تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 77 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

داره خودمونی میشه aryanco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یک ایفون پلاس گرفتم بعد باز کردن روشن کردن دیدم صدا نداره گوشی کلا اسپیکر تعطیل بود
    فرستادم برای تعویض بعد 2000 بار زنگ زدن 15 روز بعد همون گوشیو ریست کردن یا نمیدونم تعمیر کردن فرستادن و گفتن مشکلی نداشته از اول (یعنی ما توهم داشتم برگشت دادیم ) بعد از 2 روز دوباره صدای گوشی کلا قطع شد بردم نمایندگی وقایع گستر اونجا هم رسما جواب ندادن خلاصه بگم من که شکر خورده شدم از خریدم از دیجیکالا و الان فقط بررسی و نقد رو میخونم و قیمت دستم میاد و از جایه دیگه خرید میکنم .

2. 5 کاربر از aryanco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ده روز پیش یه گوشی ( که حق انحصاریش رو فقط دیجیکالا توی کشور داره ) خریدم
    لوازم جانبیش به هیچ وجه گیر نمیاد!
    به محض خرید بنده و رسیدن دستم
    دیدم که کاور اون رو هم به همراهش به عنوان هدیه گذاشته روی کالا
    توی قسمت نظرات گفتم که حداقل برای کسانی که همش چندروزه کالا رو تحویل گرفتن هم این کاور رو رایگان ارائه کنین، یا حداقل با قیمت خیلی کمتر برای فروش بذارین
    کامنت منو تائید نکردن!!!
    و کاور رو به صورت جداگانه 20 هزار تومن گذاشتن واسه فروش که اگه بخوام بخرم باتوجه به اینکه شهرستانم با هزینه ارسال و ... میشه نزدیک 40 تومن که اصلا نمیصرفه!
    واقعا دیچی کالا چش شده؟

4. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

جالبه که الان سفارش من که ارسال شده بود رو لغو شده کردن! بدون هیچ تماسی!! در حالیکه به من گفتن ارسال شده و حتما میرسه!
    فکر میکنم کلا موجود نداشتن از اول!!!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

6. این کاربر از Mr Unknown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بعضی از کاربران یا از اعضای تیم سایت های رقیب هستند یا کاسب هایی هستن که دیجی کالا خوب بازارشون رو خراب کرده اینطوری نظر میدن !

تاکید میکنم بعضی از کاربران که از نظرات این تاپیک هم بخونید کاملا متوجه میشید کیا هستن...

8. 4 کاربر از Hossein_it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

"با توجه به گستردگی گروه‌های کالای ارایه شده در وب سایت دیجی‌کالا، کلیه محصولاتی که باید از نظر فیزیکی سالم به دست مصرف کننده برسند )مانند کالاهای گروه‌ فرهنگ و هنر، ورزش و سرگرمی، پوشاک و کفش، لوازم خانگی غیربرقی، اسباب‌بازی، عطر و ادوکلن، زیورآلات، لوازم آرایشی و بهداشت و مراقبت، لوازم شخصی برقی و غیربرقی، کالاهای مصرفی مانند کارتریج و جوهر چاپگر و قطعات داخلی کامپیوتر مانند کارت گرافیک، مادربرد، پردازنده و نظایر آن و گروه فرش) دارای گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی هستند و مشمول 7 روز مهلت تست و بازگشت کالا نمی‌شوند"

digikala[dot]com/Page/Return-Policy
    Last edited by WhiteHat; 21-04-2016 at 22:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اخیرا این شرکت خیلی به من ضرر زد با بد قولی های بیشمار بارها بهشون انتقاد کردم که اگه قراره فلان روز یا همیشه تاخیر داشته باشه موقع سفارش جلوی ساعت ها بنویسید احتمالا تاخیر دارد ولی عینه خیالشون نبود و تاخیر ها و بدقولی هاشون بسیارررر زیاد شده... منی که چندین ساله مشتری هستم و خریدای خیلی زیادی داشتم و بهم بها ندادن چون هستن کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن و بدقولی رو مهم نمیدونن ولی من تصمیم گرفتم کلا خرید نکنم ازشون چون حتی یه معذرت خواهی هم نکردن
    خوده ما هستیم که بی دلیل یه همچین شرکته بی برنامه و بی اخلاقی رو بالا میبریم و همین شرکت دیگه خدا رو بنده نیست.بارها از کرج رفتم تهران برای تحویله جنس ولی نیاوردنش یا مثلا با تاخیر آوردن انتقادم که میکنی میگن بله حق داری ولی دریغ از تغییراته مثبت.
    به نظره برای ادب شدنشون هیچ وقت پرداخته آنلاین نکنید و بزنید پرداخت در محل اگه از اون بازه زمانیه تعیین شده خیلی دیرتر آوردن عودتش بدید و بگید نمیخوام تا شاید درست بشن.
    ولی اگه این چیزا براتون مهم نیست باید بگم جنسای دیجی به نظره من هیچ مشکلی ندارن و من از خریدای زیادی که داشتم مشکلی ندیدم.

11. 3 کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رم 32 گیگ منو نفرستادن و گفتن توی جعبه گذاشته بودیم و وزن جعبه هم مشخصه و ... همراه سفارش هم کلی مقوا و روزنامه باطله ریخته بودن در حالی که هیچ نیازی بهشون نبود عملا وزن جعبه رو درست تنظیم کرده بودن
    کپن تخفیف 20 هزار تومنی آسیاتک رو که همراه مودم داده بودن کار نمیکرد و گفتن به ما ربطی نداره ما فقط فروشنده هستیم کوپن تخفیف رو شرکت آسیاتک به ما داده ما فقط میفروشیمش! حواسش نبود که با این حرف داره خودشون رو دلال تعریف میکنه نه فروشنده !! آخرش که تهدید به شکایت کردم به جای 20 هزار تومن کوپن، یه بسته نرم افزار اندروید با یه بسته نرم افزار چی چی گردو بهم دادن اصلا تا الان از توی جعبه درنیاوردمشون توی این دو سال ! تازه منت هم گذاشتن که این بسته ها قیمتشون از کوپن 20 هزار تومنی بیشتر میشه !

تازه من تا اونموقع سه بار لپ تاپ و بیش از ده بار گوشی و تبلت برای خودم و اطرافیانم ازشون خریده بودم. حالا مودم و فلش و شارژر و سایر کالا ها بماند.

پارسال هم که همین موقع ها همسایمون ازشون لپ تاپ گرفت به آدرس من سفارش داد چون خودش خونه نیست. اینا هم زنگ زدن و گفتن واحد چی چی هستیم و این سفارش مشکوکه و هر دو نفر (کسی که پروفایل به اسمشه و کسی که به عنوان تحویل گیرندست) باید احراز هویت بشن. همسایه بنده خدامونم عصبانی شد و گفت پولمو پس بدین اینا هم گفتن فاکتور صادر شده نمیتونیم پس بدیم چون عوارض و مالیاتش رو ازمون خواهند گرفت. کسی نیست بهشون بگه وقتی نمیخوای سفارشی رو بفرستی به چه حقی براش فاکتور صادر میکنی؟ خلاصه با 13 روز تاخیر پول همسایمون رو بهش برگردوندن. اگه این خرید رو انجام نمیداد و اون پول توی حسابش میموند 10 هزار تومن فقط سود بانکیش میشد

از فروشگاه میرداماد خرید کردم چند وقت پیش ( که اندازه یک صدم دیجی کالا هم شهرت نداره) برای یه خرید 300 تومنی انقدر عزت و احترام نثارم کردن که خداییش دارم دنبال بهونه میگردم دوباره ازشون خرید کنم !

این فروشگاه های اینترنتی مثل رستوران ها هستن، از یه حدی بیشتر اگه بزرگشون کنن و مشهور بشن دیگه ارزش و اهمیت رضایت مشتری رو فراموش میکنن چون میدونن مشتری های جدیدشون به اندازه ای خواهد بود که از دست دادن مشتری های قدیمی تاثیری روشون نداشته باشه.

13. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

خوب شاید باور کردنه اینکه بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور تلخ ترین تجربه خرید رو نصیب مشتریاش کنه سخت باشه اما نیست متن زیر رو بخونید و منتظر پست های بعدی باشید
    اما دقیقا باید باورتون بشه چرا که این فروشگاه ها با قدرت و اختیاری که از طریق پول و ثروت بدست آوردن حتی در بخش های تصمیم گیری شبکه الکترونیک کشور هم دست هایی دارن و اینجاست که به شما اطمینان میدن وقتی کالایی فیک و تاریخ گذشته یا معیوب رو به شما فروختن شما هرگز نمی تونید حق خودتون رو از این فروشگاه های به اصطلاح بزرگ اما در شرافت و اعتبار کوچک باز پس بگیرید و حداقل یک عذرخواهی هم تحویل شما نمیدن

مستندات این خرید رو تو وبلاگم گذاشتم
    digikalafakebarooneh.blogfa.com

لطفا در شبکه های اجتماعی شیر کنید تا همه بدونن دیجی کالا یعنی بدترین تجربه مشتری بدترین و تلخ ترین تجربه برای مشتریا رو رقم میزنه واقعا براشون متاسفم و متاسف خواهم ماند

15. 2 کاربر از digifake بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

متاسفانه من تجربه های خیلی بدی از دیجی کالا داشتم شرکتی که بزرگ میشه به قول خودش بزرگترین فروشگاههه بیش از 1000 نفر کارمند داره یک تنه 20 درصد از اشتغال زایی کشور رو به دوش میکشه و منابع خوبی رو هم بدست آورده انتظار میره که به تعهدات خودش عمل کنه.
    بیش از 3 4 روز تاخیر در ارسال . مشکل در ارسال یا عدم تطابق محصول خریداری شده با سفارش داده شده. بد اخلاقی اپراتورها و مشکلات دیگه که هر شخصی رو مجبور میکنه که فروشگاه های دیگه رو هم تجربه کنه.

در مورد این موضوعات میشه ساعت ها حرف زد
    اما چیزی که شاید کسی متوجه اون نشده باشه اینه که دیجی کالا بعد از اینکه بیشتر سهامش رو به شرکت سرمایه گذاری سراوا فروخت عملا دستی تو کنترل این شرکت نداره و روش مدیریتی این شرکت بعد از این سرمایه گذاری بود که تغییر کرد .

17. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

در کل به نظره من کسایی که تهرانن پرداخته آنلاین نکنن..نیم ساعت بیشتر تاخیر کرد خداحافظ نمیخوام...جنسی که سفارش دادید با ارسالیه فرق داشت بازم خداحافظ نمیخوام.
    بلکه هدابت شن

19. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •