تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 4105 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ...

داش ما که بت گفتیم نرو!!خودتـــ گفتی رفتیم خواستگاری و شرط کردن باس بری خدمت تا مرد شی!!
    همهـــ از جمله ما این دوران شیرینو گذروندن!! دیگه مرد شدن این سختیهارم داره دیگه!!

بگذریم !
    فعلا که تو دوران شیرین آشخوری و آموزشی ای!! ... پس توقع آنچنانی نداشته باش که شام بت چلو کباب کوفیده بدن و شب پتوی گل بافت بکشی روت بخوابی!! (ما وقتی اومدیم یگان تازه فهمیدیم تو آموزشی عجب حالی کردیم و عجب کلاه گنده ای الان سرمون رفته!!)

خلاصش کنم ؛

از روز اول که تشریف فرما میشی پادی مادی بایس میختو محکم بکوفی تو دیفال!! و الی چی داش ...!!؟

آقا ناراحت نشیا !! کلی گفتم!

پا نوشت : دیگهـــ وقتی دفترچه پست کردی فکر فرار مرارو از مخت بیرون کن داش من ...!!
    نه رفیق من هیچ وقت فرار نمیکنم قبلا هم گفتم چه وقتی که یه گروهبان میاد با ته پوتین از رو شکممون رد میشه بعدش هم دو بار روش میچرخه تا هرچی خوردیم بالا بیاریم چه زمانی که میگن باید با زبون زمین رو جارو بزنی و خیلی کثافت کارای دیگه به نظر من کسی که حتی یه ساعت خدمت کرده نباید فرار کنه
    اون دوستمون هم که گفته بود جهرم جهنم سبزه پادگان مرودشت یعنی جایی که ماهستیم زیر نظر اونجاست از ارشدت بپرس اوضاع یگان تکاور مرودشت چه جوری هست تا بهت بگه

2. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اصولاً پادگانایی که زیر نظر یه پادگان بزرگتر هستن و خودشون یکی دو تا گروهان دارن همینطوری پر از بی قانونی هستش.
    واسه ما هم همینجوری بود. ما هم زیر نظر همین جهرم بودیم. ولی در مقابل جهرم واقعاً سخت تر میگذشت بهمون.
    اینم به خاطر خود شیرینیه فرمانده پادگانه پیش جهرمیا که یوقت پادگان رو درشو تخته نکنن. چون چند مدت یه بار میان
    بازدید از اون پادگانایی که زیر نظرشون هستن.
    ولی خوب این که میگی با زبون جارو زدن و با پوتین روی شکمتون میان این بی قانونیه محضه و فقط کافیه یکی که
    یه آشنا داره این چیزا رو به بازرسی برسونه. پوستشونو قلفتی میکنن. شک نکن تو این موضوع. تو آموزشی نه حق
    زدن دارن نه حق فش دادن. یکی از مسئولین آموزش ما یه بار با قنداق اسلحه ژ3 زد تو آرنج یکی از دوستای هم دوره ایم.
    دست پسره حالا اگه چیزیشم نشده باشه خودشو زد به این که دستش شکسته و اون مسئول آموزش تا آخر دوره دور ِ
    این پسره میگشت و قربون صدقه ش میرفت و همه ش بهش مرخصی میداد و تو یگانم که بود همه ش استراحت.
    یعنی اگه بازرسی اینو میفهمید امکان داشت اون مسئول رو حتی به بدترین جاها تبعید کنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اصولاً پادگانایی که زیر نظر یه پادگان بزرگتر هستن و خودشون یکی دو تا گروهان دارن همینطوری پر از بی قانونی هستش.
    واسه ما هم همینجوری بود. ما هم زیر نظر همین جهرم بودیم. ولی در مقابل جهرم واقعاً سخت تر میگذشت بهمون.
    اینم به خاطر خود شیرینیه فرمانده پادگانه پیش جهرمیا که یوقت پادگان رو درشو تخته نکنن. چون چند مدت یه بار میان
    بازدید از اون پادگانایی که زیر نظرشون هستن.
    ولی خوب این که میگی با زبون جارو زدن و با پوتین روی شکمتون میان این بی قانونیه محضه و فقط کافیه یکی که
    یه آشنا داره این چیزا رو به بازرسی برسونه. پوستشونو قلفتی میکنن. شک نکن تو این موضوع. تو آموزشی نه حق
    زدن دارن نه حق فش دادن. یکی از مسئولین آموزش ما یه بار با قنداق اسلحه ژ3 زد تو آرنج یکی از دوستای هم دوره ایم.
    دست پسره حالا اگه چیزیشم نشده باشه خودشو زد به این که دستش شکسته و اون مسئول آموزش تا آخر دوره دور ِ
    این پسره میگشت و قربون صدقه ش میرفت و همه ش بهش مرخصی میداد و تو یگانم که بود همه ش استراحت.
    یعنی اگه بازرسی اینو میفهمید امکان داشت اون مسئول رو حتی به بدترین جاها تبعید کنند.
    دوست عزیز بحث اینکه حتی اگه ما هم شکایت کنیم شکایتمون هم جواب بده دیگه تا اخر دوره باهامون لج میکنند و دهنمون رسما سرویسه(سرویس تر از الان)
    البته همه به من میگن سختیش همون 2 هفته اوله که تموم شد ورفت حالا باید دید چی میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

در مورد سربازی و رفتن و نرفتنشم بگم مسلماً هیشکی دوست نداره به اختیار که بره خدمت
    مگه اونایی که هیچ جا و مکانی واسه خواب ندارن و یا معتاد و بدبختن که این دیگه آخرین راه زندگیشونه.
    مسلماً من ِ نوعی دوست نداشتم بیام خدمت ولی خوب یه سری دغدغه ها دارم که با داشتن کارت
    کاملاً مرتفع میشه. واسه همین رفتم خدمت. اینم واسه همه بوده و فقط یه عده از ما بهترون معاف میشن ازش.
    از زمان رضا خان که سربازی رو آورد تو ایران (به تقلید از اروپایی ها) تا همین امروز که اروپایی ها اکثراً سربازی رو
    برداشتن و ارتش حرفه ای دارن و ایران هنوز اندر خم یه کوچه س همین بوده. همه دارن این مسیر رو طی میکنند
    و اتفاقاً بعد از خدمت فقط شیرینی های خدمت یادشون میمونه. خداییش درسته کلی حقارت و کلی بدی داره
    خدمت ولی خوب بعضی وقتها شیرینی های خاص خودش رو داره. یکی از اون شیرینی ها رو من امروز تجریه کردم.
    خلاصه اینکه اینم مث همه ی عمر آدم میگذره و فقط ماها رو میبره تو فکر این جمله: چه زود دیر میشود!!!
    با آرزوی موفقیت برای همه ی سربازان دیروز و امروز و فردا.
    چون میگذرد غمی نیست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب دیگه منم میگم اگه کسی آشنا داره اون بالاها یه جوری یواشکی این موضوع رو انتقال بده.
    تو خود آموزشی به مسئولا هز چی بیشتر اعتراض کنی بدتر به سرت میارن و باید سعی کنی خودتو تابلو نکنی.
    در رابطه با سختیشم به این دلیل سختیش همون یکی دو هفته اوله که فکر فرار میزنه به سرت و هنوز تو همون
    عالم شخصی گری سیر میکنی ولی بعد از اون دیگه عادت میکنی و به قول معروف پوست کلفت میشی.
    خود ِ ما تا روز آخر بدو بأیست و تنبیهات الکی رومون انجام دادن. ولی خوب دیگه عادی شده بود واسمون.
    همه ش رو با خنده و مسخره بازی انجام میدادیم. البته بیشتر پادگانا بعد از یکی دو هفته کلاساشون شروع
    میشه و دیگه خیلی کم صف جمع و رژه و تنبیه و بدو بأیست دارن. ایشاالله که واسه شما هم همین طوری باش.
    از همین الان به این فکر باش تو کلاسا اون ردیفای آخری برای خودت جا پیدا کنی که تخت بگیری بخوابی سر ِ کلاسا.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

انقدر نريد نريد نكنيد!!
    بيرد بابا
    اول اينكه تو اين مملكت ديگه زندوني نيستين!! هر جا دوست داشتي باشي ميتوني بري
    دوم اينكه (‌اين بيتشر واسه من مهم‌)‌هر جا كار كني بهت حقوق درست حسابي نميدن. دليلشون هم نداشتن كارت پايان خدمت هست!!
    من خودم دو جا رفتم كار كردم بخاطر اينكه خدمت نرفته بودم نصف حقوق يكي مثل خودم رو ميگرفتم.
    الانم به صورت آزاد دارم توي يه شركتي كار ميكنم (‌بخش پشتيباني سرور و شبكه و اين حرفا‌) اونم بهشون گفته بودم . يه قرار داد يك ماهه بستم باهاشون تا بعدش برم سربازي بعد از آموزشي اگه به اميد خدا جاي درست حسابي افتادم تو تهران وقت بيكاريم رو برم شركت. چون كارم نيمه وقته . روزي 4 ساعت!
    -
    ولي رفتنش از نرفتنش خيلي بهته.
    الان منو مي بينين؟
    من دو ساله نرفتم.
    هي به خودم ميگم اگه من دو سال پيش رفته بودم الان عذاب كار و سفرخارج از كشور و كوفت و مرض رو نداشتم!!!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

قبلا هم گفتم چه وقتی که یه گروهبان میاد با ته پوتین از رو شکممون رد میشه بعدش هم دو بار روش میچرخه تا هرچی خوردیم بالا بیاریم چه زمانی که میگن باید با زبون زمین رو جارو بزنی و خیلی کثافت کارای دیگه به نظر من کسی که حتی یه ساعت خدمت کرده نباید فرار کنه
    یعنی واقعا اموزشیتون اینجوریه؟من که اموزش بودم مسئول اموزش حق نداشت نوک انگشتشو به سینه سرباز بزنه!کافی بود بزنه
    تو اصفهانم که خدمت میکردم یه بار یه دونه از اون اموزشیای زبل سریع نامه نوشت واسه بیت رهبری که تو اموزش به ما توهین میکنن شبانه کل پایگاه هشتم شکاری زیر و رو شد مسئول اموزش سربازا که همشون سرباز بودن پیش به سوی زندان سرهنگ اموزشی رو هم فرستادن لای باقالیا

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی واقعا اموزشیتون اینجوریه؟من که اموزش بودم مسئول اموزش حق نداشت نوک انگشتشو به سینه سرباز بزنه!کافی بود بزنه
    تو اصفهانم که خدمت میکردم یه بار یه دونه از اون اموزشیای زبل سریع نامه نوشت واسه بیت رهبری که تو اموزش به ما توهین میکنن شبانه کل پایگاه هشتم شکاری زیر و رو شد مسئول اموزش سربازا که همشون سرباز بودن پیش به سوی زندان سرهنگ اموزشی رو هم فرستادن لای باقالیا
    اره رفیق برای ما اینجوری هست متاسفانه
    ما حتی مسئول عقیدتی سیاسی هم نداریم که بهش شکایت کنیم فقط موقع نماز ظهر میاد بعدش هم میره اونم نه همیشه
    تازه کلی چیزهای دیگه هم هست مثلا شبا لختت میکنند بعدش میبندنت به یه درخت با سطل اب میریزند روت تا صبح
    ما اینجا حداقل روزی 10 تا بیمارستانی داریم

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

ما حتی مسئول عقیدتی سیاسی هم نداریم که بهش شکایت کنیم فقط موقع نماز ظهر میاد بعدش هم میره اونم نه همیشه
    تازه کلی چیزهای دیگه هم هست مثلا شبا لختت میکنند بعدش میبندنت به یه درخت با سطل اب میریزند روت تا صبح

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خداییش؟
    میگم بیشتر شبیه کهریزک میمونه تا آموزشی
    زمان آموزشی ما طرف حتی نمیتونست فحش بده چه برسه تنبیه بدنی؟
    شما کدوم ارگانی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •