ممنون دوست عزيز از تذكري كه داديد. من اصلا حواسم به اين نبود كه ايشون گوشي شون غير سامسونگي هست !![]()
حرف دوم شما هم درست !
ممنون دوست عزيز از تذكري كه داديد. من اصلا حواسم به اين نبود كه ايشون گوشي شون غير سامسونگي هست !![]()
حرف دوم شما هم درست !
سلام دوستان
یه سوال که البته ربطی به آندروید نداره! تو گوشی HTC Desire X چجوری میشه موقع تایپ کردن sms اون ویبره که بعد از زدن هر حرف زیر انگشت حس میشه رو قطع کرد! رو اعصابمه! هرچی تو setting ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام دوست عزيز من يه راهنمايي كلي ميكنمت چون گوشي شما رو نديدم :دي
اون رو بايد از تو Setting و تو قسمت صدا ها بايد غير فعال كنيد. (منظور از Setting , Setting اصلي گوشي هست)
ممنون از راهنماییت ولی تو setting صداها ویبره soft key ها یا همون سه کلید پایین رو فقط قطع میکنه! تو Setting اس ام اس ها هم چیزی نبود! تایپ کردن یه مسیج مخ رو میترکونه با این فید بک ویبره![]()
شما از همين قسمت صداها ،تيك Haptic feedback رو بردار ببين درست ميشه.
نداره همچین گزینه ایفقط یه گزینه feedback داشت که اونم غیرفعال کردم
.........
ویرایش : همین الان پیداش کردم تو setting قسمت language & keyboard .. اونجا در تنظیمات keyboard گزینه feedback رو داره که میشه فعالش کرد ...
Last edited by alireza_blue; 17-04-2013 at 14:19.
خب جواب داد ؟
دوست عزيز راستش من گوشيم فعلا دستم نيست ، مشكلي واسش پيش اومده دادم تعمير كنن كه پس فردا ميرسه دستم.واسه همين دقيق نميتونم كمكت كنم !
منظورم اينه كه اگه موفق نشدي ، دوستان ديگه ايشالله كمك ميكنن !
تو گوگل هم سرچ كردم همه همين رو ميگفتن يعني بايد تيك Haptic Feedback رو برداري !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A.N.A.P; 17-04-2013 at 14:28.
آره جواب داد دوست من. تو همون قسمت کیبرد ویبره کلیدها هم فعال و غیر فعال میشه
ممنون که پیگیری کردی باعث شد یه گیر اساسی به setting بدم و بالاخره پیداش کنم![]()
اتفاقا تو همین صفحه ای هم که زحمت کشیدی گذاشتی همین موضوع رو گفته:
Go to settings/language & keyboard/touch input/text input & un tick vibrate when typing.
![]()
سلام دوستان
مشکل بسیار بزرگی برام پیش اومده.
ویندوز 8 ریختم و مشکل اینجاست که وقتی گوشیمو (LG Optimus Black P970) رو به سیستمم وصل میکنم روی حالت مس استورج هیچ کدوم از فولدر های مموری کارتمو نشون نمیده.اما اگه موقع وصل و اتو پلی بزنی اینپورت عکس و ویدئو، عکس ها و ویدئو هام میاد.
گفتم شاید برنامه ال جی سویت رو دانلود کنم درست شه که نشد.lg pc suit 3 رو دانلود کردم و اون کلا میگه هیچ گوشی ای متصل نیست.
مشکل از کجاعه؟ دوستان حیاتیه لطفا هر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید. ممنون
سیستم عامل pc ویندوز 8 / سیستم عامل گوشیم اندروید 4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)