یعنی چی بن شی همش آپدیت کنی؟!
یکم توضیح بده....هیچ معنی نمیده...
من هیچ مشکلی ندارم هر چی مشکل دارین از اینترنت خودتونه...
یعنی چی بن شی همش آپدیت کنی؟!
یکم توضیح بده....هیچ معنی نمیده...
من هیچ مشکلی ندارم هر چی مشکل دارین از اینترنت خودتونه...
فکر کنم منظورشون اینه که این بازی اپدیت هاش خیلی حجیمند و با این نت نفتی که داریم ضد حال عظیمی میزنه
همین پچ جدید واسه من 360 مگ دانلود کرد و چون سرعت دانلودش کم بود برای من حدود 12 ساعت طول کشید تا اپدیت شد
جاتون خالی امروز هم 90 مگ دیگه اپدیت کرد !
کسی میدونه چرا حجم اپدیت ها این قدر زیاده ؟
در مورد بن هم اگر به محض اینکه DC میشید end game بزنید و دوباره reconnect بشید هرگز بن نمیشید
سلام
برای هیرو ashe چی ببندم منظورم Runse ?!
هااااااا مرسی بن نشدم!
گارن و تریندا رو باز کردم![]()
به نظر من armor pen برای mark و quin بهترین گزینست چون بعدا برای جنگجوها و تانک های هجومی هم از این رون میتونی استفاده کنی
و با این نوع رون 31 magic pen داری که اول بازی تمام ضربات فیزیکیت مثل true dmg میشن و اخر بازی هم میتونی dmg بیشتری بزنی
در مورد بقیه رونها magic res per lvl و armor per lvl برای اواخر بازی میتونه مفید باشه چون carry ها از لحاظ دفاعی خیلی ضعفین و برای تانک هم میتونی از این رون ها استفاده کنی
بهتره دوستانی که با تجربه هستن هم نظر بدن
Last edited by AmatX; 22-04-2012 at 21:10.
گارن رو اگر تانک کنی ملت شروع میکنن به QQ
تریندا هم فقط critical chance ببند اگر فول ایتم باشی پنتا کیل هم میشه گرفت !
ممنون توضیحاتون خوب بود فعلا همین میرم الان من بخش Mas رو اتک دمج و اتک سپید تنظیم کردم خیلی عالی شده و اخر بازی یک تنه خفه میکنه هیروبه نظر من armor pen برای mark و quin بهترین گزینست چون بعدا برای جنگجوها و تانک های هجومی هم از این رون میتونی استفاده کنی
و با این نوع رون 31 magic pen داری که اول بازی تمام ضربات فیزیکیت مثل true dmg میشن و اخر بازی هم میتونی dmg بیشتری بزنی
در مورد بقیه رونها magic res per lvl و armor per lvl برای اواخر بازی میتونه مفید باشه چون carry ها از لحاظ دفاعی خیلی ضعفین و برای تانک هم میتونی از این رون ها استفاده کنیچندی بار دول کیل کردم هیرو
ولی الان چیزی که خیلی کم میارم مانا ؟!
دوستان دیگه بیان بحث کسی مثل اینکه دیگه بازی نمیکنه ؟!
پ.ن : راستی این Boost چی به چه دردی مخوره چرا محدودیت زمانی داره ؟!
Last edited by Fusi0n; 23-04-2012 at 12:33.
برای ashe و بطور کل Carry ها واسه Ranked که carry پایین میره.......در اکثر مواقع armor.lvl یا armor.flat خیلی کارسازه....هم اوایل بازی کارت رو راحت میکنه چون عمده دمیج دشمن لاین پایین فیزیک هست....اما من خودم دمیج رو ترجیح میدم.....چون یه Carry موقعی میتونه واقعا معنی carry بده که بتونه مقدار بسیار دمیجی رو منتقل کنه.......مخصوصا ashe که یه اسلو خیلی خوب هم داره....عمدتا AD carry ها اگه لاینشون عادی پیش بره.....سریع راش میکنن به Infinity....که خوب خیلی کمک میکنه اگه دیمج Runes داشته باشی...ولی خوب مثلا واسه KOgmaw اتک اسپید بیشتر جوابه.....اگه Ranked بازی نمیکنی دمیج بهتره...ولی اگه Ranked بازی میکنی کاملا بستگی به حریف هات داره....که بسته به اونا runs ت رو تغییر بدی....
سلام
توضیحاتون عخوبی بود تقریبا گرفتم
این من براساس پروفایل یک نفر چیدم که شدیدا اتک پاور بالایی میداد خیلی عجیب بود حدود 400 میداد .... !!
مشکلی که هست اصلا داخل بازی هیکدوم تغییرات نمی بینم کاری خاصی باید کرد ؟!
سلام
توضیحاتون عخوبی بود تقریبا گرفتم
این من براساس پروفایل یک نفر چیدم که شدیدا اتک پاور بالایی میداد خیلی عجیب بود حدود 400 میداد .... !!
مشکلی که هست اصلا داخل بازی هیکدوم تغییرات نمی بینم کاری خاصی باید کرد ؟!
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)