ورژن گوشيم 2.2.1 هستش
سلامنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوست من
تقریبا تمام نرم افزارها 99% روی گوشی نصب میشن مگر نرم افزارهایی که فقط برای گوشی خاصی طراحی شده یا نیاز به سخت افزار بالا داشته باشن. محدودیت بیشتر برای بازی هاست نه برنامه ها. که دلیل اصلیش هم عدم تطابق رزلوشن هست و نه سی پی یو.
البته بعضی از جدیدترین بازی ها برای سی پی یو های روی 1 گیگاهرتز ساخته شدن.
مشکل کند بودن در اون دو بازی دو علت بسیار واضح داره
یکی اینکه هنگام بازی رم اجرایی دستگاه درگیر برنامه های زیادیه
و دیگری کیفیت مموری کارت که هر چه کلاس بالاتری داشته باشه سرعت لودینگ بهتره . همونطوری که میدونید دیتای بازی های با گرافیک بالا روی مموری کارته . توصیه ی من اینه که رم اجرایی رو قبل از بازی خالی کنید با تسک منیجر و از مموری با کلاس 4 به بالا استفاده کنید.
پس google earth, adobe air, firefox , و ... جزء اون یک درصد هستند!
شما گفتي (و...) كلا تعداد نرم افزار هايي كه اجرا نمي كنه فكر نكنم به عدد 20 برسه .
و يك سوال از شما gio داران عزيز شما چه انتي ويروسي روي موبايلتون هست البته به غير از macafee wave secure .
و من يك پيشنهاد به كساني كه برنامه ي بازار رو دارند دارم :
برنامه ي zombie booth رو حتما دانلود كنيد.
پسورد فایل اولی چیه ؟
من از Anti Virus Pro محصول شرکت AVG استفاده میکنمنوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم امکاناتشه
real time scanner
file scanner
task killer
app locker
data backup
block spam sms
و قفل کردن گوشی گم شده با sms ونشون دادن موقعیت گوشی
دانلود نسخه 2.08 به حجم 1.2MB
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسانی که برنامه Juice Defender رو نصب کردن، آیا واقعا روی مصرف باتری تاثیر میذاره؟ چه کار خاصی انجام میده؟ و شما چه تنظیماتی به کار می برید؟ سپاس
نسخه 2 برنامه بازار اومد. تقویم جدید فارسی تل هم اومده، ولی پولی هست. تا آخر تیر ماه هزار تومان.
واسه من که جواب داده
رو extreme تنظیمش کردم و برنامه هایی رو که باید بعد از باز شدن بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشن رو در قسمت configgure app بهش معرفی کردم و mobile data autofix رو هم فعال کردم
اگه ویجت toggle mobile data رو هم فعال کنی با یه دکمه میتونی اینترنت رو قطع یا وصل کنی
دوستان هيچ فكري نميشه واسه فارسي شدنش برداشت
اس ام اسشو اينترنتش فارسيش تيكه پارس
هيچ راهيـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ نداره ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)