قیمت جهانیش 658 دلاره که میشه 690 تومن ما 110 هم هزینه تا ورود میشه 810 :
اونی که جاهای دیگه دیدید با مالیاتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت جهانیش 658 دلاره که میشه 690 تومن ما 110 هم هزینه تا ورود میشه 810 :
اونی که جاهای دیگه دیدید با مالیاتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو هم هر دفعه میای گیر بده به این بچه ها!
میخوای رای جمع کنیم بکنیمت ناظر تاپیک؟
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
این میگن منظورت کیاست؟
سایتی، منبعی؟
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
شما اگه از sgbest نقل قول کردی ما هم از خود GSMaria گفتیم دیگه!
تکذیب میشه هنوز وارد نشده .... خبر کذب بود
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
دوست عزیز اون سایتی که من دادم مال شرق دوره که جنس ماها معمولا از اونجا میاد ایران....شما اگه از sgbest نقل قول کردی ما هم از خود GSMaria گفتیم دیگه!
این سایت های دیگه معمولا قیمت اروپا مخصوصا انگلیس رو ملاک میکنند که درست نیست چون اونجا شدید مالیات داره رو گوشی ....![]()
نه منظورم اون نبود!
منظورم اینه که اگه ما هم قیمتی دادیم قیمتی بوده که توی سایت معتبر مثل GSMaria درج شده بوده و از خودمون درنیاوردیم!
اختیار دارید قربان ما همچین جسارتی نکردیممتوجه بودم عزیز
خوب یه مقاله هم درباره ی آرک دیدم که فکر کردم جالبه که شما هم بخونیدش!
منبعش هم phonearenaست.
البته شرمنده اگه ترجمه ی من از این مطلب چنگی به دل نمیزنه!
بسیاری از خریداران در هنگام انتخاب گوشیهای همواره نیم نگاهی به دوربین اونها دارند و مشکل اینه که اغلب اونها تنها به شماره ی درج شده به عنوان تعداد مگاپیکسل توجه میکنند! اما نکته ای که بیشترین اهمیت را در این دوربینها دارده کیفیت تصاویر گرفته شده توسط اونهاست.سونی پس از تحقیقات بسیاری که انجام داده فناوری جدید Exmor رو جایگزین سنسورهای قدیمی کرده!
این فناوری با بالا بردن توان جذب نور در شرایط تاریک و کم نور به تمرکز دوربین در از بین بردن تیرگی کمک میکند.
در حال حاضر دیافراگم f/2.4 در زمانی که شما برای گرفتن عکس ضربه میزنید اجازه ی ورود نور بیشتری رو به سنسور میده!
آرک همچنین با امکانات جدیدش به کاربر اجازه ی انتخاب در میان انواع مختلفی از عکسها رو داده و برای ضبط ویدیوی اچ دی کنترل بیشتری رو امکانپذیر کرده!
پس در حالی که دیگران دارند روی تعداد مگاپیکسلهای گوشیهای خودشون مانور میدند شما میتونید با تماشای عکسهای گرفته شده با دوربین این گوشی لحظات لذت بخشی رو برای خودتون به ارمغان بیارید!
اولین ریویو، از سایت اندگجت
امتیاز کل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7/10
نقاط مثبت:
دوربین بسیار خوب، ضخامت کم،سبک و زیبا، آندروئید 2.3 با رابط کاربری جذاب
نقاط منفی:
ارگونومی نامناسب،کیفیت ناامید کننده ویدیو، برخی باگهای نرم افزاری
Last edited by matin_vv; 31-03-2011 at 12:29.
داشتن نقاط منفی زیاد نظیر ارگونومی نامناسب، یا همان قوز
فرهوده ، می گیرم یه دونه از اون قوزا رو خودتم ایجاد می کنماالان مثلا خودت که قوز نداری ، کجا رو گرفتی؟؟؟
داشتم اسپمای فرهوده رو یه مروری می کردم ، اینو دیدم که گفته نکنه باتریشم قوز داره
حالا جدی نکنه باتریشم قوز داره؟؟؟ چی کار کردن باتریشو؟؟؟
گوشی خیلی خوبیه... ولی نه در حد 699 دلار... بین 500 تا 600 می بایست قیمت این گوشی باشه... البته خوب اوایل ورودشه به بازار...
یه دوربین دیجیتال 12 مپاپیکسلی نایکون رو قیمت میگیری،طرف بهت میگه 800 تومن!! بعد میری نمایندگی سونی میگی اقا دوربین 12 مگاپیکسلی(با مشخصات و امکانات برابر با دوربین نایکون!) چند؟! میگه 1200! از اینجاست که میفهمیم که سونی،یکی از گران فروش ترین کمپانی های دنیاست!!حتی از کوکا کولا که نوشابه هاش مفت نمی ارزه هم گرون تره!!گوشی خیلی خوبیه... ولی نه در حد 699 دلار... بین 500 تا 600 می بایست قیمت این گوشی باشه... البته خوب اوایل ورودشه به بازار...
این سنسور اگزمور که رو این استفاده میشه،سنسوریه که سونی روی دوربین های حرفه ای!! خودش کار میکنه که اکثرا قیمتشون 1 به بالا هستش و رودست ندارن لامصب ها!!
این یکی هم اینجوریه!!!
اساسا مقایسه ی عکس های اینها خیلی خنده دار انجام میشه و من قبولش ندارم!!!
2 تا عکس 100%از ارک و یه گوشی 8 مگاپیکسلی دیگه تو کم نور و پر نور و ...باعث میشه که بفهمیم که کی بهتر عکس میگیره به همین سادگی!!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
همه میدونن که انگجت طرفدار اپله و هیچ وسیله ای که از طرف اپل نیومده باشه رو قبول نداره!!!اولین ریویو، از سایت اندگجت
الکی داره به تیپ این گوشی و امکانات دیگه اش گیر میده!!
در مورد دستگاه های اندروید،من زیاد به رویو های این سایت توجه نمی کنم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)