گوشی موقع بوت شدن هنگ می کنه و لوگوی سامسونگ ظاهر میشه و دیگه نمیره این مشکل چجوری حل میشه ؟
گوشی موقع بوت شدن هنگ می کنه و لوگوی سامسونگ ظاهر میشه و دیگه نمیره این مشکل چجوری حل میشه ؟
از طریق ریکاوری ( Power + Home ) گوشی رو wipe data و wipe cache کن ( اطلاعات گوشی پاک میشه )
اگه نشد باید رام رسمی سامسونگ رو باید دوباره فلش بزنی
یکی از آشناها چند روز پیش یکی از این گوشی ها خریده، وقتی ازش تست Quadrant گرفتم، خیلی تعجب کردم!!! امتیاز قدرت پردازش 3 بعدی و 2 بعدی حدودا با I9000 برابری میکرد!
خیلی تعجب کرده بودم، ولی وقتی مشخصات رو دیدم، متوجه شدم که دلیلش نمایگرش هست که رزولیشن پایینی داره و همین باعث میشه کارایی خیلی خیلی بهتری داشته باشه!
خلاصه من شخصا فکر نمیکردم همچین قدرت پردازشی داشته باشه!
البته CPU خیلی ضعیف بود، حدود امتیاز 750 رو گرفته بود.
البته Quadrant بنج S رو روی رام 2.2 بهت میده. روی 2.3.6 یا 4.0.4 خیلی خیلی خیلی بهتره
تو برنامه کوادرانت امتیاز i9000 رو بر اساس اندروید 2.2 و 2.1 رو زده و درصورتی که ایس 2.3 هست که خب طبیعتا از خیلی از 2.2 ها و 2.1 ها بیشتر امتیاز میگیره.
فک کنم رزولوشن هم اونقدر ها هم تاثیر نداره یعنی تاثیرش کمه.
عزیزان خودم 8 ماه I9000 داشتم!
نتیجه تست خودم رو در نظر گرفتم نه نتیجه ای که در لیست نشون میده!
یعنی اس 2.3 امتیازش از ایس 2.3 کمتره!!؟؟عجیبه!
ولی در عمل خیلی بهتره.
با توجه به این که میکن 2 بعدی و 3 بعدی ایس بیشتر گرفته ولی اس انگری بیردز رو خیلی روون تر اجرا میکنه!!
شما یک بنچ بزار . ببینیم چطوریاس![]()
من نگفتم کمتره، تقریبا برابر هستند!
2 بار تست گرفتم، یکبار 1050 یک بار 1140 به پردازش 3بعدی امتیاز داد!(گالاکسی نوت من با 4.0.4 امتیاز 2200 میگیره در 3 بعدی!)
عکس هم اگه بتونم تا فردا میگیرم!
من galaxy ace دارم.می خواستم بدونم چه طوری می تونم به اینترنت وصل بشم.من اینترنت ADSL دارم اما وایرلس نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)