راستی اختلاف قیمت 66100 با تهران چطوره؟
ممنون....
راستی اختلاف قیمت 66100 با تهران چطوره؟
ممنون....
Last edited by arash51; 01-08-2012 at 21:12.
سلام
تا 2تومان ، بهترین led یا lcd که الان میشه خرید چیه ؟
حدود 40-42 اینچ .
ممنون
سلام دوست عزیز.ببینید انتخاب شما برای سامسونگ عالیه.راجع به مارشال باید بگم از هیچ محصول که بازار مشترکه هیچ اسمی توی اینترنت وجود نداره.تلویزیون که میخوای بخری حتما حواستون به مصرف برق باشه.ببین چند واته؟ چون بعضی ها اندازه یک یخچال برق میخورند.در ضمن اگه سه بعدی میخوای بخری حتما حواست باشه لرزش نداشته باشه! به هیچ عنوان تلویزیون با عینک شاتر نخری! از این عینک های شارژی.اگه تلویزیون یه ذره لرزش داشته باشه فاتحه چشم ها خوندست.اگه یادتون باشه گفته بودم که مارشال ME-4714 تکنولوژی Flikker free IPS داره.یعنی بدون لرزش.اگه میخوای سامسونگ بخری حتما قبلش یه سرچ تو گوگل بزن ببین این تکنولوژی رو داشته باشه.این تکنولوژی جدید جهانیه و مخصوصا سینما سه بعدی الجی خوبشو داره.حتما خروجی صدای معمولی داشته باشه.L/R رو میگم.همینا برای سه بعدی کفایت میکنه.
موفق باشید
سلام رفقا .
منم یه راهنمایی میخواستم ازتون .
من میخوام یه تی.وی بگیرم . با توجه به نورگیر بودن اطاق و البته پولی که میخوام خرج کنم بهترین گزینه LCD هست برام .
تا حول و حوش ۵۰۰ تومن چه موردی رو میتونید پیشنهاد کنید ؟
------------------------
در حین جستجوهام به این مورد برخوردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مانیتور+تی.وی هست با قیمت حدودا ۵۵۰ تومن . بنظرتون چطور هست ؟
------------------------
ممنون.
Last edited by OSEN; 03-08-2012 at 20:54.
سلام
ما آخرش
الجي 66100 -42= بدون پلير 2100 خریدیم.
اگه کسی سوالی داره در خدمتیم.
البته اگه از اصطلاحات فنی استفاده می کنید توضیح بفرمایید.
ممنون..
وضوح تصویرش توی دیجیتال عالیه وحتی توی آنالوگ هم قابل قبوله.
چون برادرم 66100 داره من انتظاز این تفاوت را نداشتم.
پزیرایی ما 4 در 7 متره که حد متوسط فاصله از تصویر بین 4 تا 6 متره.
خونه از 2طرف شمال و غرب نور می خوره.
تصویر انگار یه کم توی روز شفاف تره.
یه موردی که عجیب بود اینکه خروجی HDMI دو مدل گیرنده مارشال 885 و آِی کلاس 9191 را جواب نداد ولی HDMI دی وی دی مارشال را جواب داد اون هم فقط وقتی که خروجی دی وی دی را روی 576 فرار میدادم.
رفتم نمایندگی مطرح کردم.
گفت اونا استاندارد نیستند .
دنبال led lg 42 هستم می خوام سه بعدی باشه ولی اسمارت نباشه .مدل 3500 فکر کنم بود که قدیمی شده مدل دیگه ای هست ؟ مدل lw62000 رو هم دیدیم کیفییتش خیلی خوبه البته اسمارت هست . شاید همینو بخرم . قیمتش دقیقا 1840 از نمایندگی . بین 1.5 تا 2 چیز دیگه ای هست؟ lg رو بیشتر به خاطر ساحت تر بودن سه بعدیش می خوام .
LM58000 هست که سه بعدی هست ولی اسمارت نیست.
ممنون از پاسخ سریعتون دارم مشخصاتش رو چک می کنم . از کیفیتش و یا مقایسه با مدل های دیگه هم بگین ممنون میشم . الان دیدم قیمتش 1740 هست . فکر کنم مشخصاتش با 65000 یکی باشه درسته ؟ ارزش داره 100 بیشتره بدم ؟ 65000 چیز بهتری داره؟ از کیفیتش نسبت به بقیه که راضی بودم تو نمایندگی واقعا تصویر خوبی دیدم.
دوستان سلام
خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید ال جی 67100 بخرم یا E6960سامسونگ کدوم در مجموع بهتره ؟ تو رو خدا فقط زود بهم بگید بدون تعصب به مدل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)