تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 154 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض بازگشت زلاتان به ترکیب میلان

مهاجم سوئدی میلان با پشت سر گذاشتن مصدمیتش برای بازی مقابل چزه نا به میدان خواهد رفت

سایت گل – به نوشته روزنامه گاتزتادلواسپور زلاتان ایبراهیموویچ بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیتش برای دیدار میلان مقابل چزه نا که 24 سپتامبر برگزار خواهد شد در ترکیب روسونری به میدان خواهد رفت.

زلاتان در دیدار مقابل بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرمانان دچار مصدومیت شد برای بهبود مصدومیتش به سوئد سفر کرد اکنون به تمرینات میلان بازگشته است.

الگری امیدوار است بتواند از زلاتان در دیدار هفته آینده لیگ قهرمانان مقابل ویکتوریا پلژن نیز استفاده کند.

این در حالی است که فیلیپو اینزاگی احتمالا در دیدار میان هفته سری آ مقابل اودینزه به میدان خواهد رفت.

این مهاجم کهنه کار به دلیل مصدومیت زانو حدود 10 ماه از میادین دور بود اما با جلب کردن نظر الگری در تمرینات احتمالا در بازی مقابل اودینزه به میدان خواهد رفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پانوشت:به بازی اودینزه نرسید!
    حالا ما موندیم مستر دیناتاله!

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت navid0069's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امیدوارم فعالیت مفیدی داشته باشم

.................................

ميلان به دنبال جذب كراسيچ

ميلان همچنان به دنبال يك هافبك بازيساز است...
    به گزارش كوريره دلو اسپورت ميلان شرايط ميلوش كراسيچ هافبك صربستاني يوونتوس را از نزديك دنبال مي كند تا بتواند او را در پنجره نقل و انتقالات زمستاني به سن سيرو بياورد.
    اين ملي پوش 26 ساله در دو بازي نخست يووه در سري آ، نيمكت نشين بود و آنتونيو كونته سرمربي بيانكونري ترجيح مي دهد از سيمونه په په در اين پست بهره جويد.
    ايجنت او پيش از اين گفته بود موكلش از حضور در يوونتوس خوشحال است و هيچ برنامه اي براي ترك تورين ندارد، اما شايعات پيرامون كنار گذاشتن او توسط كونته باعث شده تا ميلان براي جذب او اقداماتي انجام داده و منتظر نظر بانوي پير بماند.
    تيم هاي منچستر يونايتد و چلسي هم در صدد جذب اين بازيكن بودند، اين ستاره تا ژوئن 2014 با يوونتوس قرارداد دارد.

4. 3 کاربر از navid0069 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان به دنبال مهاجم یوونتوس

سایت گل – به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت مسئولان باشگاه میلان قصد دارند میلوس کراسیچ بال کناری باشگاه یوونتوس را به خدمت بگیرند.

این بازیکن 26 ساله در دو بازی نخست بووه در این فصل نیمکت نشین بوده آنتونیو کونته سرمربی این تیم به سیمونه په په فرصت بازی داده است.

این در حالی است که مارکو نالتیلیچ مدیر برنامه های کراسیچ هفته گذشته اعلام کرد این بازیکن از حضور در یووه کاملا راضی است.

هنوز مشخص نیست ستاره اسبق زسکا مسکو جایی در برنامه های کونته در این فصل دارد یا خیر اما میلانی ها امیدوارند در مهلت نقل و انتقالات زمستانی این بازیکن را به خدمت بگیرند.

پیش از این باشگاه های بزرگی نظیر منچستریونایتد و چلسی خواهان جذب کراسیچ شده بودند. او تا سال 2014 با یووه قرارداد دارد.

کد:

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازی با اودینزه هم 1-1 مساوی کردیم
    پاتو هم مصدوم شد!
    سر جمع 12 تا مصدوم داریم!
    خط حمله مون فقط یه کاسانوی نا آماده مونده-یه اینزاگی پاتال+الشارا جوون
    سخته با این 3 نفر به تیم های سری آ گل زد
    حالا اگر پشت سر اینا یه بوآتنگ سرعتی یا پیرلوی خلاق داشتیم باز یه چیزی!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امیدوارم آلگری به من فرصت های بیشتری بدهد

استفان ال شاراووی امیدوار است تا پس از به ثمر رساندن گل نخست خود برای روسونری ها در بازی برابر اودینزه ارزش های خود را ثابت کند.

این هافبک ایتالیایی جوان که با سر و صدای زیادی به میلان پیوست موفق شد تا در میان هواداران روسونری گلی ارزشمند را به ثمر برساند تا میلان از نخستین شکست خانگی فصل خود نجات یابد و در حال حاضر به دنبال فرصا جدید دیگری است تا آلگری را تحت تاثیر خود قرار دهد.

در نیمه نخست با اشتباه محض سنگربان روسونری میلان از حریف خود 1-0 عقب ماند اما این ستاره 18 ساله در دقیقه 64 ام موفق شد تا در سن سیرو گل تساوی بخش روسونری ها را به ثمر برساند تا دو تیم به تقسیم امتیازات رضایت دهند.

ال شاراووی در مصاحبه با وب سایت رسمی چنین گفت " من امشب احساس بزرگی دارم,من در رابطه با این تساوی خانگی احساس شرمندگی می کنم اما ما بازی بزرگی را انجام دادیم"

" امیدوارم که آلگری به من فرصت های بیشتری بدهد تا بتوانم ارزش های خودم را ثابت کنم"

شاگردان ماکس آلگری هر چند که از کسب نخستین برد خود در فصل جدید هنوز ناکام مانده اند باید در شنبه شب میزبان چزنا در سن سیرو باشند تا شاید در این بازی موفق شوند نخستین برد خود را کسب کنند.

کد:

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بعد کلی مشکلات بالاخره تونستم دوباره به نت دسترسی پیدا کنم

توی این مدت هم که میلان حسابی خراب کرد
    به غیر از بازی مقابل بارسا که دیدم توی بازی های سری آ اصلا خوب نبودیم
    البته بحران مصدومیت بدجوری به تیم فشار میاره
    تنها میلان نیست که به بحران خورده...اینتر و رم هم خیلی از امتیازات رو از دست دادن
    الگری هم مقصر نیست...دستش خالیه و در خط هافبک و حمله با کمبود بازیکن مواجه شدیم
    هر چی هست امیدوارم در بازی مقابل چزنا پیروز باشیم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چی شده که همگی اسم هاشونو عوض کردن؟
    میلان حتی بدون مصدوم هم خط هافبکش مشکل داشت.حالا که همزمان 12 نفر مصدوم شدن که بماند!
    این تیم توی ژانویه باید 2-3 تا هافبک بازیساز و سرعتی و تهاجمی بگیره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ژانویه که به احتمال زیاد مونتولیوو به میلان میاد
    مدیر باشگاه فیورنتینا هم توی مصاحبه ای که داشته گفته بود که مونتولیوو آخرین پیشنهاد باشگاه برای تمدید قرارداد رو رد کرده و این رو هم اضافه کرده که مونتولیوو با یک باشگاه بزرگ به توافق رسیده.
    توی خبرها گفته شده که مونتولیوو با میلان توافق کرده و قراره که قراردادی 4 ساله به ارزش سالیانه 3.5 میلیون با میلان به ثبت برسونه.
    گفته شده که ممکنه مونتولیوو توی همین نقل و انتقالات زمستانی به میلان بیاد.
    اگر زمستان به میلان منتقل نشد به احتمال خیلی زیاد در تابستان کار انتقالش تموم میشه.

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ژانویه که به احتمال زیاد مونتولیوو به میلان میاد
    مدیر باشگاه فیورنتینا هم توی مصاحبه ای که داشته گفته بود که مونتولیوو آخرین پیشنهاد باشگاه برای تمدید قرارداد رو رد کرده و این رو هم اضافه کرده که مونتولیوو با یک باشگاه بزرگ به توافق رسیده.
    توی خبرها گفته شده که مونتولیوو با میلان توافق کرده و قراره که قراردادی 4 ساله به ارزش سالیانه 3.5 میلیون با میلان به ثبت برسونه.
    گفته شده که ممکنه مونتولیوو توی همین نقل و انتقالات زمستانی به میلان بیاد.
    اگر زمستان به میلان منتقل نشد به احتمال خیلی زیاد در تابستان کار انتقالش تموم میشه.
    صد در صد باید توی ژانویه بیاد.چون بشدت نیاز تقویت توی خط هافبک هستیم.با این وضع توی ucl هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.مونتی اگر توی ژانویه بیاد میتونه توی ucl هم کمک کنه.کراسیچ هم اگر بیاد که دیگه نور علا نوره.
    راستی همین روزاست که دیگه با این جور کار کشیدن آلگری از سیدروف-ایشون ریغ رحمتو سر بکشه و به لقا الله بپیونده!

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته به نظر من کراسیچ بیشتر یک شایعه است تا واقعیت.
    میلان مطمئنا دنبال گزینه ای ارزان تر یا بهتر بگم مجانی میره که میشه همون مونتولیوو.

سیدورف هم به نظر من یکی از دلایل افت بازی میلانه.سرعت خیلی کمی داره و توی رفت و برگشت ها خیلی ضعیفه.
    توی بازی با ناپولی به وضوح ضعف سیدورف مشخص بود.
    بهتره از بازیکنان جوان به جای سیدورف استفاده بشه.یکی مثل امانوئلسون یا همین الشاراوی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •