تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 186 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب بردیم خیالم راحت شد
    امیدوارم امسال توی لیگ قهرمانان هم ببریمشون و روشون رو کم کنیم

2. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگوسن: خرید دخه آ تصمیم درستی بود
    فرگوسن که با انتقالی 18 میلیون پوندی این دروازه بان 20 ساله اسپانیایی را از اتلتیکو مادرید به خدمت گرفت، از این انتقال کاملا راضی است

سایت گل - سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است انتخاب داوید دخه آ به عنوان جانشین ادوین فن در سار تصمیم درستی بوده است.

فرگوسن که با انتقالی 18 میلیون پوندی این دروازه بان 20 ساله اسپانیایی را از اتلتیکو مادرید به خدمت گرفت، از این انتقال کاملا راضی است.

سرمربی شیاطین سرخ در گفتگو با خبرنگاران گفت:" یافتن جانشینی برای فن در سار بسیار دشوار بود. او دروازه بان فوق العاده ای بود. اما خرید دخه آ این حسن را دارد که او تنها 20 ساله است.

توانایی های او در کنترل توپ و خونسردی بالایش برای ما بسیار مفید است. او سریع وفرز است، مسئله ای که ما روی آن حساب زیادی باز کرده ایم.

فکر می کنم او بهترین انتخابی است که ما می توانستیم داشته باشیم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن :کلورلی احتمالا در ترکیب اصلی تیم ما درفصل بعد خواهد بود
    مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش به دنبال جذب وسلی اسنایدر نیست

سایت گل - سرالکس فرگوسن،مربی منچستریونایتد انتشار اخباری مبنی بر تلاش در راستای جذب وسلی اسنایدر را رد کرده است.
    منچستریونایتد شنبه شب در دیداری دوستانه در واشنگتن توانست با نتیجه 1-2 بارسلونا را شکست دهد و در پایان این دیدار،به تمجید از تام کلورلی، بازیکن تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس پرداخت

وقتی صحبت احتمال انتقال وسلی اسنایدر به منچستریونایتد مطرح شد، مربی باتجربه یونایتد این صحبتها را رد کرد و توجه ها را برروی عملکرد خوب کلورلی منعطف کرد:« این صحبتها صحت ندارد.من هیچ وقت در این رابطه صحبت نکرده ام و هیچ بحث جدیدی مطرح نیست. ما برای این پست در تیممان راهکاری پیدا کرده ایم و به همین دلیل هم مقابل بارسلونا تام کلورلی را به کار گرفته ایم. از نظر فیزیکی او قوی ترین گزینه ممکن نیست ولی او ایده های خوبی برای بازی دارد. تام بازیکن خوبی است و بهترین بازیکن تیم ما مقابل بارسلونا بود. انضباط و انسجام او فوق العاده کند. او به سرعت تمام توپ ها را پاس می داد و دیدگاه خوبی داشت. او شب خارق العاده ای را پشت سرگذاشت. به احتمال فراوان تام در فصل بعد در ترکیب اصلی تیم خواهد بود.»

لینک منبع خبر:
    کد:

نانی: حال ارناندس بعد از ضربه ای که به سرش وارد شد خوب است
    ستاره پرتغالی که در دیدار شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا گلزنی کرد اعلام کرد که حال ستاره مکزیکی تیمش خوب است

سایت گل - به نظر می رسد که خاویر ارناندس به خوبی روند بهبودش را طی می کند و گویا در دیدار هفته بعد کامیونیتی شیلد مقابل منچسترسیتی که در ورزشگاه ومبلی برگزار می شود حضور خواهد داشت.این ستاره 23 ساله در جریان یکی از جلسات تمرینی تیمش از ناحیه سر ضربه خورد و در دیدار مقابل بارسلونا غایب بود.

اکنون نانی در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد که حال ارناندس خوب است:« فکر می کنم او حالش خوب شده است.او به یکی دو روز زمان نیاز دارد تا به تمرینات تیم بازگردد ولی او حالش خیلی خوب است.»

خاویر ارناندس (چیچاریتو) در اولین فصل حضورش در یونایتد در 45 بازی توانست 20 گل به ثمر برساند.
    نانی درمورد دیدار شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا که با برد یونایتد همراه بود گفت:« خیلی خوب بود. همیشه بازی کردن مقابل بارسلونا خیلی خوب است و همیشه بازی خوبی از آب درمی آید و فکر می کنم تیم ما هم

لینک منبع خبر:
    کد:

6. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگي هر گونه صحبت در مورد اشنايدر را رد كرد
    اشنايدر علاقه خود به منچستر را ادامه داد اما فرگوسن مي گويد هيچ مذاكره اي با او وجود ندارد

سرالكس فرگوسن در اين باره كه منچستريونايتد پيشنهادي نهايي در مورد انتقال وسلي اشنايدر به الترافورد داده است گفته "اين مزخرف محض است."

منچستر يونايتد به شدت علاقمند به دادن يك پيشنهاد براي هافبك اينتر است و در اين ميان فرگوسن اشاره و عقيده به پيدا كردن بازيكني باري جايگزيني اسكولز بازيكن بازنشته منچستر دارد.
    شياطين سرخ اخيرا اظهار داشته اند آن ها در بازار نقل و انتقالات بدنبال هافبك جديدي نبوده اند اما به علاقه به اشنايدر پافشاري و اصرار مي ورزند.

گزارشات رسيده مدعي شده بودند كه قهرمان ليگ برتر پيشنهاد نهايي خود را براي اشنايدر ارائه داده است به دنبال آن كه ملي پوش هلندي گفته بود خواهان رفتن به باشگاهي است كه دستمزد بيشتري به او بدهد.
    اگرچه صحبت در اين مورد بعد از پيروزي 2-1 منچستريونايتد بر بارسلونا در غروب روز شنبه مطرح شده بود، اما فرگوسن هر گونه تقلا بر حدس و گمان در مورد اشنايدر را رد كرد.

فرگوسن گفت: "اين مزخرف محض است. من در مورد او بحثي نكرده ام، اين جا چيز جديدي نيست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

8. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی بین صحبت هامون راجع به بازی بارسا یه موردی رو یادم رفت بپرسم... کسی از رافائل که تو اوایل بازی مصدوم شد خبری داره؟

10. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اشنايدر در انتظار آينده

وسلي اشنايدر ستاره هلندي اينترميلان با توجه به شايعات در مورد اينده اش تصديق كرد كه هر چيزي ممكن است در فوتبال اتفاق بيفتد.چنان كه در رسانه ها مطرح ميشود منچستر يونايتد همچنان به دنبال جانشيني براي پل اسكولز است و بعضي خبرها حاكي از آن است كه روز يكشنبه پيشنهاد رسمي به اينتر ارايه شده است.اشنايدر پس از شكست 3-0تيمش مقابل منچسترسيتي از اين كه اين انتقال به منچستريونايتد را كاملا رد كند امتناع كرد.
    "چه اتفاقي خواهد افتاد؟خواهيم ديد.هميشه اين امكان هست كه اتفاقي بيفتد.اما بايد ببينيم چه ميشود."
    من در ليگهاي و مسابقات زيادي بازي كرده ام.از هلند شروع كردم سپس در اسپانيا و ايتاليا و ....من هنوز اينجا هستم."
    "بايد ببينيم چه چيزي اتفاق ميفتد اما من هنوز اينجا خوشحال هستم."
    اشنايدر ادامه داد كه شايعات درباره او چيز جديدي نيست و هر ساله با ان روبرو بوده است."شايعات هميشه هست اما من قبلا هم گفتم همانطور كه شما هم ميتوانيد ببينيد من هنوز اينجا هستم و هميشه خوشحالم من كلا انسان خوشحالي هستم و دوست دارم كه با هم تيمي هايم تمرين كنم و براي تماشاگران بازي كنم"

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

گیل درباره ترانسفرها صحبت میکند
    مدیر اجرایی یونایتد میگوید احتمال خرید وجود دارد

منچستریونایتد تابستان فعالی را در این فصل گذرانده و با خرید فیل جونز ، اشلی یانگ و ده خئیا ترکیب خودش را تقویت کرده است. اما بنا به گفته دیوید گیل ، به نظر میرسد که آنها قصد خرید یک بازیکن سطح جهانی را نیز دارند. او تایید میکند که به زودی و پس از تمام شدن تور آمریکای باشگاه با فرگی دیدار خواهد داشت و مسائل ترانسفرینگ باشگاه را بررسی خواهد کرد. گیل در این باره میگوید : " وقتی که از تور آمریکایی بازگردیم من و فرگی و دستیارانش در دفتر می نشینیم و بررسی میکنیم." . اما او صحبت درباره یک فرد خاص در ترانسفرهای یونایتد را رد کرده و میگوید که اسم مشخصی را نمیتواند اعلام کند. اما تایید میکند که به دنبال بازیکنی کلاس جهانی و موفق است تا به ترکیب یونایتدها را بهبود ببخشد. " در حال حاضر نمیتوانم گزینه مشخصی را نام ببرم اما مشخص است برای اینکه شما به منچستریونایتد بیایید ، باید بازیکنی برتر و درجه یک باشید."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

12. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دیوید جیل: ما برای بازنشستگی فرگوسن آماده هستیم
    فرگوسن بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را سپری می کند و روز 31 دسامبر امسال 70 ساله خواهد شد

سایت گل - دیوید جیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد، اعلام کرد این باشگاه از هم اکنون برای زمان بازنشستگی سر الکس فرگوسن و تعیین جانشینی برای او برنامه ریزی کرده است.

فرگوسن بیست و پنجمین سال حضورش در الدترافورد را سپری می کند و روز 31 دسامبر امسال 70 ساله خواهد شد.

جیل در گفتگو با گاردین گفت:" این مسئله اجتناب ناپذیراست. روز خداحافظی او سرانجام فراخواهد رسید و باشگاه باید برای این مسئله آماده باشد.

من هم در این روند نقش خواهم داشت اما واضح است که خود فرگوسن و سایر اعضای مهم باشگاه نیز در این زمینه تصمیم گیرنده خواهند بود.

بی ترید مالکان باشگاه نیز عقایدی خواهند داشت. همه این نظرت در کنار هم قرار خواهند گرفت. من کسی هستم که باید این نظرات را جمع کنم ولی تصمیم گیرنده اصلی نیستم. ما تنها باید مطمئن باشیم که تصمیم مناسبی اتخاذ شود.

من هرگز در مورد بازنشستگی سرالکس بحث نخواهیم کرد. خود اوست که باید تصمیم بگیرد. او شرایط خوبی دارد و فوتبال است که او را جوان نگه داشته است."

لینک منبع خبر:
    کد:
    پ.ن:
    او شرایط خوبی دارد و فوتبال است که او را جوان نگه داشته است
    بوگو ماشالا!

دخه آ: چیچاریتو به من خیلی کمک می کند
    دروازه بان سابق اتلتیکو مادرید در گفت و گو باشبکه تلویزیونی منچستریونایتد به تشریح روزهای اول حضورش در این تیم پرداخت

سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جوان باشگاه منچستریونایتد که در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اتلتیکومادرید به این تیم انگلیسی پیوست، از اولین بازی اش برای شیاطین سرخ در آمریکا بسیار خوشحال است.

دخه آ در گفت و گو با شبکه تلویزیونی یونایتد گفت:« بسیار خوشحالم. درسهای زیادی یاد می گیرم و چیچاریتو واقعا به من کمک می کند. واقعیت این است که روند تطبیق با شرایط تیم جدیدم به خوبی طی می شود. تیم ما تیم خیلی خوبی است و تطبیق یافتن با این تیم خیلی ساده است. انگیزه های زیادی دارم تا به بازی کردن ادامه دهم و تمریناتم را ادامه دهم و از همه چیز بیاموزم.چون همه چیز دراین باشگاه خارق العاده است.»

دروازه بان یونایتد ادامه داد:« دلم تنگ شده بود تا در یک بازی به میدان بروم و حس کنم که بازیکن هستم و با هم تیمی هایم در ارتباط باشم و این خیلی خوب بود. بعد از بازی مقابل بارسلونا حس بهتری داشتم. شروع با یونایتد حس بسیار خوبی بود و امیدوارم که این شروع بازیهای فراوانی با پیراهن یونایتد باشد.»

این دروازه بان اسپانیایی درادامه به تمجید از رونی، نانی و رافائل پرداخت و گفت:« اینها سه بازیکن فوق العاده است و همان طور که نشان داده اند می تواند در عرض دو دقیقه سه گل بزنند.»

دخه آ در بخش پایانی صحبتهایش به تمجید از چیچاریتو پرداخت و گفت:« چیچاریتو انسان فوق العاده ای است و به شدت به من کمک می کند. او پسر بیار خوبی است و هر مشکلی که دارم را با او در میان می گذارم. درکنار داشتن کسی که به زبان تو صحبت کند خیلی مهم است. اینجا همه او را دوست دارند، چه به خاطر کارهای خوبی که در سال اول حضورش در اینجا انجام داده و چه به خاطر شخصیت خوبش که هم انسان بزرگی است و هم یک بازیکن فوق العاده .»

لینک منبع خبر:
    کد:

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نیم ساعت پیش در صفحه فیس بوک منچستر یونایتد نوشته شد که آنتونیو والنسیا قراردادش رو برای 4 سال دیگر تمدید کرد .

منبع :
    منبع در متن اومده و از دادن آدرسش معذورم چون تبعات داره

16. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دعوت فن درسار از دل پیرو برای دیدار خداحافظی اش
    دروازه بان هلندی منچستریونایتد بین سال های 1999 تا 2001 برای یوونتوس بازی کرد

سایت گل - شنبه 3 اگوست برابر با 12 مرداد 1390 ادوین فن در سار دروازه بان افسانه ای فوتبال هلند که بین سال های 1999 تا 2001 در باشگاه یوونتوس فعالیت می کرد از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

بر همین اساس فن در سار برای انجام یک دیدار دوستانه از الساندرو دل پیرو ستاره ی باشگاه یوونتوس دعوت کرد تا در این دیدار برای تیم Van der Sar Dream Team بازی کند.

تیم انتخابی Van der Sar Dream Team به شرح زیر می باشد :

ریو فردیناند - نمانیا ویدیچ - کریک - گیگز - لوئیس ساها - کوئیت – برگ کمپ - فن در فارت - فیلیپ کوکو - اویر و الساندرو دلپیرو .

گفتنی است سرمربیگری این تیم بر عهده ی سر الکس فرگوسن می باشد.

لینک منبع خبر:
    کد:

18. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

والنسیا به طور رسمی با من یو به توافق رسید و تا سال 2015 در خدمتشیم!
    کد:

20. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •