله را گذاشتی جلوی خودت و بهش نگاه می کنی و دربارش فکر می کنی و شاید هم یک چیزهایی هم بنویسی, این خیلی خیلی خیلی ...... بهتر از آن هستش که حل ده ها مساله همراه با جواب آن را از روی کتاب های حل مساله و پاسخ تشریحی تست ها دنبال نمایی.

6) این کتاب ریاضی مهروماه که شما میگید دارید و خوندید هم من خوندم و خود شما دارید میگید که با زدن تست های تالیفی اش درصد بالایی کسب می کنی خوب دوست عزیز اگر کمی خودت بیشتر دقت کنی مسلم هستش که همین گونه خواهد بود چرا که تست های تالیفی آن که در ابتدای هر ریزمبحث آن می باشد بیشتر جنبه آموزشی دارند و ساده می باشند و شما باید تمامی تست های کنکور که در ادامه اش هستش را حل کنی حتی آن تست های آخرش که برای 100% ها هستش را هم حل کنی آن موقع هستش که به آن سطح توانایی ای که دوست داری میرسی و دیگه حل آن مسائل قلم چی برایت ساده می شوند.

7) خوب هستش که از برای هر مبحث ریاضی یک «تعداد مشخص و متنوع» از مسائل را حل کنی و این اطمینان را در خودت ایجاد کنی که آره من از فلان مبحث یک تعداد مسائل مشخص و متنوع را حل کرده ام که فکر می کنم که کمتر مساله ای باشد که از این سطح تنوع (چه در نوع مساله و چه در سختی مساله) خارج باشد. حال بعد از این که با یک مساله تازه روبه رو می شوی ابتدا این را از خودت بپرس که این مساله به کدام مبحث مرتبط می شود و آیا من این مبحث را خوب فهمیده ام و آیا من آن تعداد مسائل مشخص و متنوع را برایش حل کرده ام که حال زمانی که جوابت برای سوال ها «آره» هستش بعد به خودت بگو پس من میتونم این یک مساله تازه را هم حل کنم چرا که به احتمال زیاد من قبلا بارها نمونه ای از این را حل کرده ام و حال اگر که مساله را حل کردی که درست و احسنت به شما و این می شود یک مرور و تمرین دیگر از یک مساله ای که قبلا نمونه های بسیاری را از آن حل کرده ای و حال اگر احساس کردی که کمی در حل مساله قوی نیستی و ممکن است که در همان ابتدا مساله را به راحتی حل نکنی این جا هستش که مساله را بزار کنار و کاملا برای همان یک مساله ارزش قائل شو و بگو که ایول تونستم یک مساله تازه پیدا کنم که تا به حال نمونه ای از آن را قبلا حل نکرده ام با اینکه مسائل متنوع بسیاری را قبلا از آن مبحث مرتبط حل کرده ام و خدا را شکر که الان قبل از اینکه سر جلسه کنکور باشم با این مساله مواجه شدم. حال این جاست که میری یک بار دیگه همان تعداد مسائل مبحث مرتبط را یک مرور می کنی و می بینی که آیا حقیقتا من هیچ نمونه ای مثل این مساله را حل نکرده ام و خوب این را بررسی می کنی و حتی به مسائل مشابه هم توجه می کنی که در دفعات اول احتمالا مساله ای را خواهی یافت که قبلا نمونه ای از آن قبلا حل کرده باشی ولی چندان حضور ذهن نداشتی که بخوای در همان ابتدا متوجه بشوی که در این زمان بار دیگر همان مساله ای که قبلا حل کرده ای را حل می کنی و این بار احتمالا خواهی توانست که همان یک مساله تازه را که اولش نتونستی حل کنی را حلش می کنی. ولی بعد از این شاید با تمامی بررسی ای که بر روی تمامی مسائلی که از قبل از آن مبحث مرتبط انجام داده ای متوجه میشوی که حقیقتا من قبلا همچین مدل مساله را حل نکرده ام و این جا هستش که اول باید همین یک مساله را به آن مجموعه مسائل مشخص و متنوع از مبحث مربوطه اضافه نمایی و به خودت بگویی که هم فقط فقط همین یک مساله فعلا برایم هستش که از این مبحث برایم تازگی دارد و حقیقتا این یک مساله چه نکته ای در خودش دارد که ممکن است من قبلا ازش اطلاعی نداشته باشم و این جا هستش که با صرف زمان و فکر کردن و حل مساله به هر شکلی هستش آن مساله تازه را حل خواهی کرد و بعد متوجه میشوی که آهان حالا فهمیدم که همین یک نکته کوچولو بودش که باید بیشتر به آن توجه میکردم و ازش تمرین می کردم که حال با استفاده از آن تونستم این مساله را حل کنم.

8) از برای کتاب برای ریاضیات تجربی هم من مکررا از بسیاری از دوستان تعریف این ریاضی تجربی جامع خیلی سبژ! را شنیدم. فکر می کنم که بهتر هست که یک نگاهی هم به آن داشته باشی شاید برای شما خیلی بهتر از این کتاب مهروماه باشد. ولی از من میشنوی اگر هم بر روی همین کتاب ریاضی تجربی مهروماه که داری خوب کار کنی و بر روی حل مسائلش مسلط شوی دقیقا خیلی بیشتر از آنچه که از ریاضیات توقع داری برایت خواهد داشت.

::عجب پست طولانی شد. یک جورایی انگار قصه نوشتم.
    Last edited by esilovexp; 11-08-2011 at 01:37.

8. 5 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت marjan 1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام یه سوال از همه دارم که روزی چند ساعت می درسن؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

روزای مدرسه 7 ساعت بعد مدرسه - 5 ساعت تو خود مدرسه - 1 ساعت هم قبل مدرسه و برای پیشخوانی .
    روزای عادی هم بستگی به برنامه ی اون روزم داره . اگه درسا ساده باشن شاید 11-12 و اگه هم نه هیچوقت از 10 پایین تر نشده

در آغاز فعالیت marjan 1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان تو ماه رمضون واقعا 11 12 ساعت درس خوندن سخته..

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این بستگی به توانایی و دانش شما دارد.
    بهتر هست که به کیفیت مطالعه توجه بشود تا ساعات مطالعه
    و نکته دیگه انکه سعی کنید ساعات مطالعه منظمی داشتنه باشید
    حداقل ساعت مطالعه به طور متوسط 8 ساعت میتواند شما را به موفقیت برساند.

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

الان تو ماه رمضون واقعا 11 12 ساعت درس خوندن سخته..

خب شما باید ساعات مطالعه تان را به بعد از افطار محول کنید
    و بخشی دیگر را صبح ها که توانایی ان را داریدد...

15. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •