تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 97 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام.مدل تلویزیون بنده LG 42 LB 5820 هست.و از روز اول منوی فارسی داشت.چندین بار پیغام آپدیت براش اومد و من ردش میکردم.تا اینکه یک بار زدم اپدیتش کردم که ای کاش نمیکردم.بعد اپدیت منوی فارسی نداره دیگه.کسی میتونه مار رو راهنمایی کنه؟.فریمور کدوم کشور رو بزنم فارسی اضافه میشه ؟

سلام به دوستان عزیز و متخصص
    تلویزیون بنده هم (50LB5820 smart) همین مشکل رو بعد از آپدیت پیدا کرد کنترل دستی رو ساختم ولی جواب نداد البته امتحانش کردم کنترل سالم بود با لپ تاپ و گوشی هو آوی هم امتحان کردم نشد نرم افزار smart ir remote رو نصب کردم سرویس ریموت رو هم ست کردم ولی هیچ عکس العملی نداره لطقا راهنمایی بفرمایید چی کار کنم که به منوی مخفی دسترسی پیدا کنم ممنون میشم سریعتر یکی جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام. من با گوشی سامسونگ خیلی راحت و وارد منو مخفی می شوم.ولی متاسفانه تو قسمت country group نمیشه منطقه را رو از ja بهir تغییر داد .نمیشه کد 16 رو نوشت چون اصلا گزینش غیر فعاله. مدل ال ای دی من lg 49UB830T
    حواهشا کمک کنید نمی دونم چه قسمتی رو دستکاری کردم راحت فارسی می شه اما کانالهای دیجیتالش که قبلا فعال بود غیر فعال شدن و وقتی کابل آنتن رو وصل می کنم هیچ عکس العملی رو صفحه ال ای دی دیده نمی شه و سرچش غیر فعاله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام من یک تلویزیون از عسلویه خریدم و با زبان فارسی نداشتنش مشکل دارم موفق به باز کردن فایل های pdf نشدم ویروس یابم اخطار می داد. تلویزیون من LG 49-lb55v هست و با روش هایی که گفته بودید منوی مخفی رو بیارم نتونستم. لطفا کمکم کنید تنها امیدم شمایید چون نمایندگی ها و یا سایت هاشون تا متوجه میشن از عسلویه خریدم اصلا کمکی نمی کنند.
    خیلییییی ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام من یک تلویزیون از عسلویه خریدم و با زبان فارسی نداشتنش مشکل دارم موفق به باز کردن فایل های pdf نشدم ویروس یابم اخطار می داد. تلویزیون من LG 49-lb55v هست و با روش هایی که گفته بودید منوی مخفی رو بیارم نتونستم. لطفا کمکم کنید تنها امیدم شمایید چون نمایندگی ها و یا سایت هاشون تا متوجه میشن از عسلویه خریدم اصلا کمکی نمی کنند.
    خیلییییی ممنون
    دوست عزیز
    از این فایل
    استفاده کنید.در آن همه چیز موجود است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

[QUOTE=matinpour;8595107]
    دوست عزیز خیییییلیییییی ممنون داییم کمکم می کنن که با اون روش بتونم انجامش بدم اما کاش واسه اصفهان هم کسی بود که بیاد واسه فارسی سازی متاسفانه برای تلویزیون های غیرشرکتی کمکی نمی کنند. کسی رو سراغ ندارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. من با گوشی سامسونگ خیلی راحت و وارد منو مخفی می شوم.ولی متاسفانه تو قسمت country group نمیشه منطقه را رو از ja بهir تغییر داد .نمیشه کد 16 رو نوشت چون اصلا گزینش غیر فعاله. مدل ال ای دی من lg 49UB830T
    حواهشا کمک کنید نمی دونم چه قسمتی رو دستکاری کردم راحت فارسی می شه اما کانالهای دیجیتالش که قبلا فعال بود غیر فعال شدن و وقتی کابل آنتن رو وصل می کنم هیچ عکس العملی رو صفحه ال ای دی دیده نمی شه و سرچش غیر فعاله

دوست عزیز
    کد 19 رو بدین بعد ok کنید بعداز ریست شدن ربان فارسی باز می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام من یه تلویزیون خریدم از بانه مدلش هم 55ub830 هست اونجا بایه کنترلی رفت به منوی مخفیشو منو فارسی رو اضافه کرد ولی من الان با زیرنویس فارسی یه خورده مشکل دارم یعنی تو بعضی جمله ها کلمه رو پس و پیش مینویسه مثلا من می رفتم رو رفتم من می نشون میده ایا میشه اینو درست کرد؟ البته شده یکی دو فیلم ببینم که کامل نشون داده ولی اکثرا اونطوری نیستن خیلی رو مخه از منوی مخفی میشه درستش کرد؟ یا باید بیخیالش بشم؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوست من تلویزیون رو بانه چند گرفتین؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام مدل تلویزیون من 42ln540v هست با کنترل دست سازی که گفتین وارد منو سرویس میشم ولی country grop کل پارامترهاش غیر قابل تغییر هست روی 04 و EU قفل هست و کشور رو -- این طوری نشون میده راهی هست که این قسمت هارو فعال کرد؟
    با هر 2تا کد in-start , ez_adjust بدون این که از من رمز بخواد وارد منو سرویس میشه با نرم افزار WinLIRC

داره خودمونی میشه rommatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو قسمت area option عدد 0را وارد کنید

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •