تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 113 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی نمی دونه نتایج چند بهمن میاد؟
    منم از مشاورمون پرسیدم گفت 20ام میاد.شما شیرازو انتخاب کردین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی خبر داره جلفا چن نفر واسه مصاحبه پزشکیش رفتن؟؟؟؟کاشکی تکمیل بده....
    یکی ازدوستام رفته بود مصاحبه پزشکی جلفا ولی اون دانشگاه تهرانو انتخاب کردیکی از قبولیای حتمی بود.فک کنم واسه پزشکی تکمیل بده.

3. این کاربر از maryam36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها نتایج 15 بهمن میاد تکمیلم 17 بهمن
    خبر گذاری مهر زده

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده، فهرست اسامی قبولیهای نهایی رشته های مختلف تحصیلی نیمه متمرکز آزمون سراسری 91 شامل دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، غیردولتی، دوره های مشترک واحدهای بین الملل دانشگاهها، همچنین اسامی تعدادی از پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و نتیجه مصاحبه تخصصی آنان از سوی مرکز آموزش نیروی انسانی و یا صلاحیتهای عمومی آنان توسط هیئت مرکزی گزینش وزارتخانه مذکور در روز یکشنبه 15 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد. وی ادامه داد: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی رشته های نیمه متمرکز مرحله تکمیل ظرفیت آزمون سراسرای سال 91، در روز سه شنبه 17 بهمن ماه از طریق سامانه مذکور اعلام خواهد شد.

5. این کاربر از eblis_714 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص زمان اعلام نتايج پذيرفته شدگان نهايي رشتههاي مختلف تحصيلي نيمه‌متمركز آزمون سراسري سال 1391

1391/11/11

با عرض تبريك به مناسبت‌هاي (ميلادحضرت محمدمصطفي(ص) - ميلاد حضرت امام صادق (ع) - سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي) به اطلاع مي‌رساند اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشتههاي مختلف تحصيلي نيمه متمركز دورههاي روزانه و نوبت دوم «شبانه» دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، مراكز آموزش دانشگاه پيام نور، مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي و دورههاي مشترك واحدهاي بين‌المللي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در آزمون سراسري سال 1391، و همچنين اسامي تعدادي از پذيرفته شدگان رشته‌هاي تحصيلي‌ دانشگاههاي فرهنگيان و شهيدرجائي وابسته ‌‌به ‌وزارت‌ آموزش ‌و ‌پرورش كه نتيجه مرحله مصاحبه تخصصي آنان از سوي مركز آموزش نيروي انساني و يا صلاحيت عمومي آنان از سوي هيأت مركزي گزينش وزارت آموزش و پرورش مورد تجديد نظر و تائيد قرارگرفته در روز يكشنبه مورخ 15/11/1391 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني: www.Sanjesh.org اعلام خواهد شد. داوطلبان لازم است براساس مندرجات اطلاعيه‌اي كه به همراه اسامي بر روي سايت سازمان و نيز نشريه پيك سنجش (هفته نامه خبري و اطلاع رساني سازمان سنجش) روز دوشنبه مورخ 16/11/91 منتشر خواهد شد در تاريخهاي اعلام شده و با در دست داشتن مدارك لازم به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي براي ثبت‌نام مراجعه نمايند.
    ضمناً لازم به توضيح است كه اسامي پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي نيمه‌متمركز مرحله تكميل ظرفيت آزمون سراسری سال 1391 در روز سه‌شنبه مورخ 17/11/91 اعلام خواهد شد.

اون تکمیل ظرفیت که بالا زده مربوط به بورسیه ارتش و سپاه و چند تا جای خاص دیگه هست نه تکمیل ظرفیت بین الملل ها

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله طبق گفته دوستمون ریسک بزرگیه و استرس و دردسرهای خودشو داره..حالا اون شرکت حفاری مشکلش چیه؟ماهی چند میده؟
    ولی اگه واقعا بخواین میتونین از رتبه 10000 هم خیلی بهتر بشین و خیلیا بودن حتی از بهمن شروع کردن و نتیجشو دیدن فقط باید پشتکارت عالی باشه و حسرت گذشته رو نخوری و توکل به الله ..شما که رشتت ریاضی بوده حداقل از پس ریاضی و فیزیک کنکور تجربی تا حدودی برمیاین و چون میگین مدرس زبان هم بودین پس این 3 درس میتونه نقطه قوت شما نسبت به بقیه باشه..ادبیات هم فقط با یه سری بحثهای آسون مثل لغت یا تاریخ ادبیات که مطلق حفظین میتونین حدود 25 درصد برنین(آرایه هم آسونه نسبتا اونم 2 3 تا سوال داره )که کلا میتونین رو 30 40 درصد این درس حساب کنید اگر یک کمی هم ذوق شعری داشته باشین میشه به راحتی تا 60 70 بالا بردش چون رو این درس تکیه میکنم که هم ضریبش تو عمومی ها بالاست هم نسبتا میانگین خوبی داره بین داوطلبان که اگه کم بزنید ضرر میکنید..
    حالا میرسه به عربی که معمولا خوزستانی های عزیز استعدادی تو این درس دارن و خوب باهاش کنار میان و فقط بخش منصوبات و ترجمه رو بخونید شاید بالای 50 بزنید.
    دینی هم که من خیلی دوسش دارم چند سالی میشه سوالاش جوندار تر میشن و مثل قبل نیست که با حفظ کردن چند خط از متن درس بتونین خوب بزنین..اگه فقط رو آیات تمرکز کنید اونم حدودای 50 60 بزنید عالی میشه..
    زبان هم که خودتون استاد هستین و تنها فرقش با کنکور ها شما اینه که 5 سئوال از لغات کم کردن بجاش یه ریدینگ اضافه کردن به سئوالات یعنی ترتیب اینطوره : قواعد..لغات..کلوز تست..ریدینگ 1..ریدینگ 2
    زمین هم بزنین بد نیست ولی چون دارو نمیخواین بیخیالش بشین البته حدود 10 15 درصد تو این درس آسونه حیفه نزنیدش
    ریاضی و فیزیک هم تقریبا مال گذشته هست ولی دیگه تقریبا فیزیک از فرمول محور اومده بیرون و برای یه تست باید رو چندین قسمت مسلط باشین کلا تست ها مفهومی و سنگین شدن(نمونش تجربی 89 یا 90)
    شیمی هم که باهاش آشنایی دارین اگه رو چند تا قسمت مهم و پرکاربرد آشنا بشین راحت میتونید 40 50 بزنید
    و اما زیست مهم که روند صعودی سخت داشته از 87 تا 91 و دیگه سئوالای خطی کتاب درسی تو کنکور نمیاد و حتما باید اون قسمتو با نکات درسی ترکیبی از فصلای دیگه و شکل ها بلد باشین تا بتونید درصد قابل قبولی کسب کنید(پیشنهادم اینه یه 2 3 جلسه برای زیست پیش یه معلم برین تا یه سری اصول و قوانین پایه رو یاد بگیرین بعد خودتون راه میفتین)

حتما هم تستای اخیر از 87 تا 91 رو بررسی کن ببین کدوم قسمت بیشتر مورد نظر طراحا بوده و بیشتر توجه داشتن و ذهن اونارو بخون ببین طرح فکریشون چی بوده
    چون چند سالی با درس و کنکور دور بودین و سبک سئوالای جدیدو نمیدونستین سعی کردم یک ساختار کلی از سئوال ها و کنکورای اخیر بدم که بدونی و طبق اینا برنامتونو بچینی..
    اینطور که گفتین باباتون مطب داره پس خیالتون از دردسرهای مطب گرفتن و ... هم راحته و بعد از دانشگاه خیالتون راحته
    جامعه هم طوری متاسفانه پیش میره که بیشترین ارزش و پشتوانه از این 3 رشته مشهور دکتری یعنی (پزشکی دارو دندان) هست و یه جورایی آدم خیالش راحته نسبت به رشته های لیسانس(البته این کلیه و جامعیت چندانی نداره)

من کلا رو درصدا بالاتر رو گفتم که اگه احیانا مشکلی پیش بیاد و یا سوالا سخت بشه شما شوکه نشین و نتونین از پس سوالا بربیاین و تجربه ثابت کرده که از اون درصد هدفی ما کمتر کسب میکنیم..مثلا اگه من هدفم تو شیمی کنکور امسال 90 به بالا بود ولی اومد 77..پس باید یکم بیشتر از خودمون انتظار داشته باشیم که مشکلی پیش نیاد ..مثلا من برم رو 20 درصد سرمایه گذاری کنم مطمنا 5 درصد هم نمیزنم چون اطلاعات من در همین حد 20 درصده حالا اگه طراح محترم هم یکم صورت تستو عوض کنه که دیگه وضع خراب میشه!!!
    البته من در مورد گذشته شما اطلاعاتی ندارم که رو کدوم قسمتا مسلط تر بودین تا بیشتر راهنمایی کنم که کدوم قسمتا رو بخونین که هم زود جواب بده هم تست خیز تر هم باشه
    راهنمایی خوبی بود.
    من هم بعد از چندسال میخوام کنکور مجدد بدم.
    در مورد تغییر سطح شیمی سوال داشتم. من سال 84 (اولین دوره ای که کتابای شیمی جدید که الانم هست اومده بود) کنکور دادم و فقط با مطالعه کتاب درسی و تنها تمرین حداکثر 20 تست برای هر فصل، شیمی رو 70 زدم.
    اون زمان واکنش رو خودشون میدادن.
    الان میگن واکنش ها رو که باید حفظ بود. بنظرتون غیر از این مورد سطحش تغییری نکرده؟
    میشه با خوندن فقط کتاب و تعداد کمی تستای سال قبل 70 زدش؟
    چقدر وقت برای تست باید گذاشت برای 70 الی 80 زدن؟

8. این کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راهنمایی خوبی بود.
    من هم بعد از چندسال میخوام کنکور مجدد بدم.
    در مورد تغییر سطح شیمی سوال داشتم. من سال 84 (اولین دوره ای که کتابای شیمی جدید که الانم هست اومده بود) کنکور دادم و فقط با مطالعه کتاب درسی و تنها تمرین حداکثر 20 تست برای هر فصل، شیمی رو 70 زدم.
    اون زمان واکنش رو خودشون میدادن.
    الان میگن واکنش ها رو که باید حفظ بود. بنظرتون غیر از این مورد سطحش تغییری نکرده؟
    میشه با خوندن فقط کتاب و تعداد کمی تستای سال قبل 70 زدش؟
    چقدر وقت برای تست باید گذاشت برای 70 الی 80 زدن؟
    خیلی ممنون..

تو شیمی اخیرا خیلی توجه رفته رو مسایل شیمی و محاسباتی..شاید قبلا خیلی کم میومد و بعضا آسون بود ولی جدیدا هم زیادش کردن هم سخت!
    واکنش هم که نمیدن هیچ گاها مشاهده شده(تجربی88) یک سئوال جرم اتمی هم ندادن! البته این چیز زیادی نیست ولی به هر حال اگه یکی نمیدونست جرم کربن 12 و هیدروژن اتمی 1 هست عمرا میتونست سئوالو جواب بده.
    یه چیز هم که اخیرا باب شده ترکیب استوکیومتری با سایر فصلاست..یعنی این فصل مطلقا نباید حذف کنین مثلا اسید و باز میدن بعدش با درصد خلوص و گرم و تبدیلات خودشون باید به جواب برسین(ریاضی88).
    کلا تو شیمی ما چند تا پیش نیاز داریم که اگر نخونید تا روز کنکور مشکل دارین!!
    1.فرمول نویسی و نام گذاری هاشون (فصل 3 و 4 دوم)
    2.ساختار های لوویس(هم خودش سئوال مستقل داره هم تو ترمودینامیک قسمت گرمای واکنش با انرژی پیوند ها(تجربی89 90 و...)میدنش هم تو سینتیک کاربرد داره)
    3.قسمت آلی(سئوال مستقیم + تو اسید و باز و اوایل الکتروشیمی کاربرد داره)
    4. واکنش نویسی(قبلنا سئوال مستقیم داشت ولی چند سالیه نداریم بجز ریاضی 88 که زیادم آسون نبود از یه قسمت نکته دار داده بود نه اینکه بگه معادله تجزیه اب چیه!!)
    5.استوکیومتری(به شدت توصیه میشه!! البته استوکیومتری بدون فرمول نویسی و نام گذاری و موازنه ارزش نداره(یکی از مهم ترین دلایل نزدن سئوالات استوکیومتری همینه!!)

یه چیز هم که اخیرا باب شده حفظیات کتابه تو گوشه کنار کتاب درمیارن البته نه مطلق حفظی(تو این هم طراحا آسون نمیدن)
    شکل ها هم گاها میدن..مخصوصا محلول های شیمی 3 (نمونش ریاضی 88 و...)
    بعدش چیزی که خیلی مهمه بعضی واکنش و ترکیبات خاصه مثل(آسپرین..بنرن..ویتامین c..بنزوویک اسید..نیتروگلیسرین و...) که به شدت طراحا دوسش دارن و هرکجا که دلشون بخواد ازینا میدن..اینا هم تو متن کتاب حاشیه و خودآزمایی هاست!!!

تقریبا با توجه به این نکات میشه راحت باالی 70 زد ولی یکم باید بیشتر رو شیمی متمرکز باشین چون از دو دفعه سبک سئوال تغییر کرد یکیش سال84 یکی هم همین 88 بود دیگه سبک خیلی عوض شد..

به سئوالای خارج کشور هم یه نگاهی بندازین بد نیست(البته سال 90 و 91 خیلی کم از خارج ها تکرار شد به نسبت سالای قبل)

هر سئوال دیگه داشتین من درخدمتم!

10. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی واقعا کامل بود!
    ولی خیلی ترسیدم : دی
    بنظر میاد خیلی سخت شده و کلی وقت باید صرف کرد تا به 70 رسید

تاجایی که یادمه اون زمان اصلا توجهی به نکات ریز و فرعی مثل فرمول و ساختار آسپرین و... نکردم. فقط یک دور متن اصلی کتاب ها دقیق رو خوندم. اما الان استفاده از کتاب کمک آموزشی و تست ضروریه.

در مورد زیست هم توضیح بدین ممنون میشم.(تغییر رشته ای هستم)
    دوم و سوم رو تموم کردم پیش رو تازه شروع کردم.
    درحال حاضر به سوالات یکی دو سال قبل که نگاه میکنم بنظرم فضایی میاد. انگار هیچکدوم رو نمیتونم جواب بدم(البته سعی نکردم از خودم آزمون بگیرم)
    گزینه ها همه جملاتِ درازِ! ناآشنا
    حتی حس میکنم open book هم به سختی میتونم جوابشون بدم. نمیدونم حالا چون پیش رو نخوندم و سوالا ترکیبی هست اینطوره یا...
    حسابی از زیست ناامیدم.

12. این کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

امروز نتایج اعلام میشه ؟!

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

ببخشد یک سوال ساده ! این که می نویسن رشته های نیمه متمرکز و از این چیزا ... برای دانشگاه های بین المللی علوم پزشکی مثل آبادان موقع ثبت نام برای کنکور کار دیگه ای که لازم نبود انجام بدیم و مثل حالت عادی ثبت نام کردم درسته دیگه ؟! آخه یادمه یه چیزی موقع ثبت نام بود فکر کنم نوشته بود غیر انتفاعی یا همچین چیزی و باید یه هزینه اضافی می دادیم و من کلا کارش نداشتم اشتباه که نکردم ؟!؟! استرس گرفتم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشد یک سوال ساده ! این که می نویسن رشته های نیمه متمرکز و از این چیزا ... برای دانشگاه های بین المللی علوم پزشکی مثل آبادان موقع ثبت نام برای کنکور کار دیگه ای که لازم نبود انجام بدیم و مثل حالت عادی ثبت نام کردم درسته دیگه ؟! آخه یادمه یه چیزی موقع ثبت نام بود فکر کنم نوشته بود غیر انتفاعی یا همچین چیزی و باید یه هزینه اضافی می دادیم و من کلا کارش نداشتم اشتباه که نکردم ؟!؟! استرس گرفتم
    سلام..نه اون موقع ثبت نام, علاقه مندی برای دانشگاه های خاص + پیام نور+ غیرانتفاعی بود..
    برای بین الملل ها هیچ کاری لازم نیست تا روز انتخاب رشته تو مرداد ماه که اونم فقط کافیه بین الملل ها رو قبل سایر رشته های متمرکز بزنید...همین

سنجش هم که خودشو... کرده با ایم اعلام نتایج

16. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •