تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 364 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم هدايا بعد از چند روز به دستتون رسيد؟
    و كارت هديه شما بعد از چند روز شار‍ژ شد؟
    براي من بعد از گذشت حدود 50 روز از خريد نه هدايا به دستم رسيده و نه كارت هديه ام شارژ شده (بيشتر از يك ماهه كه شماره كارت هديه رو به الجي اعلام كردم) اين تاخير طبيعيه ؟
    سلام
    من هفدهم مهر خرید کردم .
    کارت هدیه من 32-32 روزه شارژ شد . سعی کن پیگیری کنی . ولی هنوز هدایا به دستم نرسیده . واقعا این قضیه هدایاش اعصاب خورد کنه . خوبیه سامسونگ نسبت به ال جی همینه که همون موقع نصب همه هدایاشو بهت میدن و حتی اینترنتم برات تست میگیرن و بهت تحویل میدن . میخوام زنگ بزنم آبرو بری قفلی بزنم روشون که بفرستید وگرنه تبلیغات منفی میکنم روتون . هماهنگ شید یه روز همه کلید کنیم روشوون . این چه وضعیه فروشندشون گفت حداکثر 45 روز . گفت 30 روزه 100% میرسه . همه چیزش خوبه ولی این یه قلم

2. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من هفدهم مهر خرید کردم .
    کارت هدیه من 32-32 روزه شارژ شد . سعی کن پیگیری کنی . ولی هنوز هدایا به دستم نرسیده . واقعا این قضیه هدایاش اعصاب خورد کنه . خوبیه سامسونگ نسبت به ال جی همینه که همون موقع نصب همه هدایاشو بهت میدن و حتی اینترنتم برات تست میگیرن و بهت تحویل میدن . میخوام زنگ بزنم آبرو بری قفلی بزنم روشون که بفرستید وگرنه تبلیغات منفی میکنم روتون . هماهنگ شید یه روز همه کلید کنیم روشوون . این چه وضعیه فروشندشون گفت حداکثر 45 روز . گفت 30 روزه 100% میرسه . همه چیزش خوبه ولی این یه قلم
    من چند بار زنگ زدم همش مثل طوطي همون حرفاشون رو تكرار ميكنن اصلا گوش نميكنن كه من چي ميگم!
    آخرين بار هم كه زنگ زدم گفتن هدايا رو چون با پست عادي ميفرستيم حتما هداياي شما تو راهه!! اگه پياده آورده بودن تا حالا رسيده بود. :دي
    Last edited by babak-89; 30-11-2011 at 19:38.

4. این کاربر از babak-89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم هدايا بعد از چند روز به دستتون رسيد؟
    و كارت هديه شما بعد از چند روز شار‍ژ شد؟
    براي من بعد از گذشت حدود 50 روز از خريد نه هدايا به دستم رسيده و نه كارت هديه ام شارژ شده (بيشتر از يك ماهه كه شماره كارت هديه رو به الجي اعلام كردم) اين تاخير طبيعيه ؟
    اوضا ال جی مثل اینکه خرابه . الان کارت من 35 روز گذشته شارژ نشده زنگ زدم میگم گفتین سی روزه شارژ میشه حداکثر اما الان 5 روزم بیشتر گذشته چرا شارژ نشده . میگن یه مشکلی پیش اومده بودجه نداریم تا دو هفته آینده شارژ میشه

آخه این درسته تو تبلیغات نوشتن حداکثر سی روزه . ولی اینطور که بنظر میاد کارت 45 تا 50 روزه شارژ میشه

باقی هدیه ها هم بعد از گذشت 35 روز تازه میگه تا سه هفته آینده میرسه . باید انبار پر شه

با ترفند هدیه مشتری ترغیب به خرید می کنن . ولی کی بدن خدا می دونه

6. این کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان ارزونترین سه بعدی الجی 42 با کیفیت خوب و تیونر دیجیتال چیه که شامل جشنواره هم بشه شرایط جشنواره چیه
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

7

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

من چند بار زنگ زدم همش مثل طوطي همون حرفاشون رو تكرار ميكنن اصلا گوش نميكنن كه من چي ميگم!
    آخرين بار هم كه زنگ زدم گفن هدايا رو با پتن ما چوست عادي ميفرستيم حتما هداياي شما تو راهه!! اگه پياده آورده بودن تا حالا رسيده بود. :دي
    من که امروز 9/9/90 هرچقدر زنگ زدم . تلفن گویاشون قاطی داشت . 3 رو میگرفتم که به واحد هدایا وصل شم . همینطوری تو نوبت میموندم یهو کلا قطع میشد . اعصابم خورد شد دیگه نگرفتم .

اوضا ال جی مثل اینکه خرابه . الان کارت من 35 روز گذشته شارژ نشده زنگ زدم میگم گفتین سی روزه شارژ میشه حداکثر اما الان 5 روزم بیشتر گذشته چرا شارژ نشده . میگن یه مشکلی پیش اومده بودجه نداریم تا دو هفته آینده شارژ میشه

آخه این درسته تو تبلیغات نوشتن حداکثر سی روزه . ولی اینطور که بنظر میاد کارت 45 تا 50 روزه شارژ میشه

باقی هدیه ها هم بعد از گذشت 35 روز تازه میگه تا سه هفته آینده میرسه . باید انبار پر شه

با ترفند هدیه مشتری ترغیب به خرید می کنن . ولی کی بدن خدا می دونه
    قضیه پیش اومدن مشکل و این حرفا یه جمله های از قبل آموزش داده شده به این اپراتورهاست که به مشتری ها میگن چه یه روز گذشته باشه چه 50 روز . برا من اس ام اس معذرت خواهی اومد که به علت مشکل و این صحبتا واریز مبلغ هدیه شما به تاخیر میوفته . در صورت واریز به شما پیام میدیم . که 3-4روز بعد پیام اومد مبلغ هدیه واریز شد و ...
    همیشه یه جای کار ایرانیا میلنگه . ال جی مشکل نداره . 100% مشکل از این گلدیرانه . خراب کرد
    همش تو خونه به من میگن چی شد پس این هدایا . مگه تو تحقیق نکردی که اینو بگیریم آبرومونو بردن این گلدیرانیا تی وی جدید داره میاد هدیه های اینا نیومد .
    Last edited by boy_teh; 30-11-2011 at 19:32.

9. 2 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من تازه با این سایت اشنا شده ام وتمام 58 صفحه را خوانده ام می خواستم ببینم بلاسمای 3 بعدی الجی مدل pz9500 از چه نوع تکنولوزی 3بعدی استفاده می کند و ایا کیفیت 2 بعدی و3 بعدی به بای تلوزیون lw5700 ld می رس لطفا زود تر جوابم را بدهید با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یکی این فیلم های 3d خود ال جی رو بذاره
    بابا توی کف موندیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض هدايا ال جي

سلام دوستان من 28 مهر خريد كردم 29 مهر هم نصب كردم همون روزم شماره كارت هديه رو تماس گرفتم به بخش هدايا 09685 دادم يك ماه گذشت ديدم خبري نشد تماس گرفتم واسه پيگيري گفتن 5 آذر شارژ ميشه بعد باز تماس گرفتم گفتن 15 آذر ، امروزم كه زنگ زدم مي‌گن 25 آذر !!!!!!!!!!!!!!
    خبري از ساير هدايا هم نيست ، مي‌گن زنگ ميزنيم و آدرس و مي‌پرسيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من دیروز رفتم یدونه 47 اینچشو گرفتم لبته مدل 57000 قراره امروز بیان نصب کنن که تا الان نیومدن اونو من خریدم 2290 تومن البته کارت هدیشو خوده فروشنده برداشت که منم یدونه سینمای خانگی 230 تومنی برداشتم که اونم میخوام بفروشم بره مابقی پول رو هم در 3 قسط بهش دادم که خیلی هم راضی بود
    میخوام خدمت دوستان بگم که کارت هدیش اصلا مشکلی برای من نداشت چون اصلا فروشنده بمن نداد و از پول تلوزیون کم کرد الان خیلی هیجان دارم برم ببینم چجوریه دوستان عزیز بنظر شما این تی وی خوبه؟؟ یا اینکه پولمو دور ریختم؟؟

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من دیروز رفتم یدونه 47 اینچشو گرفتم لبته مدل 57000 قراره امروز بیان نصب کنن که تا الان نیومدن اونو من خریدم 2290 تومن البته کارت هدیشو خوده فروشنده برداشت که منم یدونه سینمای خانگی 230 تومنی برداشتم که اونم میخوام بفروشم بره مابقی پول رو هم در 3 قسط بهش دادم که خیلی هم راضی بود
    میخوام خدمت دوستان بگم که کارت هدیش اصلا مشکلی برای من نداشت چون اصلا فروشنده بمن نداد و از پول تلوزیون کم کرد الان خیلی هیجان دارم برم ببینم چجوریه دوستان عزیز بنظر شما این تی وی خوبه؟؟ یا اینکه پولمو دور ریختم؟؟
    به نظر من به قيمتش ميارزه.
    در مورد كارت هديه هم اگه همه فروشنده ها اينطوري قبول كنن خيلي خوب ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •