تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 63 اولاول ... 848545556575859606162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 621

نام تاپيک: نظرا در مورد لپ تاپ asus n53sv

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

ولی k53sv مثکه خنکتره کیبردش بهتره باتریشم بیشتر میمونه ولی صدا و تصویرش ضعیفتره و usb3 نداره
    درست میگم یا مورد دیگه ای هست؟
    usb3 واسه من مهم نباشه دیگه چه برتری هایی داره n53sv
    اگه میشه کامل توضیح بده 3-2 روز دیگه میخوام برم ولیعصر بخرم
    كاملا درسته با فناوري ice cool در سري k كيبورد خنك تره اما سري k سري همه كاره و سري n سري مولتي مديا هست جدا از بحث ظاهر و زيبايي سري n (البته سليقه ايه شايد شما از سري k خوشت بياد) سري n از كيفيت ساخت بهتري بهره برده و تو دراز مدت تاثير گذاره در مورد صدا و تصوير هم سري n واقعا از سري k بهتره .تو سري n دو فناوري مربوط به صدا و تصوير وجود داره.صدا: sonic master تصوير:video magic اولي صدا لپ تاپ طبيعي تره ميكنه و واقعا تاثير داره دومي هم با چند مد مختلف تصوير شما رو بهينه ميكنه البته اين فناوري تو تصاوير hd بيشتر به چشم مي اد و كلا كارايي سري n بالاتره. يه چيز ديگه هم در مورد ارتقا رم كه سري k حداكثرتا8 گيگ ساپورت مي كنن اما سري n تا 16 گيگ زياد مهم نيست چون فعلا 4 گيگ كافيه. در كل انتخاب بين اين دو سري كاملا سليقه ايه اما كيفيت و كاركرد سري n بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

منظورت کیفیت سخت افزاره یا بدنه و lcd و اینا
    چون سخت افزارش یکیه فقط سری k گرافیکش 2 هست
    راستشو بخوای من سری k رو بیشتر میپسندم چون usb3 va full hd
    برام زیاد مهم نیست
    ولی خنکی و کیبرد مهمه
    فقط کیفیت تصویر مهمه که تو سایت notebookcheck
    به k نمره بهتری داده بود
    حد اقلش اینه که کیفیت تصویرشون زیاد فرق نداره نه؟
    شما مگه سری k رو داشتی یا امتحان کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    آیا خرید blueray امروزه و یا برای 2 یا 3 سال دیگه ارزش داره ؟
    مزیت های اون نسبت به dvdwriter چیه ؟
    توضیحاتی رو در مورد blueray میدید ؟
    یه مسئله دیگه !
    من رشته مکانیک می خونم (مهندسی ) روی لپ تاپ دوستانم که ویندوز اورجینال داشتن نصب بعضی برنامه های مهندسی مثل آدامز با دردسر خیلی زیاد بوده تا جایی که روی بعضی نصب نمی شدن ولی روی بعضی از لپ تاپ های دیگه که ویندوز نداشتن و روی اونا نصب کردن خودشون ، خیلی راحت نصب می کردن !
    به نظرتون به خاطر اورجینال بودنه یا اتفاقی بوده و ربطی نداره ؟
    یه توضیح کاملی درباره این مسائل و سایر مسائل مهم لپ تاپ n53sv به من بدید که تا چند روز دیگه می خوام بخرم و عجله دلرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

منظورت کیفیت سخت افزاره یا بدنه و lcd و اینا
    چون سخت افزارش یکیه فقط سری k گرافیکش 2 هست
    راستشو بخوای من سری k رو بیشتر میپسندم چون usb3 va full hd
    برام زیاد مهم نیست
    ولی خنکی و کیبرد مهمه
    فقط کیفیت تصویر مهمه که تو سایت notebookcheck
    به k نمره بهتری داده بود
    حد اقلش اینه که کیفیت تصویرشون زیاد فرق نداره نه؟
    شما مگه سری k رو داشتی یا امتحان کردی؟
    در مورد خنكي كيبورد n53svهم با كاراي عادي خنكه مگر اينكه بازي يا نرم افزار سنگين اجرا كني كه كمي گرم ميشه در مورد سري جديد k با اين فناوري تا حالا كار نكردم تا ببينم موقع بازي هم كيبورد خنك هست يا نه چون موقع كاراي سنگيم گرما مهم ميشه و بايد ديد اون موقع هم كيبورد خنك هست يا نه؟در مورد كيفيت تصوير سري k هم واقعا خوبه (تجربه شخصي كار با k52jr) اما كيفيت ساخت و بدنه خيلي اختلاف داره و مسلما سري n بهتره . در مورد گرافيك هم دوباره مي گم 1 با 2 تو پردازش گرافيكي هيچ فرقي نداره چون فاكتورهاي ديگه مهم هستن اگرچه 1 تا 2.7 شير ميكنه ميشه همون 2.اما بازم ميگم سليقه ايه...

در آغاز فعالیت mehdig900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    من تو cd درایور n53sv درایور وایمکس پیدا کردم میخواستم ببینم واقعا این مدل وایمکس داره یا سر کاریم؟

در آغاز فعالیت mehdig900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستی این در پوش وب کم مال من خیلی شول وله مثلا وقتی در لپ تاپمو میبندم و باز میکنه میبینم جابه جا شده شما هم که n53sv دارید همین جوریه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان بالاخره با خوندن نظرات شما بین asus k53 و dell inspiron 5110 ، ایسوز رو خریدم
    با کانفیگ
    core i5
    ram 4
    vga 2
    bluray
    os 7
    گارانتی ویستا
    قیمت 1090

از لحاظ خنک بودن ازش خیلی راضی هستم
    فقط موقع بازی قوی گرم میشه که خوب سیستم خونه با اینکه در همین حده بیشتر داغ میکنه و تازه بازی رو خوب اجرا نمیکنه ولی این راحت اجراش می کنه
    فقط به نظر من مشکلش کیفیت صداشه که زیاد جالب نیست
    راه حلی نداره بشه کیفیت صداش رو بهتر کرد؟
    کیبوردش برای من که لپ تاپ قبلیم فارسی نداشت خوبه اما فکر می کنم خوش دست نیست
    من برای مدت طولانی می خواستم روشن باشه که فعلا جوابگو بوده.
    راستی بهترین نرم افزار که بشه شارژ شدن یا نشدن باطری رو بدون در آوردنش تنظیم کرد چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نمی خواد جواب ما رو بده ؟!
    من میخوام تو همین چند روزه بخرم ، لطفا راهنمایی کنید
    ؟؟؟

داره خودمونی میشه RapidPc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1

با سلام
    آیا خرید blueray امروزه و یا برای 2 یا 3 سال دیگه ارزش داره ؟
    مزیت های اون نسبت به dvdwriter چیه ؟
    توضیحاتی رو در مورد blueray میدید ؟
    یه مسئله دیگه !
    من رشته مکانیک می خونم (مهندسی ) روی لپ تاپ دوستانم که ویندوز اورجینال داشتن نصب بعضی برنامه های مهندسی مثل آدامز با دردسر خیلی زیاد بوده تا جایی که روی بعضی نصب نمی شدن ولی روی بعضی از لپ تاپ های دیگه که ویندوز نداشتن و روی اونا نصب کردن خودشون ، خیلی راحت نصب می کردن !
    یه توضیح کاملی درباره این مسائل و سایر مسائل مهم لپ تاپ n53sv به من بدید که تا چند روز دیگه می خوام بخرم و عجله دلرم ؟

بزار برات یه چیزی رو واضح بگم دیسک فقط خام بلوری 7 هزار تومان هست و این دیسک ها برای فیلم با کیفیت فوق العاده بالا (در حد فضا ) یا بازی استفاده میشه و به درد کاربرای معمولی نمیخوره و مزیت خاصی نداره جز اینکه بلوری رو میخونه و رایت میکنه و این هم جز قابلیت هاش هست برای توضیحات بیشتر در مورد بلوری میتونید به لینک زیر برید و یه چیز دیگه که باید در نظر بگیری اینه که داشتن بلوری را از انتخاب های اصلی برای خرید نذار.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RapidPc; 13-09-2011 at 20:45.

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

یه مسئله دیگه !
    ویندوزهایی که روی لپ تاپ بصورت اورجینال نصب هستن 64 بیتن. معمولا هم نرم افزارهای مهندسی در هر دو ویرایش 32 و 64 بیت ارائه میشن. احتمالا دلیل اینکه اون نرم افزار رو سیستم اورجینال نصب نمیشده این بوده که 32 بیت رو میخواستن رو 64 بیت نصب کنن که ارور میداده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •