گمون کنم بله. من پلاگین اش را دارم. ولی نصب نکردم که امتحان کنم. پلاگینش را باید از سایت ایرانی بگیری؛ چون خودش نمیده به ما.
گمون کنم بله. من پلاگین اش را دارم. ولی نصب نکردم که امتحان کنم. پلاگینش را باید از سایت ایرانی بگیری؛ چون خودش نمیده به ما.
چطوری چندتا عکس رو که توی ایمیل برام فرستادن و تعداشون زیاد هست و گزینه Download attachment رو نداره و فقط گزینه View داره رو یه جا دانلود کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکجا بلد نیستم. بعضی ایمیلهای اینچنینی لینک دانلود یکجا دارند. ولی شما اگر نرم افزار Videocacheviewرا داشته باشید، هرچیز را که میبینید میتونید ذخیره کنید.
یعنی نیازی به دانلود دوباره نیست.
چون یکبار دیده اید و رفته توی کش Cash، از همونجا ذخیره میکنید.
Last edited by saeediranzad; 10-06-2012 at 15:05.
اخه باید روش کلیک کنم تا سایزش بزرگ بشه مشکلم اینجاست !
عزیز، سایز که فرق نمیکنه. شما با یک فرمت میبینی. مثلاً flv، با همون هم ذخیره میکنی. بعد میتونی با نرم افزار فرمتش را تغییر بدی.
اون که شما سایز پنجره را بزرگ میکنی، کیفیتش تغییر نمیکنه.
البته ببخشید شما عکس را گفتید. فرمتش jpeg است و فرق نمیکنه،مگه اینکه thumbnail باشه. خوب هرجور نگاه میکنی، همونجور میره تو cache
Last edited by saeediranzad; 10-06-2012 at 15:06.
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
سلام.
دوستان راهي هست كه بفهمم ايميلي كه فرستادم خوانده شده يا نه ؟ مثلا به ياهوو فرستاده باشم. ؟؟؟
سلام
یه مدته وقتی وارد Gmail میشم با این پیغام روبرو میشم
ممنون میشم بگید مربوط به چیه
![]()
سلام
آنتی ویروس تون چیه؟ فکر کنم به https جیمیل گیر میده. گمون کنم باید تو تنظیمات اینترنت سکیوریتی تون بگذاریدش توی trusted.
سلام
یک سری از افراد در لیست چت من هستند که من نمیخوام متوجه بشن که ایا من انلاین هستم یا نه. در عین حال هم نمیخوام اونها رو اسپم کنم که بعدا نتونم ازشون ایمیل بگیرم. چکار باید انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)