سلام به همگی...
یک خبر خوب..
فکر میکنم میتونید x8 رو با سی پی یو 800mhz داشته باشین..
داخل سایت xda بودم اموزش رو قرار داده بودن هرچی با گوگل ترجمه کردم متوجه نشدم تازه تازه قرار داده بودن صبر کنید به زودی براتون قرار میدم...
منتظر باشد.
سلام به همگی...
یک خبر خوب..
فکر میکنم میتونید x8 رو با سی پی یو 800mhz داشته باشین..
داخل سایت xda بودم اموزش رو قرار داده بودن هرچی با گوگل ترجمه کردم متوجه نشدم تازه تازه قرار داده بودن صبر کنید به زودی براتون قرار میدم...
منتظر باشد.
این فکر میکنم مربوط به اورکلاک کردنه سی پی یو هستش
و فکر میکنم ناشی از اینه که SE اجازه -- کردن رام هاشو تو سری اکسپریا داده!!!
بله درسته..
اون برای سری جدید اکسپریا هست فکر نکنم شامل اینا بشه...
اخه چند وقت پیش bootloader x10mini رو شکسته بودن واسه همین پیشبینی میشه مال x8 هم بشه احتمال 99% شده...
حالا به زودی جزئیات بیشتر رو در اختیارتون میزارم
سلام..
چند تا bchmark از cpu اورکلاک شده x8 که اورکلاک شده براتون قرار میدم... به زودی اموزش رو قرار میدم.. فرکانس ها بین 748 تا تا 768 هست هنوز کسی 800 نکرده..
منتظر باشید.
اینم مقایسه قبل و بعد از اورکلاک :
[]![]()
Last edited by Punisher_2008; 06-04-2011 at 12:49.
سلام دوستان امروز قیمت گرفتم مشکی 240 سفید 230 یه جا بود سفیدشو 200 میگفت ولی تو ویترین بود به نظرتون ارزش داره بخرمش
گویا آپدیتر جدیدی برای X8 از طرف SE ارائه شد
Update_Service_Setup-2.11.4.11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش
من یه آموزش تو XDA پیدا کردم.فک کنم منظورت همونیه که با نرم افزار انجام میشه.
من خوندم چیز خاصی نداشت.میگه ما نمیتونیم کرنل های خودمون رو واسه X8 بسازیم ولی چون X10 میشه پس امیدواریم که بزودی X8 هم بشه.و یه سری چیز میز دیگه.بعدشم نحوه ی کار با نرم افزار که خیلی هم ساده هست رو میذاره!
اگه میشه لینکشو بده یه نگاهی بندازم.
با تشکر...
سلام دوستان در رام 2.2 وقتي كليد وسط رو ميزنيم 2 تا گزينه مياد من زدم luncher pro براي هميشه حالا راهي هست بشه adw luncher رو بياريم
سلام..
خیلی واضح هست که...
هر کدوم رو که میخوای تیکشو رو بزند بعد پایین یک گزینه هست که تیک اونم بزنی به صورت پیش فرض و همیشگی قرار میگیره.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
سلام...
یعنی ورژن جدید داده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)