تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 510 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

درباره مجیک و مبارزه هر کدوم عشقت میکشه هر دو میتونن قوی باشن ولی نظر من مبارزه + مجیکه.
    اون یکیم نمیدونم هنوز بازی نکردم!!

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

علی جان ببخشید من یه سوال فنی دارم
    مبارزه سخت میشه یعنی چی ؟
    این که مبارزاتش فقط دو حالت دفاع و حمله داره وسطشم که میشه نگه داشت و خون خورد !
    یعنی در ادامه جا خالی و ضد حمله و این جور چیزا به مبارزاتش اضافه میشه ؟ یا اتفاقات دیگه ای میفته ؟
    اگه اینجوری بشه که دیگه خیلی عالی میشه !
    سیستم اصلی مبارزات که همونه ولی اوایل بازی بدون برنامه هم بری جلو مشکلی پیش نمیاد،ولی بری جلوتر دشمنا هم خونشون رو پر میکنن از جادوهای مختلف استفاده میکنن م اگه دشمن تبه اندازه کافی قوی باشی و خونت کم باشه ممکنه یه finishing move روت بزنن!
    +
    متای نسخه Xbox 360 رسیده به 96!
    +
    بازی فقط یه امتیاز زیر 9 داره.8.8 از rpgfan...........
    +
    من میدونم سایت ماهی و پیاز و سیب زمینی بازم یه فیلم سر این در میارن!
    +
    کی بود میگفت این گوتی نمیشه و ممکنه در حد انتظارات نباشه؟!
    Last edited by Leon-117; 11-11-2011 at 08:14.

4. 8 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان منم الان دانلودش تموم شد میرم بازی میکنم نظرمو میگم هوررررررررررررررررررررررر ررررررررررااااااااااااااا ااااااااااا

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بدون من دارین بازی می کنین؟ اصلا بهتون می چسبه؟ به زودی منم بهتون ملحق میشم
    من یکی دو روز نبودم بعد قبل اینکه وارد پی 30 بشم رفتم میانگین امتیاز بازی رو دیدم که از 58 نقد 96 بود و خیالم راحت شد که بازی خراب نکرده و همون جوری که فکر می کردیم فوق العاده بوده!
    بعد یه نکته هم این بود که سایت های بزرگی که به بازی امتیاز داده بودن به هر سه نسخه امتیاز مشترکی داده بودن که نشون میده همون طور که سازندگان وعده داده بودن برای هر سه نسخه بازی در یه سطحه...

در مورد امتیاز IGN :

9.0 Presentation
    An elegant menu system and a huge amount of story content to dig into. Bugs and stability issues do exist, however.
    9.5 Graphics
    Stunning environmental detail make exploring Skyrim all the more rewarding. Some character models and animations look unnatural.
    10 Sound
    An incredible soundtrack and great sound design help make Skyrim feel like a real place.
    9.5 Gameplay
    Though the up-close weapon combat is still awkward, customizing your character and conquering all Skyrim's challenges is consistently satisfying.
    10 Lasting Appeal
    A game of staggering size and filled with content, so there's always a reason to return.

با اون دو تا قسمتی که 10 گرفتن خیلی حال کردم!
    دلیلش اینه که این دو قسمت توی شماره قبلی هم یکی از دلایل اصلی بودن که باعث می شدن بازی خیلی معتاد کننده باشه
    یعنی یکی موزیک خیلی فوق العاده و یکی هم بازی اصلا خسته کننده نمیشه و بارها میشه اونو بازی کرد و تموم کرد...

اما در مورد امتیاز گیم اسپات هم من قبلا به این اشاره کرده بودم
    ببینید دوستان سیستم گیم اسپات جوریه که بازیی که مثلا 9.5 گرفته صد در صد بهتر از بازیی که 9 گرفته نیست! دلیلش هم مشخصه شما بهترین بازی سال 2009 از نظر گیم اسپات رو در نظر بگیرید که Demon's Souls بود که 9 گرفته بود در حالی که چند تا بازی مثل Dragon Age و Uncharted 2 امتیاز 9.5 گرفته بودن و اونا انتخاب نشدن!
    امسال هم مطمئن باشید به این صورته. اگه گیم اسپات زلدا رو بهترین بازی سال انتخاب نکنه بازی هایی مثل اسکایریم و آنچارتد و بتمن و پرتال که 9 گرفتن انتخاب خواهند شد...
    پیش بینی می کنم از نظر سایت های دیگه هم اکثرا به عنوان بهترین نقش آفرینی سال انتخاب بشه و از سایت های زیادی هم به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه و فکر می کنم از این نظر Dark Souls اصلا قابل مقایسه با اون نباشه...

7. 14 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من به خاطر ِ اسم ِ بازی Race رو Nord گذاشتم که از اهالی ِ Skyrim باشه همچین مضمونش جور در بیاد
    بین ِ این انسان ها فرق زیادی توی قابلیت ها نیست که ، هست ؟ از اونجایی که سیستم ِ بازی هر دمبیل هست و همه کار میتونی بکنی میگم .
    یعنی توی هیچ بازیی این Raceهای عجیب غریب رو ندیده بودماااا . قورباغه کم داشت ( البته یه شبه ِ قورباغه داشت ) )

9. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اما در مورد امتیاز گیم اسپات هم من قبلا به این اشاره کرده بودم
    ببینید دوستان سیستم گیم اسپات جوریه که بازیی که مثلا 9.5 گرفته صد در صد بهتر از بازیی که 9 گرفته نیست! دلیلش هم مشخصه شما بهترین بازی سال 2009 از نظر گیم اسپات رو در نظر بگیرید که Demon's Souls بود که 9 گرفته بود در حالی که چند تا بازی مثل Dragon Age و Uncharted 2 امتیاز 9.5 گرفته بودن و اونا انتخاب نشدن!
    امسال هم مطمئن باشید به این صورته. اگه گیم اسپات زلدا رو بهترین بازی سال انتخاب نکنه بازی هایی مثل اسکایریم و آنچارتد و بتمن و پرتال که 9 گرفتن انتخاب خواهند شد...
    پیش بینی می کنم از نظر سایت های دیگه هم اکثرا به عنوان بهترین نقش آفرینی سال انتخاب بشه و از سایت های زیادی هم به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه و فکر می کنم از این نظر Dark Souls اصلا قابل مقایسه با اون نباشه...
    این وحید متواری شده بود اگر اسکایریم نمره بالا نگیره نیاد حالا نمره خوب گرفت اومد
    +
    وحید کلا کجا گیم اسپات دیدی درست نمره بده؟ میدونی کلا کسی که میاد بازی رو نقد میکنه عجیب نظر میده مثلا همون بتمن که اشاره کردم فقط به باس های راحت تو بازی اشاره کرد نمره 9 رو داد البته این طور عنوان ها یا اسکایرم و انچارتد 3 دیگه شاهکار هستن بیاد 9.5 هم بده باز هم شاهکار هستن در بین طرفدار ها

البته به زلدا هم اشاره کردی اون هم نمرات بالایی گرفت بعد Dark Souls هم کم از اسکایریم نداره وحید واقعا نقش آفرینی باز ها رو به چالش کشید که همین گیم اسپات بهش 9.5 داده بود... ولی در کل اسکایریم با توجه به محیط ها از کیفیت بالایی هم برخوردار هست که باید به تیم سازنده اش گفت...
    Last edited by Killzone2; 11-11-2011 at 11:43.

11. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی خداییش گرافیکش خییییلی خوب نیست . ویچر2 خیلی سر بود

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

شما رو آلترا بازی میکنی ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا اینجا میتونم بگم گرافیک کلی در حد خوب هست به طوری که میتونی بدون دغدغه بازی کنی. ولی گرافیک محیط خیلی عالی کار شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •