Nvidia GeForce GT 540M 1GB معادل چنده Ati میشه؟
الان داشتم پستهای اولو میخوندم دیدم همه از اسپیکرهای 5742g مینالن اگه واقعا اینجوری داغونه بیخیالش میشم (رأیم برگشت)
Nvidia GeForce GT 540M 1GB معادل چنده Ati میشه؟
الان داشتم پستهای اولو میخوندم دیدم همه از اسپیکرهای 5742g مینالن اگه واقعا اینجوری داغونه بیخیالش میشم (رأیم برگشت)
همه جور استفاده!
از روشن موندن شبانه واسه دانلود تا بازی و فوتوشاپ و ansys و matlab و solid و ...
البته کیفیت مدل های جدید رو نمی دونم ولی اینی که من دارم عالیه!
تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
خدا خیرت بده یعنی بخاطر یه اسپیکر؟!!!!!!!!!!!!!!!! مگه دی جی هستی یا دیسکو داری؟ پسر خوب اسمش لپ تاپه نه pc این چه حرفیه میزنی آخه!!!!!!!!!!
نه دی جی هستم نه دیسکو دارم آخه تو پستای قبلی اومدن اسپیکرشو با گوشی k750 مقایسش کردن
این برای من خیلی زور داره
يه دونه اسپيكر داره كيفيت خوبي داره شايد بيشتر به خاطر صداي bass هست كه ميگن خوب نيست و گر نه اگه توي آهنگ يا صدايي كه در حال پخشه صداي bass زياد مهم نباشه كيفيتش خوبه . واسه دوپ دوپ خوب نيست اما فيلم و اينا خوبه
اگه گفتن مثل موبايله بخاطر همينه چون موبايل ها هم صداي bass خوبي ندارن
کلا ایسر ها تو بخش مولتی مدیا خیلی قوی نیستن!
اگه اسپیکر خیلی مهمه واست یه مدل دیگه بخر هر چند همین مدل هم بد نیست ولی به هر حال اسپیکرش مونو هست و نمیشه انتظار زیادی ازش داشت
دوستان بیشتر جاها مدل accer 5742G با کانفیگ core i5 2.6 GHz ، Geforce 540M رو موجود ندارن و مدلهای پایین تر رو با همین قیمت می فروشن به نظر شما بهتره که صبر کنم بعد از عید بگیرم ؟
راستی یه دو تا سوال دارم کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه :
1.قابلیت usb 3.0 که لپ تاپ accer 5742 نداره چیه ؟
2. قابلیت پخش Blue Ray که باز هم accer 5742 نداره چی هست ؟
اینو بخون خیلی برات مفیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)