پس بدون بک آپ منیجر چجوری روی هارد بازی میریزن؟
پس بدون بک آپ منیجر چجوری روی هارد بازی میریزن؟
خوب فعلا نیومده که ببینیم چه جوریه ولی گفتن که بکاپ منیجر نمیخواد ولی خوب شاید رو خودcfwیه بکاپ منیجر مخصوص هست یا یه همچین چیزی ولی خوب از این یکی بکاپ منیجر ها هم میشه استفاده کرد
ممنون فقط اگر لینک سایت اون گروه رو هم میدادی ممنون میشدم ...
multiMAN 02.08.00 is available
multiMAN+ver+02.08.00+BASE+(20110929-223000).rar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به سلامتیmulti man 2.08.00هم ریلیز شده
فقط دست به دامن برادران شوتلر شکن لینک بدون شوتلر بدینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------
سایت خود گروه رو ندارم ولی از این سایت:
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنبال کن و اگه اینگیلیسیت خوب نیست اینجا جدید ترین اخبارو ترجمه میکنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیسنتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s.j-rez; 30-09-2011 at 12:01.
من وقتی رو ps1emu ضربدر رو میزنم صفحه سیاه میشه و بعد هیچ اتفاقی نمیافته! ورژن مولتی منم 3.5 هست. چیکار کنم؟
بچه ها راهنمایی کنند
فلش وصل کردم تونستم از فلش بازی کنم با r1 محیط مولتی من عوض کردم رو بازی تو فلش r3 زدم شد ولی چطور به هارد کنسولم انتقال بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطی به ورژم قدیمی مولتی من داره 1.16 هست
بکاب منجر همین مولتی من میگن یا چیزه دیگه ای هست
بشیمون شدم از خرید سونی یک بازی نمیشه نصب کرد و گرفتاری داره
بکاب منیجر برنامه هایی هستند برای بکاب گیری و اجرای بکاب ها و چیز های مربوط به بکای بکاب منیجر های مختلفی داریم مثل مولتی من گایا منیجر و...
شما نگزان نباش یکم صبر کنJFWبیاد اونموقع بازی ها اجرا میشن
با این ورژن 1.16 مولتی من که دارم از فلش نمیشه بازی نصب کنم تو هارد فایل بازی من ایمیج نیستا بازی جدید نیست که برن اوت بارادایسه لینک مولنی من جدید میدی اگه لازمه نصب کنم ریباگ نباشه ریباگ نمیدونم بچه ها میگن نباشه منم گفتم
راهی نیست از فلش بازی تو هارد کنم خوده کنسول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)