دوستان يه سوال ديگه هم دارم وقتي بمب رو جاسازي كردم نمي تونم منفجرش كنم خواهشا سريعتر كمك كنيد كه بد جور گير كردم
دوستان يه سوال ديگه هم دارم وقتي بمب رو جاسازي كردم نمي تونم منفجرش كنم خواهشا سريعتر كمك كنيد كه بد جور گير كردم
سلام
من بازی رو پارسال تموم کردم درست یادم نیست ولی اسنایپر کار میکرد....... او مرحله تئاتر باید تفنگ اونی که داره نمایش بازی میکنه رو با یه تفنگ واقعی عوض کنی تا ..... یا صبر کنی وقتی رفت تو رختکن دخلشو بیاری ... در مورد اونی که تو لژ نشسته میتونی بری اتاق جفتیش با صدا خفه کن دار بزنیش .... و اما وقتی جایی بمب گزاشتی با یه ریموت کنترل میتونی منفجرش کنی![]()
ma3x مرسي از جوابت اون مرحله رو رفتم ولي هنوز سه تا مشكل دارم
1.چطور بايد از صدا خفه كن استفاده كنم؟
2.بعد از جاسازي بمب چطور بايد منفجرش كنم (منكه كنترل نديدم !!)فقط ميره كنار بمب و ورش ميداره و ميذاره سرجاش
3.sniper هم مثل بمبه يعني فقط مي تونم برش دارم و بذارمش زمين اصلا اون كيف و باز نمي كنه
البته من وقتي بازي رو روي ويندوز xp نصب كرده بودم همه ادمها خشك شده بودن و حركت نمي كردن و اصلا بازي كار نمي كرد ولي وقتي روي ويستا نصب كردم بازي درست شد!!حالا ممكن بازيم خراب باشه و اينكه كنترل بمب رو نمي بينم يا sniper كار نمي كنه از خرابي بازيم باشه يا اينكه روشي داره و من نمي دونم؟
این مرحله یادمه یکم گیر بود ولی زیادم مشکل نیست. ببین یادمه رایت کلیک که بکنی اسلحه ها میان جلوت اونوقت وقتی Snipe دستته روش لفت کلیک کنی میتونی استفاده کنی.
ببین اول که میری داخل هتل یه کارگر هست که باید توی دستشویی ترتیبش رو بدی و .... بعد برو اون طبقه ای که یارو داره نمایش رو نگاه میکنه . برو داخل یکی از جایگاه های طبقه ای که طرف توش هست. البته اول سعی کن ترتیب دوتا مامور های اون طبقه رو بدی و بذاریشون توی اتاق نگهبانی یا یه جوری بری داخل که نبیننت(البته ترتیبشون رو بدی موقع فرار راحت تری) بعد با دوربین دار بکشش و فرار کن. آبها که از آسیاب افتاد برو سرقت دومی .
باید از پیش کارگر ها رد شی و بری پشت ساختمان و محل نمیش. توی نقشه نگاه کن وقتی طرف نمایشش تموم میشه میره توی اتاقش و یه مدت استراحت میکنه . میتونی بری تو اتاق و مخفی بشی و ترتیبش رو بد یا میتونی بمب بذاری تو اتاقش . البته وقتی مامور دم در رفت دست به آب برو تو اتاق که نبینتت. بمب رو که بذاری توی لیست اسلحه ها یک کنترل میبینی که اول باید انتخابش بکنی و بعد که لفت کلیک کنی منفجر میشه .
راستی تفنگت خودش باید خفه کن روش باشه نمیتونی بذاری .
موفق باشی دوست من . یه نفس عمیق بکش و برو جلو، من میدونم که میتونی....
Last edited by Sam Fisher 11; 05-04-2007 at 20:47.
اي ول بابا حسين جان مرسي مشكلم حل شد بايد كليك راست رو يه چند ثانيه نگه ميداشتم همين! اون مرحله رو هم قبلا رفته بودم ولي چون نه مي تونستم با بمب كار كنم نه اسنايپر داشتم يكم سخت بود
يه سوال ديگه هم دارم من قبلا با يه كارت گرافيك ضعيفتر يعني ati 9600 radeon اين بازي رو با حداكثر كيفيت روان اجرا ميكردم ولي حالا بايه geforce 7100 512 mb نمي تونم روي حداكثر كيفيت بازي كنم و مجبور شدم گرافيك رو خيلي پايين بيارم كه خيلي ضد حاله يعني بخاطر ويندوز ويستاست؟
سلام
کارت گرافیک من Fx7300 512 و در مورد سرعت بازی مشکا خاصی نداره ولی در مرحله 3داخل تاتر بدون هیچ اختاری میاد بیرون.پچهای ورژن 1.1 و 1.2 را هم که اجرا میکنم پیغام میده که Hitman رو پیدا نمیکنه. ممنون میشم اگه کسی کمک کنه.![]()
تاپیک حل مشکلات بازی
دوست عزیز این تاپیک حل مشکل نزدیک به 270 صفحه داره ، هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم ممنون میشم اگه کسی دقیقتر راهنمایی کنه.![]()
سلام
مرحله 3هیتمن 1 رو چه جوری میشه رفت![]()
کدومشه بگو تا بهت بگم چیکار کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)