تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 284 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

1- ممنون ، این قیمت با پایهء تمیزکننده هستش؟
    الآن سایت آمازون بدون پایه رو زده 161 یورو که حدودا میشه 284 تومن. البته در مدتی که براون رو داشتم هفته ای یک بار با پایه تمیز میکردم و واقعاً تاثیرش رو احساس میکردم. و فکر میکنم هیچ وقت آب نمیتونه به اون تمیزی کنه. مخصوصا بعد از 5-6 ماه.

2- الآن نماینده پاناسونیک تو ایران کیه که برم تو سایتش و بتونم قیمت ها رو ببینم؟
    پایه شستشو جوری بین تیغها رو تمیز کنه که شما بوسیله آب نمیتونی تمیزش کنی و همین موجب میشه دفعه بعد که خوسایت صورتتون رو اصلاح کنید ریش تراش بهتر عمل کنه.

نماینده پاناسونیک تو ایران شرکت آژندسرویس هستش که خودش سایت داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Youssoph's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من فویل سری 7 خودم رو با فویل جدید عوض کردم دستگاه از این رو به اون رو شد! الان واقعا عالی میزنه هم از ته میزنه هم نیاز نیست چند بار بکشم رو پوست هم زمان اصلاح کاهش پیدا کرده. التهاب بعد از اصلاح هم به شدت کاهش پیدا کرده. ولی خودم در کل تا اینجا 285 تومن پیاده شدم!!! به همه توصیه میکنم فویل قدیمی و آشغال رو دور بندازن (اگه دارن) به حرف فروشنده های احمق هم توجه نکنید.

فویل قدیمی روش نوشته pulsonic و فویل جدید روش نوشته series 7.

4. 3 کاربر از Youssoph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من فویل سری 7 خودم رو با فویل جدید عوض کردم دستگاه از این رو به اون رو شد! الان واقعا عالی میزنه هم از ته میزنه هم نیاز نیست چند بار بکشم رو پوست هم زمان اصلاح کاهش پیدا کرده. التهاب بعد از اصلاح هم به شدت کاهش پیدا کرده. ولی خودم در کل تا اینجا 285 تومن پیاده شدم!!! به همه توصیه میکنم فویل قدیمی و آشغال رو دور بندازن (اگه دارن) به حرف فروشنده های احمق هم توجه نکنید.

فویل قدیمی روش نوشته pulsonic و فویل جدید روش نوشته series 7.
    سلام دوست عزيز
    سمت راستي كه تازه گرفتين و روش نوشته سري 7 بهش توري زنبوري ميگن ، سمت چپي كه قبلا استفاده ميكردين بهش ميگن اسمارت فويل (شبيه نون پنجره اي) .
    Last edited by 22arash; 08-10-2011 at 00:32.

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه براون 1013 دارم (قدیمیه) کلاً از اول عمرم میونم با ریش تراش خوب نبوده الانم هر از چند گاهی ازش استفاده می کنم ، وقتی هم استفاده می کنم صورتم قرمز می شه و انگار دارم آتیش می گیرم ! بلااستثنا هم زیر گردنم رو هیچ وقت نمی تونه درست اصلاح کنه مجبور می شم تیع بزنم! حالا می خوام ببینم کلاً همه ی ریش تراش ها این جورین یا مال من این جوریه چی کار کنم بهتر اصلاح کنه؟
    اگه قرار باشه این جوری باشه اصلاً به قیمتش نمی ارزه!
    ممنون دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه براون 1013 دارم (قدیمیه) کلاً از اول عمرم میونم با ریش تراش خوب نبوده الانم هر از چند گاهی ازش استفاده می کنم ، وقتی هم استفاده می کنم صورتم قرمز می شه و انگار دارم آتیش می گیرم ! بلااستثنا هم زیر گردنم رو هیچ وقت نمی تونه درست اصلاح کنه مجبور می شم تیع بزنم! حالا می خوام ببینم کلاً همه ی ریش تراش ها این جورین یا مال من این جوریه چی کار کنم بهتر اصلاح کنه؟
    اگه قرار باشه این جوری باشه اصلاً به قیمتش نمی ارزه!
    ممنون دوستان

عمر این ریش تراش تموم شده بنظر من عوضش کنید خیلی بهتره

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كسي ريشتراش RQ1250 فيليپس داره ؟

سلام
    ميخوام مدل 1250 فيليپس بگيرم اگه كسي اين مدلو داره لطفا درموردش توضيح بده ؟
    همه جاي صورتو خوب ميزنه ؟
    واسه كسي كه تا به حال از ريشتراش استفاده نكرده خويه ؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من مدل RQ1280cc رو دارم خیلی راضی هستم ولی پاناسونیک یک مدل 5 تیغه زده که توی سایت خودش زده 500 خیلی دوست دارم اونو بگیرم چون زیاد ازش تعریف کردند.....

خواستی من این مدل رو میفروشم شاید در کل 5 یا 6 بار اصلاح کرده باشم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام
    ميخوام مدل 1250 فيليپس بگيرم اگه كسي اين مدلو داره لطفا درموردش توضيح بده ؟
    همه جاي صورتو خوب ميزنه ؟
    واسه كسي كه تا به حال از ريشتراش استفاده نكرده خويه ؟
    بنظر من فیلیپس نخرید بهتره

من مدل RQ1280cc رو دارم خیلی راضی هستم ولی پاناسونیک یک مدل 5 تیغه زده که توی سایت خودش زده 500 خیلی دوست دارم اونو بگیرم چون زیاد ازش تعریف کردند.....

خواستی من این مدل رو میفروشم شاید در کل 5 یا 6 بار اصلاح کرده باشم
    نگفتین چقد میخواید بفروشید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من 15 سال از تیغ های مختلف ژیلت استفاده کردم و انواع مختلف خمیر ریش فوم و ژل اصلاح و 3 سال اخیر از فیوژن و ژل نیوا اما دیگه از تیغ خسته شده بودم که با مطالعه در اینترنت براون سری هفت 790 سی سی خریدم ار جمهوری 290 تومن و به این نتیجه رسیدم که ای کاش از 10 سال پیش ماشین می زدم واقعا راحته و هر روز هم که میزنم هیچ مشکلی ندارم در صورتیکه با فیوژن و ژل نیوا هر هفته یه بار بیشتر اصلاح نمی کردم چون اذیت می کرد. با اینکه خود فروشنده ها می گفتن یه ماه اول صورت قرمز میشه و زیر گردنو نمی تونی بزنی همون اولین بار اصلاح کامل بدون سوزش و قرمزیو جا گذاشتن ریش داشتم. سیستم شستشو هم خیلی خوبه فقط کارتریجش تو سمنان پیدا نمیشه و البته گرون هم هست اما می ارزه و فروشنده ها هم یه سریشون پاناسونیک رو توصیه میکردن و البته قیمتش تو جمهوری از 290 تا 330 نوسان داشت. فقط اینی که یه عده میگن 2 دقیقه ای میشه اصلاح کرد یکم عجیبه چون خیلی بیشتر طول میکشه حالا یا من وسواسی اصلاح میکنم یا اونایی که 2 دقیقه ای اصلاح میکنن دستشون خیلی سریعه

12. 2 کاربر از sam_shafiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برای شیو کردن بدن یه چیزی جایگزین اپی لیدی که مو رو بجای کندن بزنه مثل ریش تراش های مردونه چه چیزی هست؟
    بادی گروم فیلیپس که میشه تو حمام هم ازش استفاده کرد و بسیار هم عالیه من تمام موهای زائدمو باش میزنم نه جوش میزنه نه می بره نه سوزش ایجاد میکنه زیر بغل سینه و بین پاها همه جارو مثل کف دست صاف میکنه مدل tt2020 ساده ترینشه که 39 تومن خریدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •