تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 58 از 269 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدای از شوخی من فکر میکنم کفاشیان موفق بشه در دور دوم ، این 4 سال تازه داشت کار رو یاد میگرفت و حیف بود که الان که کار رو یاد گرفته کنار بره
    دوست عزیز مگه پست ریاست فدراسیون اون هم از نوع عامه پسند و فراگیرش که فوتبال باشه جای آزمون و خطا و آموختن نکات اولیه و قوانین کلیدی مدیریته ؟

این جناب کفاشیان کم فوتبال ما رو به انزوا نکشوند تو این چند مدت ...
    ایشون حتی توجیه مناسبی هم واسه ناهنجاریهاش نداشته تو این چند سال ...

پ.ن : البته با حرف کوروش موافقم ... بین افتضاح و فاجعه قطعا افتضاح دلچسب تره !

2. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من، انتخاب بین بد و بدتر، بدترین کار است! البته شاید ظاهر این جمله زیادی ایده آل و آغشته به شعار باشه، ولی پیشرفت با گزینه های زیر صفر (چه -1 چه -100) میسر نیست!
    به هر حال به شخصه حاضرم شرایط آتی هم به نام و هم به کام این عزیزان مسئول باشه! اما در کنارش لااقل فوتبال مملکتمون خصوصا تیم ملی پیشرفت کنه./

4. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز مگه پست ریاست فدراسیون اون هم از نوع عامه پسند و فراگیرش که فوتبال باشه جای آزمون و خطا و آموختن نکات اولیه و قوانین کلیدی مدیریته ؟
    بحث بر سر نحوه ی انتخاب دوره ی اولش و خطاهای دوره ی اولش نیست ، بحث من اینه که هیچ کسی مثل کفاشیان به شرایط فدراسیون فوتبال آشنا نیست "در حال حاضر" ، هرچقدر در دوره ی قبلی آزمون و خطا کرده و تجربه اندوزی و کارآموزی دیگه جزو گذشته ها به حساب میاد و کفاشیان الان مدیر جامع الشرایط هست برای احراز این پست ، بنابراین در انتها بر میگردیم به صحبت کورش ( چون این وقت شب درست نیست برم پروفایلش ، همینجا حالش رو میپرسم )

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب ببین سروش جان بین اینها کفاشیان گزینه اجباری بود (شما وقتی داری از گرسنگی میمیری بین سنگ و چوب و یه گیاه تلخ و بد مزه میری گیاه رو میخوری دیگه ) و خیلی مشخص بود که بازم انتخاب میشه اما واقعا بعد از 4 سال نابود کردن چیزی روشنتر از صعود به جام جهانی میشه دید برای این فدراسیون؟حالا اینها رو مقابل شکستها و ناهنجاری های دوره اول قرار بدیم مشکلات خیلی بیشتر سنگینی می کنه!بدترین نتایج تاریخ فوتبال ایران در این دوره رقم خورد! 8 سال زمانی نیست که نتیجه و موفقیتش رفتن به جام جهانی باشه واقعا بعد 8 سال و این همه هزینه باید دید چه کردند برای این فوتبال؟این همه حمایت از اون روز اول با اون اخراج برای عدم نتیجه گیری در جام جهانی(قربونم بری!) اون بازی های سر انتخابات در نهایت اون شکل انتخابات که نامزدها رو کنار زدن و استاد کفاشیان بدون هیچ رقیبی انتخاب شد تا الان که به اون شکل دراماتیک اساس نامه تغییر می کنه و بعد سازمان ورزش گزینه سنگ خودش رو معرفی می کنه صرفا برای شور انتخاباتی و نود لازم نیست بپردازه به انتخابات فدراسیون!و تازه کار که تموم میشه سازمان بازرسی میخواد ورود کنه و فتح الله زاده و رویانیان به حرف میوفتن! تمام نتایج در تمام رده های سنی و افتضاحات اخلاقی و مدیریتی که در این مدت هم شده کلا هیچی موافق نیستم با این حرف که چون کفاشیان الان یکم تجربش بیشتر شده و ...نه قضیه خیلی فرقی نکرده به نظر من!نایب رئیس اول رو ببین!کفاشیان بیشتر یه نمایشه و خیلی جاهای مهم تصمیم گیرنده نیست که بخواد ایده و تجربه داشته باشه بعد همونطور که قبلا اشاره شد واقعا چنین پستهای جای آزمون و خطا و کسب تجربست؟در کل امیدوارم خیلی بهتر و موفق تر باشن و یه صعود بی اما و اگر به جام جهانی حداقل خواسته اهالی فوتباله ...

به هر حال به شخصه حاضرم شرایط آتی هم به نام و هم به کام این عزیزان مسئول باشه! اما در کنارش لااقل فوتبال مملکتمون خصوصا تیم ملی پیشرفت کنه
    اینجا همونجایی هست که شما به علت اینکه اون گیاه تلخ سمی بوده بازم میمیری!

کلا میخواستم اینو بگم تا باد چنین باد ...! کار از یه نقطه خیلی بالاتر مشکل داره یکم

بحث من اینه که هیچ کسی مثل کفاشیان به شرایط فدراسیون فوتبال آشنا نیست "در حال حاضر"
    این جمله رو هم اینطوری اصلاح کنیم که هیچ کس از بین نامزدها!

بگذریم از اینها بحث گروه ایران شد به نظر من این خوبه

ژاپن-ایران-عراق-عمان-قطر

8. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این جناب کفاشیان کم فوتبال ما رو به انزوا نکشوند تو این چند مدت ...
    ایشون حتی توجیه مناسبی هم واسه ناهنجاریهاش نداشته تو این چند سال ...

پ.ن : البته با حرف کوروش موافقم ... بین افتضاح و فاجعه قطعا افتضاح دلچسب تره !
    اين حرف شما درسته ولي به شرطي كه كانديدا ها آدم هاي قابل تري باشن نه عزيز محمدي كه سردار بوده و قريب كه دكتراي امنيت ملي داره! و همشون هم بازنشسته هستن. كلاً از دولتي ها براي اعلام نامزد هاي كاربلد آبي گرم نميشه. يعني تو اين كشور ديگه آدم ورزشي يافت نميشه؟ مثلاً در معرفي وزير ورزش حميد سجادي رو پيشنهاد شد كه بيچاره اصلاً نفهميد از كجا خورده و راي اعتماد نياورد. مشكل از جاي ديگه است. در ضمن فدارسيون ما اسماً NGO هستش ولي رسماً دولتيه اونهم فقط براي فرار از محروميت هاي فيفا ابن اجازه بهش داده شده وگرنه اصلاً دولت راضي نيست فدراسيون فوتبال بصورت NGO در بياد. مثلاً رئيس جمهور در يك سخنراني اون زماني كه فدراسيون فوتبال ايران تعليق بود فيفا را يك بنگاه خوانده بود و اين طرز فكر در كل دولت و حاكميت ساري و جاريه و به شخص خاصي هم مربوط نميشه و طبيعيه كه به NGO ها هم به همين ديد نگاه ميكنن. اگر قرار بود فدراسيون فوتبال NGO باشه روئساش از بين اعضاي NGO كه عمدتاً فوتبالي هستن انتخاب ميشن نه اينكه يكي رو دو روز مونده به انتخابات معرفي كنن و يارو تا ديروز در فكر كار قبليش بوده يه دفعه ميگن بيا بشو رئيس فدراسيون و ...، بودجه دولتيشون خيلي خيلي محدود تره به همين دليل نفوذ دولت هم در انتخاب رئيس يا تعيين سياست براي اون ديگه وجود نداره و البته با اين اوضاعي كه بر اقتصاد كشور حاكمه به دليل مشكلات اقتصادي حاد صد در صد منحل ميشه.
    حالا اگر بخوام بازش كنم يك داستان ديگه ميشه كه جداً حالشو ندارم توضيح بدم!
    ما كه دستمون به هيچ جا نميرسه كه بتونيم كاري بكنيم پس حالا كه گزينه بهتري معرفي نميكنن بهتره همون كفاشيان رئيس بمونه تا با تجربه اي كه در اين 4 سال كسب كرده بتونه كارشو ادامه بده جالبه كه خودش هم همينو گفته و جالبتر اينكه گفته من 4 سال پيش كه رئيس فدراسيون شده بودم اصلاً هيچ تجربه اي نداشتم و در خيلي از امور مشكلات زيادي داشتم و الآن تازه دستم اومده كه كار چه جوريه.

10. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

ای بابا دوستان سر چی بحث میکنید

بابا بازی همونه فقط مهره ها عوض میشن

اگه پلاتینی هم بیاد رئیس فدراسیون بشه همین آش و همین کاسه

12. 3 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تنها سودی که انتخاب مجدد کفاشیان داره اینه که کی روش با آرامش بیشتری به کارش ادامه میده و فیفا هم قطعا از این انتخاب مجدد و ثبات در فدراسیون ایران یا هر فدراسیون دیگه ای استقبال میکنه
    من فکر میکنم فوتبال ما در حال حاضر فقط در یک تیم ملی با یک مربی باشخصیت خلاصه میشه
    در واقع فدراسیون حقیقی ما از نظر مردم فعلا دفتر کی روش هست نه دفتر کفاشیان چون فعلا این تیم کی روش هست که داره اعتبار از دست رفته فوتبال ما رو برمیگردونه

14. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تنها یک روز پس از انتخاب علی کفاشیان به سمت ریاست فدراسیون فوتبال، معاون حقوقی وزارت ورزش حرف از استعفای او زد.دور جدید ریاست علی کفاشیان بر فدراسیون فوتبال هنوز وارد روز سوم نشده بود که وزارت ورزش از طریق معاون حقوقی خود، بحث استعفای کفاشیان را پیش کشید.

به گزارش خبرآنلاين کفاشیان که ظاهرا از سوی وزارت ورزش حمایت نمی‌شد و گزینه مورد نظر وزارتخانه برای دور بعدی ریاست فدراسیون فوتبال نبود، در حالی اکثریت آرا را کسب کرد که هنوز هم خیلی‌ها باورشان نمی‌شود حسین قریب به ریاست نرسیده است.

دیروز در مجمع فدراسیون فوتبال پس از آنکه کفاشیان رای آورد و رئیس شد، وزیر ورزش و معاونش با تعجب به نتیجه آرا نگاه می‌کردند، اما خیلی زود توانستند حفظ ظاهر کنند. با این حال آن‌ها اجازه ندادند حتی یک هفته از ریاست جدید کفاشیان بگذرد و از طریق معاون حقوقی وزارتخانه حرف خود را زدند. احمد رسولی‌نژاد معاون حقوقی وزارت ورزش امروز در گفت‌وگویی با مهر، حرف از استعفای علی کفاشیان زد تا آن‌هایی که نسبت به نارضایتی وزارت از ریاست کفاشیان شک داشتند، شک خود را به یقین تبدیل کنند.

البته رسولی‌نژاد حرفی از این نزده که وزارت ورزش از ریاست کفاشیان ناراحت است اما بحث سازمان بازرسی کل کشور را مطرح کرده و گفته که سازمان بازرسی حق دارد در مورد دوشغله بودن کفاشیان از او ایراد بگیرد: «طبق مواد 11 و 12 در تعریف موسسات عمومی غیر دولتی به صراحت از فدراسیونها به عنوان موسسات عمومی غیر دولتی نام برده شده و هیچ فدراسیونی را به طور جداگانه مورد بررسی قرار نمی دهد بلکه کل فدراسیونها را ذکر می کند. نکته دوم اینکه در ماده یک اساسنامه فدراسیون فوتبال ذکر شده که با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و رعایت قوانین مربوطه، استدلال سازمان بازرسی کل کشور از قوانین مربوطه یعنی آنچه مربوط به قوانین کشور ایران است که به سازمان بازرسی کل کشور اجازه ورود و رسیدگی را می دهد. بنابراین ورود سازمان بازرسی کل کشور در این خصوص کاملا قانونی است و دخالت این سازمان به معنای ورود دولت نیست و مستقل از دولت است.»

در چنین مواردی که رئیس یک فدراسیون به مشکل می‌خورد، وزارت ورزش می‌تواند از هیات دولت مجوزی بگیرد تا مشغل دوشغله بودن آن فرد حل شود. اما وزارت ورزش در این ماجرا از کفاشیان حمایت نخواهد کرد. رسولی‌نژاد خیلی واضح گفته: «وزارت ورزش مجوزی از هیات دولت برای کفاشیان نمی‌گیرد.» او در توجیه این کار وزارت ورزش می‌گوید: «اگر ما بخواهیم برای یک بازنشسته در فدراسیونها ورزشی اقدامی در خصوص گرفتن مجوز انجام دهیم با اعتراض سایر بازنشسته ها مواجه می شویم که به دلیل این قانون از ادامه فعالیت در فدراسیونهای خود منع شدند مانند یزدانی خرم.»

رسولی‌نژاد، رئیس معزول فدراسیون کشتی را مثال می‌زند؛ کسی که به خاطر ایثارگر بودن، اصلا قانون دوشغله‌ها شامل حالش نمی‌شود. با این حال وزارت ورزش به خاطر دو شغله بودن، یزدانی‌خرم را برکنار کرد تا او هم لب به سخن باز کند که: «این‌ها با خود من مشکل داشتند و اصلا بحث دوشغله بودن مطرح نیست. من ایثارگر هستم و به همین دلیل قانون دوشغله‌ها شامل من نمی‌شود.» یزدانی‌خرم که برکناری‌اش از ریاست فدراسیون فوتبال را به مسائل شخصی و اختلاف نظرهای خودش با وزیر و معاون وزیر ورزش مربوط می‌داند، زمانی که از ریاست فدراسیون کشتی برکنار شد گفت: «اصلا بحث دوشغله بودن مطرح نیست. وزارت ورزش وقتی بخواهد از کسی حمایت کند، برایش از هیات دولت مجوز می‌گیرد و مشکل دوشغله بودن به همین راحتی حل می‌شود. الان به من می‌گویند شما دوشغله‌ای و نمی‌توانی رئیس فدراسیون باشی، اما خودشان برای 7-8 نفر از روسای فعلی فدراسیون‌ها مجوز گرفته‌اند که بتوانند با وجود دوشغله بودن، به کارشان ادامه بدهند. پس اصلا موضوع چیز دیگری است و هیچ ارتباطی با دوشغله بودن افراد ندارد.»

وزارت ورزش که ورود سازمان بازرسی به ماجرای دوشغله بودن کفاشیان را قانونی دانسته، حتی یک پیشنهاد هم به رئیس فدراسیون فوتبال داده. رسولی‌نژاد می‌گوید: «کفاشیان به احترام قانون و منافع ملی یا نباید از ابتدا کاندیدا می شد و حالا که انتخاب شده اگر سازمان بازرسی کل کشور بخواهد پرونده انتخابات فدراسیون فوتبال را به قوه قضاییه ارجاع داده و از کفاشیان برای رعایت نکردن قانون شکایت کند کار عاقلانه این است که استعفا دهد تا انتخابات تجدید شود، چون این موضوع از تبعات احتمالی برای فوتبال ایران جلوگیری خواهد کرد.»

وزارت ورزش در حالی پیشنهاد استعفا را به علی کفاشیان داده که آن‌ها می‌دانند کفاشیان استعفا نخواهد کرد. از طرفی فیفا هم روی ماجرای فوتبال ایران حسابی زوم کرده و کافی است یک اتفاق کوچک بیفتد تا دوباره فوتبال ایران را تعلیق کنند. فیفا آن‌قدر روی فوتبال ایران حساس شده که دیروز هنگام برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال، علی کفاشیان که می‌خواست به سرویس بهداشتی برود، ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا همراه او رفت. آن‌ها هم نسبت به دخالت‌های دولتی در فوتبال ایران حساس شده‌اند و منتظر یک اتفاق هستند تا ثابت شود دولت در فوتبال دخالت می‌کند. شاید اگر وزارت ورزش بخواهد به کفاشیان فشار بیاورد که استعفا کند، فوتبال ایران برای دومین بار تعلیق شود؛ آن هم در آستانه مسابقات حساس انتخابی جام جهانی.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب ببین سروش جان بین اینها کفاشیان گزینه اجباری بود (شما وقتی داری از گرسنگی میمیری بین سنگ و چوب و یه گیاه تلخ و بد مزه میری گیاه رو میخوری دیگه ) و خیلی مشخص بود که بازم انتخاب میشه اما واقعا بعد از 4 سال نابود کردن چیزی روشنتر از صعود به جام جهانی میشه دید برای این فدراسیون؟حالا اینها رو مقابل شکستها و ناهنجاری های دوره اول قرار بدیم مشکلات خیلی بیشتر سنگینی می کنه!بدترین نتایج تاریخ فوتبال ایران در این دوره رقم خورد!
    ببین کیای بزرگوار

من هیچ بحثی سر انتخاب دوره ی قبلی کفاشیان ندارم .

از لحاظ آماری بخوایم بررسی کنیم نرفتن به المپیک فقط مختص کفاشیان نبوده ، ما 40 سال هست که به المپیک نرفتیم /

تیم ملی بزرگسالان هم که دیگه خود کفاشیان هم اعتراف کرد که دایی مربی تحمیلی سازمان بوده .
    +
    ما فقط در دوره ی دادکان به راحتی به جام جهانی صعود کردیم /

اما همین فدراسیون کفاشیان در زمینه ی تیمهای پایه و نوجوانان و جوانان عملکرد قابل قولی داشته و حتی ورای انتظار ها /

من شخصا معتقدم اگر حتی دکتردادکان گرامی با افتخارات 3 گانه اش هم رئیس فدراسیون میشد ، پیشرفتی که با ثبات فدراسیون فعلی نظاره گر خواهیم بود درآینده ( انشااله ) رو نمیتونستیم داشته باشیم /

دیالوگ مرتبط در باره ی ثبات از فیلم آژانس شیشه ای - ابراهیم حاتمی کیا

"ثبات مربی ، دهه ی ما دهه ی ثباته "

+

نکته ای که هست بحث انتخاب هست ، الان شما گزینه ها رو نگاه کن بزرگوار اگر تاج در این لیست بود بدون شک به نظر من هم اون گزینه ی اصلح بود .

عزیز الله محمدی که گویی حرفاش و تصمیماتش وحی منزل هست برای خودش و هیچ جوره کوتاه نمیاد از مواضعش ، قریب هم که آخرین بار من خاطرم نیست چه سالی در فوتبال مسئولیت داشت !

ضمن اینکه علیرضای عزیز هم اشاره کردند که حداقل حسن انتخاب کفاشیان اینه که کی روش با خیال کاملا راحت به کارش ادامه خواهد داد /

17. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا به کفاشیان:
    منتظر ملاقات با شما در کنگره فیفا هستم
    خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا به علی کفاشیان تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، به دنبال انتخاب علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال،جیان کارلو آبته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا به وی تبریک گفت.
    متن این پیام به شرح زیر است:
    "دوست عزیزم علی کفاشیان
    از طرف خودم و تشکیلات فدراسیون فوتبال ایتالیا صمیمانه ترین تبریک ها و آرزوهای خودم را به جهت انتخاب مجدد شما به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران برای چهار سال آینده تقدیم می کنم و از این فرصت استفاده کرده و تعهد خود را نسبت به تقویت روابط دوجانبه ای که بین فدراسیون فوتبال ایران و ایتالیا، براساس توافق نامه ای که از پیش امضا شده است، مورد تایید مجدد قرار می دهم.
    در انتظار ملاقات شما در کنگره سالیانه فیفا که تاریخ 24 و 25 می در بوداپست مجارستان برگزار خواهد شد، هستم.
    با آرزوی فعالیت پرثمر برای شما.
    رم ، 6 مارس 2010
    ارادتمند شما؛ جیان کارلو آبته"

حمید سجادی:
    سازمان بازرسی سه بار نامه داده/درباره ابطال انتخابات فدراسیون فوتبال چیزی نمی‌دانم
    خبرگزاری فارس: معاون ورزش وزارت ورزش و جوانان گفت: سازمان بازرسی کل کشور سه بار درباره انتخابات فدراسیون فوتبال به ما نامه داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حمید سجادی معاون ورزش وزارت ورزش و جوانان در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین در خصوص هشدار سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر حضور بازنشستگان در فدراسیون فوتبال گفت: ما پیگیر این موضوع هستیم. در هر صورت مجمع انتخابی فدراسیون فوتبال برگزار شده و کفاشیان هم رئیس فدراسیون است. این نامه دو بار پیش از این آمده بود و به کفاشیان و وزیر ارجاع داده شده و صحبت‌هایی در این خصوص انجام داده بودیم. شب گذشته نامه سوم آمده باید آن را بررسی و سپس تصمیم‌گیری کنیم.
    وی درباره اینکه فدراسیون فوتبال زیر نظر فیفا فعالیت می‌کند و آیا امکان باطل شدن انتخابات فدراسیون فوتبال وجود دارد یا خیر،‌ عنوان کرد: نمی‌دانم. ما باید این موضوع را بررسی و سپس تصمیم‌گیری کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •