تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 456 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رئال هم به دنبال جذب فابرگاس است...
    باشگاه رئال مادرید قصد دارد کاپیتان آرسنال را که مدتهاست مورد توجه مسئولان بارسا قرار گرفته را به خدمت بگیرد.

سایت گل – به گفته شبکه تلویزیونی اسکای اسپورتس باشگاه رئال مادرید نیز قصد دارد سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال را به خدمت بگیرد.
    ملی پوش اسپانیایی آرسنال هفته گذشته از احتمال جدایی اش از این تیم گفت اما اکنون طبق اخبار رسیده باشگاه رئال مادرید با ارائه پیشنهادی بهتر نسبت به بارسا به دنبال جذب این بازیکن است.
    فابرگاس که در سال 2003 از جوانان بارسلونا به آرسنال پیوست علاقه زیادی به بازگشت به تیم سابقش نشان داده است.
    ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده برای جذب فابرگاس هر کاری نمی کند و رقم هنگفتی برای او پرداخت نخواهد کرد اما گفته می شود رئال مادرید قصد دارد برای جذب این ستاره اسپانیایی 50 میلیون یورو بپردازد.
    ژوزه مورینیو سرمربی رئال امیدوار است بتواند فابرگاس را به سانتیاگو برنابئو بکشاند. او فصل گذشته در اکثر بازی ها متکی به ژابی آلونسو بود.

2. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی: بولیوی ما را غافلگیر کرد

مسی و آگوئرو از بازی خوب بولیوی و گل نیمه دوم این تیم غافلگیر شده اند

سایت گل – آرژانیتن در قدم اول رقابت های کوپا آمه‌ریکا مقابل بولیوی با تساوی یک بر یک متوقف شد.
    لیونل مسی ستاره آرژانتینی ها در مورد این بازی به خبرنگار سایت گل گفت:" بولیوی با گلی که به ثمر رساند ما را غافلگیر کرد. اما خوشحالم که با گل آگوئرو توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم. همه ناراحت هستند که نتوانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم."
    " به نظرم خوب بازی کردیم اما باید در چند نقطه نسبت به بازی قبل پیشرفت کنیم."
    آگوئرو نیز که گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رساند معتقد است باید این شکست را فراموش کنیم و به بازی های بعدی فکر کنیم
    او به خبرنگار گل گفت:" همیشه بازی های اول بسیار دشوار است. دفاع بولیوی بسیار فشرده بود اما مهم این است که بازی را نباختیم."
    " در بازی های بعدی مطمئنا بهتر خواهیم بود و با سپردان این بازی به دست فراموشی می توانیم بار دیگر به اوج باز گردیم و به قهرمانی فکر کنیم."

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نيمار:
    بارسلونا از جهاني ديگر است
    بدون شك مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان است

ستاره جوان سانتوس برزيل معتقد است كه بارسلونا يك تيم فراجهاني است و تيكي تاكاي اين تيم فوق‌العاده‌ و استثنايي است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيمار، ستاره برزيلي باشگاه سانتوس، نمايش بارسلونا را ستود و گفت: بارسلونا از جهاني ديگر است. نمايش اين تيم فوق‌العاده‌ و استثنايي است.

اين بازيكن جوان برزيلي با وجود ابراز علاقه باشگاه‌هاي بارسلونا و رئال مادريد و چلسي به جذب او گفت: با سانتوس باقي خواهم ماند. دوست دارم تا پايان مدت قرار دادم يعني سال 2015 در اين تيم بازي كنم.

نيمار يكي از مهاجمان تيم ملي فوتبال برزيل در مسابقات كوپا آمريكا است و منزس، سرمربي اين تيم اميد زيادي به درخشش او در اين بازي‌ها دارد.

اين مهاجم جوان برزيلي درباره احتمال برخورد سانتوس با بارسلونا در مسابقات جام جهاني باشگاه‌ها در ژاپن، تصريح كرد: قبل از رويارويي با بارسلونا در فينال، بايد در تمام بازي‌ها نمايش خوبي را داشته باشيم و به پيروزي دست يابيم. بايد ابتدا بازي‌هاي حساس و سخت ديگر را ببريم بعد به بارسلونا فكر كنيم.

بارسلونا تيم بسيار جالب و شگفت انگيزي است و بازيكنان بسيار خوب و شاخصي همچون سي و دني آلوز را در اختيار دارد. اين تيم استثنايي و فوق العاده‌ است و بهترين تيم جهان است. از ديدار با اين تيم بسيار خوشحال خواهم شد.

نيمار درباره ليونل مسي گفت: بدون شك مسي بهترين بازيكن حال حاضر فوتبال جهان است.

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

برادر گوارديولا مديربرنامه‌هاي سوآرز
    مهاجم ملي پوش اروگوئه:
    بازي در بارسا آرزويم است

ستاره اروگوئه‌اي تيم ليورپول از علاقه‌اش براي بازي در قهرمان اسپانيا و اروپا مي گويد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، لوئيس سوآرز ستاره‌ي تيم ملي اروگوئه در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي از رويايش براي بازي در بارسلونا مي گويد.

پير گوارديولا بردار سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در حال حاضر مدير برنامه‌هاي سوآرز است هر چند كه اين بازيكن اروگوئه‌اي مي گويد اين موضوع تاثيري بابت حضورش در بارسلونا نخواهد داشت و او از مدت‌ها قبل روياي حضور در نوكمپ را در سر مي پرورانده است.

سوآرز درباره‌ي علاقه‌اش مي گويد: پيش از اين كه با پيرگوارديولا كه در حال حاضر مدير برنامه‌هاي من است ، كار كنم اين رويا را در سر داشتم كه روزي در بارسلونا بازي كنم.

مهاجم ملي پوش اروگوئه‌اي به گفت و گويش با دون بالون اين گونه ادامه مي دهد: مسلما پير با برادرش پپ به خوبي در تماس است و اگر علاقه‌اي از سوي باشگاه بارسلونا وجود داشته باشد او در جريان قرار خواهد گرفت. البته براي من مهم اين نيست كه حضور من در اين تيم از چه كانالي صورت مي گيرد و چه كسي من را معرفي مي كند.

لوئيس سوآرز پس از پايان جام جهاني با قراردادي به ارزش 22 ميليون يورو از آژاكس جداشد و به جمع سرخپوشان آنفيلد پيوست.

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گانسو و پاتو تایید کردند؛ مسی بهترین است

این دو ستاره سلسائو بازیکن آرژانتینی بارسا را مورد ستایش قرار دادند و علی رغم اینکه خود از توانایی های بالایی برخوردارند، مسی را بهتر می دانند.
    سایت گل- الکساندر پاتو، گانسو ، ستاره های جوان تیم ملی برزیل، معتقدند مسی در حال حاضر بهترین بازیکن جهان است.

این دو ستاره سلسائو بازیکن آرژانتینی بارسا را مورد ستایش قرار دادند و علی رغم اینکه خود از توانایی های بالایی برخوردارند، مسی را بهتر می دانند.

گانسو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بی تردید او از سیاره دیگری آمده است زیرا کارهایی می کند که بقیه نمی توانند."

پاتو، مهاجم تیم میلان، نیز صحبت های هم تیمی اش در تیم ملی برزیل را تایید کرد و گفت:" من وقتی به میلان رفتم، 18 ساله بودم اما دوران حضورم در ایتالیا به من کمک کرد تا پخته شوم. اکنون من بازیکن کامل هستم، شماره 9 تیم ملی برزیل. با این وجود مسی بهترین است.
    با داشتن نیمار، گانسو و روبینیو، ما بازیکنان فوق العاده در اختیار داریم. من با همه هم تیمی هایم روابط بسیار خوبی در داخل و خارج زمین دارم. این تورنمنت برای من بسیار مهم است."

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض زین الدین زیدان: بارسا خوش شانس است که چنین نسلی را در اختیار دارد

7 بازیکن از تیم بارسا که در فینال امسال لیگ قهرمانان حضور پیدا کردند از جمله سه ستاره اصلی تیم، مسی، ژاوی و اینیستا از محصولات مدرسه فوتبال لاماسیا هستند.
    سایت گل- زین الدین زیدان، ستاره سابق رئال مادرید، نسل فوق العاده بازیکنان جوان بارسا را مورد ستایش قرار داد و آنها را دلیل موفقیت های باشگاه کاتالانی دانست.

7 بازیکن از تیم بارسا که در فینال امسال لیگ قهرمانان حضور پیدا کردند از جمله سه ستاره اصلی تیم، مسی، ژاوی و اینیستا از محصولات مدرسه فوتبال لاماسیا هستند.

زیدان معتقد است تنها یک بار در طول سال ها چنین بازیکنانی در کنار هم قرار می گیرند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا بسیار خوش شانس است که چنین نسل فوق العاده ای را در آکادمی جوانانش در اختیار داشته است. شما چنین نسلی را زیاد نمی بینید."

رئالی های به دلیل اینکه ترجیح می دهند به جای پرورش بازیکنان جوان، ستاره های بزرگ را به خدمت بگیرند، به عنوان یک باشگاه خریدار شناخته می شوند اما ستاره سابق فوتبال فرانسه معتقد است رئال نیز سیستم جوانان فوق العاده ای دارد.

" اگرچه بسیاری طور دیگری فکر می کنند، سیاست رئال همواره پرورش بازیکنان جوان بوده است. ما دائما در مورد بودجه 75 میلیون یورویی برای انتقال من صحبت می کنیم یا مبلغ 93 میلیون یورویی که برای خرید کریس رونالدو هزینه شد اما کمتر در مورد بازیکنان زیادی در لا لیگا صحبت می شود که در آکادمی جوانان رئال رشد کرده اند.

برای این بازیکنان رسیدن به تیم اصلی بسیار دشوار است. بنابراین آنها استعداد شان را در جای دیگری به نمایش می گذارند."

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ویکتور سانچس از بارسا جدا شد

مسئولان بارسا قرارداد ویکتور سانچس را فسخ کردند تا این بازیکن به صورت بازیکن آزاد به باشگا متمول نوشاتل زاماکس سوئیس بپیوندد

سایت گل – ویکتور سانچس بارسلونا را به مقصد نوشاتل زاماکس سوئیس ترک کرد.
    باشگاه بارسلونا می تواند تا مهلت نقل و انتقال زمستانی سال 2012 سانچس را بار دیگر به خدمت بگیرد و همچنین از فروش این بازیکن به یک تیم دیگر سهمی دریافت خواهد کرد.
    سانچس تلاش زیادی برای ورود به تیم اصلی بارسلونا کرد و دو فصل گذشته را نیز به صورت قرضی در تیم های دیگر گذراند.
    او در فصل 10-2009 به صورت قرضی در خه رس بازی کرد و فصل گذشته را نیز در ختافه گذراند.
    سانچس در فصل های 08-2007 و 09-2008 در مجموع 14 بازی برای بارسلونا انجام داد.

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سایت گل- زین الدین زیدان، ستاره سابق رئال مادرید، نسل فوق العاده بازیکنان جوان بارسا را مورد ستایش قرار داد و آنها را دلیل موفقیت های باشگاه کاتالانی دانست.

زیدان معتقد است تنها یک بار در طول سال ها چنین بازیکنانی در کنار هم قرار می گیرند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسا بسیار خوش شانس است که چنین نسل فوق العاده ای را در آکادمی جوانانش در اختیار داشته است. شما چنین نسلی را زیاد نمی بینید."

رئالی های به دلیل اینکه ترجیح می دهند به جای پرورش بازیکنان جوان، ستاره های بزرگ را به خدمت بگیرند، به عنوان یک باشگاه خریدار شناخته می شوند اما ستاره سابق فوتبال فرانسه معتقد است رئال نیز سیستم جوانان فوق العاده ای دارد.

" اگرچه بسیاری طور دیگری فکر می کنند، سیاست رئال همواره پرورش بازیکنان جوان بوده است. ما دائما در مورد بودجه 75 میلیون یورویی برای انتقال من صحبت می کنیم یا مبلغ 93 میلیون یورویی که برای خرید کریس رونالدو هزینه شد اما کمتر در مورد بازیکنان زیادی در لا لیگا صحبت می شود که در آکادمی جوانان رئال رشد کرده اند.

برای این بازیکنان رسیدن به تیم اصلی بسیار دشوار است. بنابراین آنها استعداد شان را در جای دیگری به نمایش می گذارند."
    در جواب به این جناب باید بگم این خوش شانسی نیست برنامه و طرح های زیر ساختاری هست که طی چندین سال و از ده های قبلی با برنامه ریزی سرمایه گذاری ایجاد شده و در آینده هم باز کاپیتان تیم و بازیکنان کلیدی از این تیم خواهند بود
    .
    .
    البته برای امثال ایشون و تیمشون پول حرف اول میزنه نه سرمایه گذاری روی جوانان وقت تحمل سازمان دهی استفاده از تولیدات داخلی و استعداد یابی از همه جای دنیا بلکه استعداد کشی و ستاره خریدن از کل دنیا

14. 7 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سسک : 29 + 6 ......... بارسا قیمت تورال و بلرین ، دوتن از بازکنان آینده دار لاماسیا که توسط ونگر به آرسنال برده شدند را 6 میلیون در نظر گرفت

دیروز هکتور بلرین و تورال هارپر که تو جوانان بارسا بازی میکردن به طور رسمی آرسنالی شدن.

تورال توانایی بازی در همه نقاط خط میانی رو داره و یه هافبک با هوش با قد و قامت و قدرت بدنی و تکنیک عالیه ....پدر تورال اسپانیایی و مادرش انگلیسیه.تورال در حال حاضر از ناحیه مچ پا مصدومه ولی انتظار میره پیش از آغاز فصل بهبود پیدا کنه.

هکتور بلرین هم وینگر 16 ساله است که اغلب در سمت راست خط میانی مورد استفاده قرار میگیره. بلرین پیشنهاد بارسا برای عقد قرارداد رو به دلیل پیوستن به آرسنال رد کرد .

آرسنال برای جذب این دو ستاره 16 ساله 750 هزار یورو به عنوان غرامت به بارسا پرداخت کرد.

هردو عضو تیم ملی جوانان اسپانیا هستند.

انتظار میره هر دو کارشون رو زیر نظر استیو بولد در تیم زیر 18 ساله ها آغاز کنند و سپس به تیم رزرو تحت مربیگری نیل بنفیلد بپیوندن.

اینارو هم بچه ها تو گانرزتراست گذاشته بودن.
    -----------------------------------------------------------------------

واقعا جالبه که جمعه هم گذشت و هنوز سسک فابرگاس آرسنالیه ...

این چند روز فشار رسانه ها رو آرسنال زیاد شده. اونم به خاطر نزدیک شدن به تور آسیاییه. مثلا امروز گفتن رابین گفته میخواد از تیم بره چون هم تیمیهاش میخوان برن. اصلا این یه چیز محاله. رابین برگکمپ دومه و از آرسنال نمیره. همه دیگه رابین رو شناختن.
    تیم بره تور آسیایی همه چیز تموم میشه ...

بلرین: افتخار می کنم که یک بازیکن آرسنال هستم
    جوان اسپانیایی توپچی ها ازا نتقال خود به آرسنال خوشحال است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان تورال و هکتور بلرین دو بازیکن اکادمی بارسلونا هستند که از امضای قرارداد حرفه ای با این تیم سر باز زدند و هر دوی انها از دیروز بطور رسمی بازیکن آرسنال شده اند. هر دوی این بازیکنان 16 ساله هستند.

هکتور بلرین دیروز با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضا کرد و در مصاحبه با تلویزیون اسپانیا از دلایل انتخاب آرسنال گفت.

" در خانه بودم و پدرم مرا صدا کرد که مسئولین آرسنال پشت تلفن هستند.

تصمیم گرفتیم به آنجا برویم تا ببینیم چه خبر است. تصوری در ذهن خود نداشتم زیرا در تمام طول زندگی در بارسلونا یودم بنابراین بسیار سخت بود.

اما پس از ارزیابی چیزها من تصمیم گرفتم به آرسنال ملحق شوم. وقتی می خواهید حرفه ای باشید باید مسیر حرفه خود را بسازید و من باور دارم مسیر درستی بود که آرسنال را انتخاب کردم.

ما با آقای ونگر ملاقات کردیم و و این ملاقات خیلی خوب پیش رفت. فراتر از انتظار من بود اما من توجه کامل خود را به آنچه ایشان می گفت متمرکز کردم. وقتی تیمی وجود دارد که به شما تضمین می دهد که می تواند برای تیم اصلی بازی کنیم و بالاتر از همه در لیگ برتر به میدان بروید، آنوقت خیلی دشوار است که بگویید نه.

آقای ونگر به من توضیح داد که مسیر این باشگاه چگونه بود و البته پروژه ای را که برای من آماده کرده اند را شرح داد و بالاتر از همه ایشان می خواست با من آشنا شود."

بلرین بعد از اتمام مراحل قرارداد خود در صفحه توئیترش گفت:

" از امروز من یک بازیکن باشگاه فوتبال آرسنال هستم. باعث افتخار است که برای این باشگاه بزرگ بازی کنم"

لازم به ذکر است بلرین توانایی بازی در هر دو پست هافبک راست و مدافع راست را در اختیار دارد.

این نوشته هم به خطره اینکه نگه متن کوتاه

16. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

رقبای پیش فصل بارسا (3): منچستر یونایتد

تنها دو ماه بعد از رویارویی بارسلونا و منچستر یونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا، این دو تیم بار دیگر در تاریخ 30 جولای در شهر واشنگتن و در اولین دیدار تور آمریکا به مصاف یکدیگر می روند.

پپ گواردیولا بعد از برگزاری دیدار مقابل هاجوک اسپلیت در کرواسی و دیدار آئودی کاپ در مونیخ به همراه بازیکنانش به اسالت متحده سفر خواهد کرد. اولین دیدار تور آمریکا در استادیوم فدکس پایتخت آمریکا برگزار می شود.

چهره های جدید در اولدترافورد

سر الکس فرگوسن به طور مشخص اعلام کرده است که در تابستان پیش رو به دنبال قرداد با بازیکنان جدید است و به سرعت درصدد امضای قرارداد با پیل جونز، مدافع زیر تیم ملی زیر 21 سال انگلستان و بلکبرن و همچنین اشلی یانگ، وینگر استون ویلا است. منچستر یونایتد همچنین علاقه خود را به جذب دیوید دخیا، دروازه بان اتلتیکو مادرید نشان داده است و به دنبال یک هافبک خلاق نیز هست.

نویل و اسکولز بازنشسته می شوند.

تمامی خرید های جدید به این دلیل ضروری هستند که 2 بازیکن کارآزموده تیم، گری نویل و پل اسکولز_ که در فینال ومبلی مقابل بارسا برای آخرین دقایق برای منچستر یونایتد به میدان رفت_ هر دو بازنشسته می شوند. همچنین به نظر می رسد که وز براون مدافع با اتمام قرارداد خود قصد ترک باشگاه انگلیسی را دارد.

آغاز لیگ جزیره

این دیدار تنها 15 روز قبل از آغاز لیگ جزیره برگزار می شود. مدافع عنوان قهرمانی انگلیس در اولین دیدار خارج از خانه لیگ در تاریخ 13 آگوست به مصاف وست براونویچ آلبیون می رود.

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جديدترين اخبار نقل و انتقال بازيكنان در اروپا

پايان روسي و بارسا
    براساس گفته‌هاي مدير برنامه‌هاي «جوزپه روسي» فوروارد ايتاليايي تيم ويارئال اميدهاي موكلش براي رفتن به بارسا به پايان رسيده است.
    «جوزپه روسي»‌ از اولين بازيكناني بود كه مورد توجه كاتالان‌ها قرار گرفت. اما مثل اينكه بارسايي‌ها اولويت‌هاي ديگري داشته‌اند چرا كه آنچنان كه بايد به دنبال خريد او نبودند. روسي در اين فصل و در 36 بازي 18 گل براي زيردريايي زرد به ثمر رساند. اما بارسلوني‌ها در اين مدت به شدت مشغول مذاكره براي خريد سسك فابرگاس و الكسيس سانچز بوده‌اند. به نظر مي‌رسد آنها سانچز شيليايي را به روسي ترجيح داده‌اند. مدير برنامه‌هاي سانچز هم در اين مورد به sky sport گفته؛ «اين قرارداد و رفتن روسي به بارسا داستاني پايان يافته است. ما حالا مشغول بررسي پيشنهادهاي ديگر هستيم. البته اين احتمال هم وجود دارد كه او در ويارئال بماند.»

پاري‌سن‌ژرمن به دنبال مسي جديد
    مسوولان جديد تيم فوتبال پاري‌سن‌ژرمن فرانسه كه مانند منچسترسيتي انگلستان توسط عرب‌ها خريداري شده است قصد دارند براي فصل آينده «مسي جديد» را جذب كنند. يكي از مسوولان جديد باشگاه فرانسوي در گفت‌وگويي اظهار داشته «ما براي 5 سال آينده برنامه‌ريزي خوبي داريم. اما ما براي طولاني‌مدت اينجا هستيم. پاري‌سن‌ژرمن پتانسيل خيلي خوبي دارد. آنها تنها تيم بزرگ فوتبال يك شهر 12 ميليون نفري هستند. ما هدف‌هاي خاصي داريم. مي‌خواهيم از سال 2012 به بعد هرساله در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا حاضر باشيم. از سال آينده هرساله در جمع 3 تيم برتر لوشامپيونا باشيم. كاكا، برباتوف و اتوئو همگي خوبند اما ما ستاره‌هاي فردا را مي‌خواهيم. مي‌خواهيم روي جوانان سرمايه‌گذاري كنيم. ما به دنبال مسي آينده هستيم. بايد بهترين جوانان را جذب كنيم.»‌

ژروينيو: من براي قهرماني به آرسنال مي‌آيم
    فوروراد تيم ليل فرانسه تاييد كرده قراردادش با آرسنال در مراحل پاياني قرار دارد و به زودي راهي لندن خواهد شد. آمدن ژروينيو مهاجم ملي‌پوش ساحل عاجي كه نقش بسيار مهمي در قهرماني ليل در فصل گذشته فوتبال فرانسه دارد براي هواداران آرسنال خبر بسيار خوبي است. ژروينيو مي‌گويد مي‌خواهد براي قهرماني به آرسنال برود؛ «من به آرسنال مي‌روم چرا كه تيم جوان و خوبي است كه مي‌توانم به راحتي با آنها هماهنگ شوم. به زودي كار قراردادم تمام مي‌شود. خوشحالم كه به آرسنال مي‌روم. اين تيم را دوست دارم و از بازي‌هاي آنها لذت مي‌برم. من براي گلزني و قهرماني به لندن مي‌روم. آرسنال فوتبال بازي مي‌كند و اين همان دليلي است كه من به آرسنال مي‌روم. ليگ برتر بهترين ليگ فوتبال دنيا است و من هم دوست دارم جزيي از آن باشم. خيلي اميدوارم كه آرسنال دوباره به سطح قهرماني در رقابت‌هاي انگلستان برگردد.

ملي‌پوش ازبكستاني در آرسنال
    «اُديل احمداف»‌ بازيكن ملي‌پوش ازبكستاني ادعا كرده مورد توجه باشگاه آرسنال انگستان قرار دارد. احمدف كه بازيكن پاختاكور ازبكستان است در حال حاضر به صورت قرضي در «آنژي ماخاچكالا»ي روسيه توپ مي‌زند. او در پست هافبك بازي مي‌كندو 23 سال سن دارد. اين ازبك مدعي است آرسنالي‌ها براي ديدن همه بازي‌هاي او يك نفر را به روسيه فرستاده‌اند و بازي او را زير نظر دارند. آرسنال به دنبال من است. آنها بازي مرا زير نظر دارند. آنها يك يك بازي‌هاي مرا از نزديك مي‌بينند. اگر من به آرسنال بروم نه تنها براي من يك موفقيت و افتخار به حساب خواهد آمد بلكه براي كل فوتبال ازبكستان يك موفقيت است. اميدوارم اين اتفاق به وقوع بپيوندد.

آخرين پيشنهاد بارسلوني‌ها به سانچز
    سخنگوي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا اعلام كرده آنها آخرين پيشنهاد را براي جذب «الكسيس سانچز» مهاجم شيليايي تيم فوتبال اودينزه به مسوولان اين تيم ارايه داده‌اند و ديگر از اين قيمت بالاتر نخواهند رفت. رييس تيم فوتبال اودينزه كه در اين روزها به شدت مشغول بازارگرمي براي بازيكن تيمش است اعلام كرده بود قيمت او 50 ميليون يورو خواهد بود و اين در حالي است كه قيمت قبلي او براي كاتالان‌ها 45 ميليون بوده است. تيم منچسترسيتي انگلستان هم كه به شدت خواهان به خدمت گرفتن اين بازيكن بود چند روز پيش اعلام كرد ديگر براي جذب او اقدام نخواهد كرد چرا كه سانچز بارها از علاقه‌اش به بازي در بارسلونا حرف زده بود. «روبرتو مانچيني» سرمربي من‌سيتي در گفت‌وگو با شبكه SKY ايتاليا اظهار داشته «من با سانچز حرف زدم. او گفت كه دوست دارد به انگلستان بيايد اما بارسلونا را ترجيح مي‌دهد. ما هم از آخرين پيشنهادي كه به او داديم بالاتر نرفتيم. ما ديگر به دنبال جذب او نيستيم.» با اين وجود به دليل سنگ‌اندازي‌هاي رييس باشگاه اودينزه اين مذاكرات هنوز به نتيجه دلخواهي نرسيده است. بارسلوني‌ها حاضرند 27 ميليون در ازاي او پرداخت كنند. اما حاضرند كل حق اسپانسرينگ و تبليغات او را به اودينزه بدهند تا مبلغ را اينگونه بالا ببرند. سخنگوي بارسا هم در مصاحبه‌اي گفته ما آخرين پيشنهاد‌مان را به مسوولان اودينزه داديم. ديگر قيمت را بالاتر نخواهيم برد. منتظر تصميم مسوولان اودينزه هستيم. اميدوارم آنها تصميم درستي بگيرند.

20. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •