تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 280 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

ناكامي استقلال و پرسپوليس براي جذب مهاجم ملي‌پوش
    انصاري‌فرد با امضاي قراردادي 2 ساله در سايپا ماندني شد
    خبرگزاري فارس: مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال ايران امروز قراردادي 2 ساله با باشگاه سايپا امضاء كرد

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم انصاري‌فرد امروز با حضور در باشگاه سايپا قراردادي 2 ساله با اين باشگاه امضاء كرد تا همچنان در اين تيم به فعاليت ورزشي‌اش ادامه دهد.
    انصاري‌فرد پيش از اين نيز عضو تيم سايپا بود اما قراردادش به پايان رسيده بود و مذاكراتي با مسئولان 2 باشگاه استقلال و پرسپوليس انجام داد.
    مسئولان پرسپوليس و استقلال معتقد بودند انصاري‌فرد فصل آينده در تيم آنها حضور خواهند داشت، اما در نهايت انصاري‌فرد قراردادي 2 ساله با تيم سابق خـود امضاء كرد.
    انتهای پیام/
    +
    ممنون آقای کاشانی!!

2. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

این انصاریفرد چرا تمدید کرد با سایپا به نظر شما اونم دو سال ؟
    این همه تیم خوب بهش پیشنهاد دادن......
    من که بهش شک کردم.......
    دلیلی نداشت تمدید کنه.....

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

انصاریفر که موند تو سایپا به مدت دو سال.مطمئن هستم یه قضیه ای بوده که نیومده پرسپولیس.خودش که همیشه می گفت پرسپولیسیه درسته با استقلال هم مذاکره داشته اما چرا نیامد پرسپولیس و تو سایپا موند بوداره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این انصاریفرد چرا تمدید کرد با سایپا به نظر شما اونم دو سال ؟
    این همه تیم خوب بهش پیشنهاد دادن......
    من که بهش شک کردم.......
    دلیلی نداشت تمدید کنه.....
    انصاریفر که موند تو سایپا به مدت دو سال.مطمئن هستم یه قضیه ای بوده که نیومده پرسپولیس.خودش که همیشه می گفت پرسپولیسیه درسته با استقلال هم مذاکره داشته اما چرا نیامد پرسپولیس و تو سایپا موند بوداره
    من فکر کنم بیشتر به خاطر شرایط ترانسفز باشه که شاید سایپا باهاش راه اومده
    به نظرم چون جز سهمیه لیگ برتر نبود پرسسپولیس هم میتونست باهاش راه بیاد فوقش چند هفته بازی میکرد .پرسپولیس چیزی از دست نمی داد.البته باید در جریان امور بود و قضاوت کرد
    برای هافبک دفاعی هم که انگار پژمان نرفته امارات .به همین خاطر فکر کنم پرسپولیس نمی دونه کاظمی رو بگیره یا نوری رو؟؟!!!و گرنه کاظمی خیلی به پرسپولیس نزدیک شده بود
    ولی الان که دایی رفته راه اهن ممکنه کاظمی بره اونجا
    2 تا سهمیه دیگه مونده و بازیکن درست حسابی نمونده برای خرید.ولی یه دفاع راست و یه دفاع چپ و یه مهاجم شش دانگ سر زن در کنار اولادی شدیدا نیازه.
    الان مهاجم ما اولادی و رضایی و نوروزی رو داریم.فقط بدیشون اینه که همه تقریبا در یک کلاس بازی میکنن.من که از نوروزی خوشم میاد. واقعا بازیکن زحمت کش و دونده ای است و از جون دل مایه میزاره و اگه بازیکن خوبی نبود کیروش دعوتش نمی کرد تیم ملی

6. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من خودم هم داشتم به این فکر می‌کردم که با اضافه شدن انصاری‌فرد چقدر خط حمله شلوغ میشه و این جوری استعداد‌هایی مثل نوروزی و علی‌عسگر سوخت میشن ... یا مجبورن نیمکت بشینن یا اینکه در پست غیرتخصصی بازی کنن ...
    الان ترکیب خوبی داریم تو خط هافبک و حمله ... فقط من نگرانیم از هافبک چپ و دو دفاع کناریه ... هم ترکیب اصلی، هم ذخیره ...
    اگه پژمان برگرده پرسپولیس امسال از سالای قبل یه سر و گردن بالاتر خواهد بود ... به شرط اینکه تو نیم‌فصل خط دفاع رو تقویت کنیم، چون با یه مصدومیت، مجبوریم مازیار زارع رو بفرستیم دفاع !!

8. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سوال:
    دروازبانِ سوم کیه؟
    مربیِ دروازبانا کیه؟
    +
    به نظر من بی‌عرضه‌گیِ کاشانی باعث شد که نتونیم انصاریفرد رو بگیریم/

10. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دروازه بان سوم احتمالاً از جوانان و امید میارن
    مربی دروازه‌ بان‌ها هم سعید عزیزیان هست ...

12. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من بی‌عرضه‌گیِ کاشانی باعث شد که نتونیم انصاریفرد رو بگیریم/
    انصاری فر اگرم تیم عوض می کرد استقلال محتمل تر بود.
    این ماله گل دیروزه. مایلی کهن هم نمیتونست واسه جذبش کاری کنه.

انصاري‌فر پرسپوليسي نمي‌شود چون...
    نويسنده : صالح‌محمد رحيمي

محمد مايلي‌كهن را به عنوان يك پرسپوليسي اصيل مي‌شناسيم و به همين خاطر حفظ احترام او را بر خود واجب مي‌دانيم. شايد اين هافبك‌ سال‌هاي دور سر‌خ‌ها خيلي زودتر از امروز مي‌توانست با حضور در خانه خود(پرسپوليس) به اين تيم خدمت كند اما مسايلي كه ديگر نيازي به ذكر مجدد آنها نيست، اجازه نداد حاجي مايلي در تيم محبوب خود عهده‌دار مسووليت شود اما حالا كه ايشان تشريف آورده‌اند، گويا قصد دارند به جبران سال‌هاي دور از خانه(پرسپوليس) بودن، كارهاي بزرگي در جهت خدمت به پرسپوليس انجام بدهد.
    يكي از اين كارهاي بزرگ، بر عهده گرفتن پروژه پرسپوليسي كردن كريم انصاري‌فر است. متوجه باشيد كه كريم سال قبل قصد داشت به تيم محبوبش يعني پرسپوليس برود اما همين جناب مايلي‌كهن يك‌تنه اين انتقال را عقيم گذاشت. پس آيا او هنوز هم روي اين بازيكن و تصميماتش تاثيرگذار است؟ به طور حتم نه جناب مايلي‌كهن فراموش نكرده كه فصل گذشته با قرار دادن سد 500ميليون توماني بر سر راه باشگاه پرسپوليس براي سرخ‌پوش شدن اين بازيكن مانع از اين شد كه انصاري‌فر دوباره عنوان شاگردي علي دايي را به دست آورد.
    به‌طور يقين سرمربي فصل گذشته سايپا از ياد نبرده كه در سه هفته ابتدايي ليگ دهم بنابر اتخاذ تصميمي عجيب، كريم انصاري‌فر را به روي سكوها فرستاد و حتي نام وي را در ليست 18نفره سايپا قرار نداد.
    بي‌شك مدير فني فعلي پرسپوليس به ياد دارد كه پس از بازگشت كريم انصاري‌فر به تركيب سايپا، در چند بازي او را در پست نامانوس باتخصصش و در پست هافبك راست نارنجي‌پوشان قرار داد. حتي يك‌بار بر سر يك مساله اين بازيكن را تهديد به اخراج از سايپا كرد. در كل شرايط ميان اين دو در فصل گذشته به گونه‌اي بود كه اگر حضور مديري مثل آرش كوشا نبود، كريم انصاري‌فر فصل گذشته شايد بارها اين تيم را ترك مي‌كرد. حالا با توجه به سابقه اين جريانات، محمد مايلي‌كهن چگونه مدعي شده كه مي‌تواند كريم انصاري‌فر را سرخ‌پوش كند؟! اي كاش در باشگاه پرسپوليس بودند افرادي كه به جاي اين خوش‌باوري‌ها، پرونده ماجراهاي فصل گذشته محمد مايلي‌كهن و كريم انصاري‌فر در سايپا را مورد بررسي قرار مي‌دادند تا دلخوش به وعده مدير فني خود نمانند تا در انتهاي مسير براي هواداران پرسپوليس حرفي براي گفتن داشته باشند.
    Last edited by xerxes again; 15-07-2011 at 11:42.

14. 6 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من شنیدم انصاریفرد به خاطر سربازی مجبور شده با سایپا که 3پاه داره میخردتش قرارداد ببنده.وگرنه مگه دیونه‌ست؟4 تیم آسیایی،تیم علی دایی،تیمهای خارجی رو ول کنه بره سایپا؟؟!!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

البته شایعاتی هم هست که کریم انصاری فرد رو به راه اهن می بره !
    می گن در صورت پرداخت مبلغی از سایپا جدا می شه و به راه اهن دایی می ره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •