فایل سیستم عامل رو چجوری دانلود کنم.میشه آدرس سایت رو بدید.
فایل سیستم عامل رو چجوری دانلود کنم.میشه آدرس سایت رو بدید.
دوست عزیز
از اینجا فریمورتان را دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز تو بالای صفحه این مدل نیست زده PS51E490B1M در صورتی که بنده هم PS51E49501M را میخواهم اون زده 490B
سلام دوستان خسته نباشید
من تلوزیون 48 اینچ سامسونگ از بانه خریدم با این کد که چشتش نوشته: UA48H6400ARXRQ
ولی در سایت سامسونگ و با تغییر چندین کشور این مدل رو پیدا نکردم اما چند مدل مشابه وجود داره مثل UA48H6400ARXTW همونی که آقای متین پور معرفی کرده
می خوام بدونم که این فایل به تی وی من میخوره یا نه
امکان داره لینک فایل خودشو بهم بدین
کد مدل: UA48H6400
ویرایش نرم افزار: T-MST14UABC-2134.1 ,BT-S/G
نسخه SUB-MICON: T-MST14DEUS-1009
Last edited by a2006n; 02-05-2015 at 11:35.
سلام.من تقریا 4سال پیش یک تلویزیون پلاسمای سامسونگ 43 اینچ خریدم که 3بعدی هم بود.یک سالی میشه که وقتی زمینه تصویر سفید میشه مثلا موقع پخش یه تبلیغ یه هاله دون دون قرمز تو سمت چپ تصویر به چشم میخوره.همون موقع هم وقتی میخوای با کنترل ریسیور کانال ماهواره رو عوض کنی یا هرکار دیگه ای بکنی کنترل همون دقیقه جواب نمیده تا اینکه زمینه تصویر رنگش مشکی یا هررنگی بغیر از سفید بشه.کیفیت تصویرش عالیه.در ضمن من خودم نصاب ماهواره هستم.کارم هم تعمیررسیور هست.دستگاهی هم که وصل کردم فول اچدی هست وبا کابل اچدی هم تصویر میگیرم.کابل رو عوض کردم نشده.حتی جای پورتهارو هم عوض کردم نتیجه نگرفتم.مدلی هم که پشت تلویزیونم زده اینه:PS43D495A 1Mدرضمن من این تلویزیون رو از تهران وبا گارانتی سامسونگ خریدم.نرم افزارش رو هم هر چقدر گشتم پیدا نکردم.یه دوست تعمیر کار بهم گفت که ایراد از برد ایکس هست.با توجه به اینکه من خودم هم از نرم افزار سر در میارم وتاحدودی هم از سخت افزار.میشه من رو راهنمایی کنید که الان ایرادش از نرم افزاره یا سخت افزار.تو یه سایتی هم نوشته بود که با اپدیت مشکل حل میشه.مشکل اینجاست من هرچقدر گشتم نرم افزار این مدل رو گیر نیاوردم.ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز
اگر آنهاله دون دون قرمز تو سمت چپ تصویر همیشه هست این به این منظور است که ممکن است پیکسل های آن قسمت صدمه دیده باشد. و برای رفع آن از این تایپیک استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم سایت برای دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جوابی نداره واس ما؟؟؟؟
Last edited by a2006n; 02-05-2015 at 11:41.
داداش کسی جوابی نداره واس ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز
همه قابل دسترس هستند و مشگلی ندارند و در ضمن ویرایش شما در حال حاضر بالاتر از سایت است و نیازی به آبدیت ندارید.
ممنون از جواب شما اگر تلوزیون ریست فکتوری بشه ویرایش نرم افزارش هم به عقب برمیگرده یا همین که الان هست میمونه؟؟ چطور میشه از این برنامه یه بک آپ روی فلش گرفت و بعدآ ازش استفاده کرد؟؟
Last edited by matinpour; 02-05-2015 at 12:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)