تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 193 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اینطور که فهمیدم مثل اینکه یزد تایر در لاستیک های ساخت داخل از بقیه بهتر هست درسته؟ چون اول بارز می خواستم بگیرم-ماشینم هم پراید صبا 83 هست تا حالا لاستیک هاش عوض نشده 66.000 کارکرده
    می خواستم بپرسم کدوم سری رو باید بخرم ؟ از یک نفر تعریف اورانوس رو شنیدم ولی داخل سایتش زده لاستیک تابستانی هست
    با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خدمت برادرهای محترم.من ماشینم ال نوده ای دو ال پی هست.خفن ترین و هیولاترین رینگ و لاستیک ممکن رو به من پیشنهاد بدین لطفا.نمیدونم مهمه یا نه چون من توی اهواز زندگی میکنم.منظورم گرمای طاقت فرساشه که میتونه روی انتخاب لاستیک آیتم تأثیر گذاری باشه.مصرف من هم پایینه.سالی دوازده هزار کیلومتر.از اونجایی که بازار رینگ و لاستیک یک بازار مردونه س و من هم از نعمت برادر محرومم گفتم اول بیام اینجا تحقیقاتم رو بکنم.خیلی امیدوارم به راهنمایی های اساتید گرامی

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با توجه به وضعیت نا مناسب جاده های خوزستان استفاده از رینگ بزرگتر از 15 اینچ برای تندر توصیه نمیشه چون علاوه بر کوبش باعث آسیب به تعلیق هم خواهد شد
    توصیه اول من خرید دو جفت لاستیک با ابعاد 205-60r15 از یک برند مطرح در درجه اول میشلن در درجه دوم هانکوک و کومهو و در درجه آخر یزد تایر
    در غیر اینصورت خرید رینگ 16 اینچ مدل مگان بصورت دسته دوم به همراه لاستیک 215-55r16 از همون برند های بالایی
    ضمن اینکه به تاریخ تولید لاستیک هم دقیقا توجه بشه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    اینطور که فهمیدم مثل اینکه یزد تایر در لاستیک های ساخت داخل از بقیه بهتر هست درسته؟ چون اول بارز می خواستم بگیرم-ماشینم هم پراید صبا 83 هست تا حالا لاستیک هاش عوض نشده 66.000 کارکرده
    می خواستم بپرسم کدوم سری رو باید بخرم ؟ از یک نفر تعریف اورانوس رو شنیدم ولی داخل سایتش زده لاستیک تابستانی هست
    با سپاس
    لاستیک یزد در بین ایرانی ها مناسب تر است
    در مورد گل های یزد اطلاع ندارم ,روی ماشین خودم همین مدل اورانوس هست . عملکرد بدی نداره توی زمستان هم سر خوردن و یا خشکی نداشت
    ولی موقع خرید حتما ذکر کنید چهار فصل میخواید

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام خدمت برادرهای محترم.من ماشینم ال نوده ای دو ال پی هست.خفن ترین و هیولاترین رینگ و لاستیک ممکن رو به من پیشنهاد بدین لطفا.نمیدونم مهمه یا نه چون من توی اهواز زندگی میکنم.منظورم گرمای طاقت فرساشه که میتونه روی انتخاب لاستیک آیتم تأثیر گذاری باشه.مصرف من هم پایینه.سالی دوازده هزار کیلومتر.از اونجایی که بازار رینگ و لاستیک یک بازار مردونه س و من هم از نعمت برادر محرومم گفتم اول بیام اینجا تحقیقاتم رو بکنم.خیلی امیدوارم به راهنمایی های اساتید گرامی
    پیشنهاد بنده استفاده از لاستیک رودستون 15/60/205 با همین رینگهای فابریکتونه
    در صورت تمایلتون به تعویض رینگ بزرگتر از 16 نذارید که ال 90 رو خیلی خشک میکنه
    مدل رینگ هم بستگی به سلیقه خودتون و مارک رینگ وهمچنین مقدار بودجتون داره

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لاستیک یزد در بین ایرانی ها مناسب تر است
    در مورد گل های یزد اطلاع ندارم ,روی ماشین خودم همین مدل اورانوس هست . عملکرد بدی نداره توی زمستان هم سر خوردن و یا خشکی نداشت
    ولی موقع خرید حتما ذکر کنید چهار فصل میخواید
    سلام
    خیلی ممنون دوست عزیز
    خب یعنی اورانوس چهار فصل هم داره؟چون تعریفشو شنیدم ولی در مورد چهار فصل بودنش چیزی نمیدونم چون داخل سایت زده بود تابستانی
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون دوست عزیز
    خب یعنی اورانوس چهار فصل هم داره؟چون تعریفشو شنیدم ولی در مورد چهار فصل بودنش چیزی نمیدونم چون داخل سایت زده بود تابستانی
    با سپاس
    لاستیک های فابریک کارخونه بود
    عملکردش نسبت به بقیه ایرانی ها بهتره . هم در زمستان و هم در تابستان استفاده کردم
    روش چیزی به عنوان تابستانی بودن و یا 4 فصل بودن قید نشده

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لاستیک های فابریک کارخونه بود
    عملکردش نسبت به بقیه ایرانی ها بهتره . هم در زمستان و هم در تابستان استفاده کردم
    روش چیزی به عنوان تابستانی بودن و یا 4 فصل بودن قید نشده
    بازم سلام
    ممنون دوست عزیز
    از من هم از سال 83 هنوز لاستیک های کارخونه بود الانم هم یکیش خراب شد خواستم عوض کنم وگرنه هنور گل داشت زیاد لاستیک ها کار نکردن 66.000 تا فک کنم از بدترین ها هم هستند گلدستونه-یکی دو ماه دارم از زاپاس استفاده میکنم خدا بخواد دیگه عوضشون کنم البته زاپاس هیچی تا حالا استفاده نشده بود
    لاستیکهایی که الان دارم :
    165/65r13 h76 هستند می خواستم ببینم الان چی بگیرم؟ یزد داخل سایتش اورانوس رو زده تابستانی می خواستم ببینم چهار فصل هم داره یا فرق نمیکنه؟
    راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بازم سلام
    ممنون دوست عزیز
    از من هم از سال 83 هنوز لاستیک های کارخونه بود الانم هم یکیش خراب شد خواستم عوض کنم وگرنه هنور گل داشت زیاد لاستیک ها کار نکردن 66.000 تا فک کنم از بدترین ها هم هستند گلدستونه-یکی دو ماه دارم از زاپاس استفاده میکنم خدا بخواد دیگه عوضشون کنم البته زاپاس هیچی تا حالا استفاده نشده بود
    لاستیکهایی که الان دارم :
    165/65r13 h76 هستند می خواستم ببینم الان چی بگیرم؟ یزد داخل سایتش اورانوس رو زده تابستانی می خواستم ببینم چهار فصل هم داره یا فرق نمیکنه؟
    راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
    با سپاس
    همون اورانوس یزد را بخرید
    اگر لاستیک پهنتر بخواید که تعادل هم کمی بهتر میشه 13/60/175 قیمت:جفتی 245تا 250
    اگر همین اندازه لاستیک خودتون میخواید 13/65/165 قیمت:جفتی 220 تا 230

12. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همون اورانوس یزد را بخرید
    اگر لاستیک پهنتر بخواید که تعادل هم کمی بهتر میشه 13/60/175 قیمت:جفتی 245تا 250
    اگر همین اندازه لاستیک خودتون میخواید 13/65/165 قیمت:جفتی 220 تا 230
    بازم ممنون
    فقط یک سوال - من نرمی فرمونم نسبت به چند تا پراید که پشتشون نشستم کمی بیشتر بود می خواستم ببینم اگه 175 بزارم فرمون سفت نمیشه؟ در مورد بنزین هم می خواستم ببینم تاثیر نداره؟ از نظر صدا نرمی و .... مثل هم هستند؟
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •