سلام دوستان
امروز این گوشی رو هدیه گرفتم.آندروید ورژن 2.2.1 نصبه.
اه.دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن ولی گند بزنه سرتاپا HTC رو که فارسی نداره.
کاریش نمیشه کرد؟
سلام دوستان
امروز این گوشی رو هدیه گرفتم.آندروید ورژن 2.2.1 نصبه.
اه.دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن ولی گند بزنه سرتاپا HTC رو که فارسی نداره.
کاریش نمیشه کرد؟
کسی نمیدونه وقتی با gprs کانکت میشیم.مقدار سند و رسیو رو از کجا باید دید؟؟؟؟؟؟؟برنامه ای هست براش؟؟؟؟؟
اخرین قیمته این گوشی چنده؟
قیمت 350 با گاراتی یاس و بیمه البرز
رنگ مشکی ساخت تایوان
22 فرودین بازار موبایل ایران
موفق باشی
Last edited by Sherpa; 12-04-2011 at 10:56.
دوستان من به اندروید 2.2.1 اورجینال آپدیت کردم
خودش فونت فارسی داره فقط توی اس ام اس ها حروف جدا جداست که از مربع بهتره
persian browser هم که روی 2.1 نصب نمیشد الان نصب کردم و مشکل وبگردی هم رفع شده
راجبه gprs همراه اول هم یه جایی خوندم که گوشی وایلد فایر باهاش مشکل داره
خودم وقتی میخواستم کانکت بشم بعد از چند ثانیه مینوشت connection faild (یه همچین چیزی)
اما حالا که 2.2 ریختم بازم وصل نمیشه اما یه چیز دیگه مینویسه: use phone for data connection when wifi is unavailable
که باز هم همچنان وصل نمیشه
تو خونه وای فای دارم و به راحتی استفاده میکنم ولی اگه این هم را بیافته مخصوصا به خاطر گوگل مپز خیلی بدرد بخور هستش
+
برای دوستانی هم که نمیدونن چطور رسمی آپدیت کنن:
زمانی که به نت وصل میشید خودش پیغام میده که آپدیت جدید در دسترسه ومیتونید نصب کنید
اما اگر به این ورزن آپدیت کنید دیگه نمیتونید روت کنید (همون طور که دوستمون rawen west فرمودند)
Last edited by Lord-Babak; 12-04-2011 at 10:53.
من و داداشم هر دو وایلد فایر داریم رام اصلی 2.2.1 ورژن عربی روی هر دو گوشی نصب است و بدون کوچکترین مشکلی از gprs همراه اول و ایرانسل استفاده میکنیم
بله میدونم که با نصب رام کاستوم درست میشهمن و داداشم هر دو وایلد فایر داریم رام اصلی 2.2.1 ورژن عربی روی هر دو گوشی نصب است و بدون کوچکترین مشکلی از gprs همراه اول و ایرانسل استفاده میکنیم
اما دنبال پیدا کردن یه راهی هستم که از همون رام اورجینال استفاده کنم
با سلام
به تازگی وایلدفایر گرفتم. میخواستم در مورد چگونگی نصب فارسی ساز برای این گوشی بپرسم. اینکه برای استفاده از فارسی برای تایپ و همچنین وب گردی که حروف فارسی جدا از هم و برعکس نشون داده نشه، چه کار باید کرد؟
گوشی با آخرین ورژن اندروید آپدیت شده و ورژن فعلی نرم افزارش 2.2.1 هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و لینک برنامه ها و آموزشهای مورد نیاز رو قرار بدند.
با تشکر.
سلام دوستان یه سوال من گوشی یکی از دوستام ورژن آندروییدش 2.1 هست و میخواد به 2.2 آپدیت کنه اگر آپدیت کنه گارانتی باطل میشه؟ چون اگر روت کنه گارانتی باطل میشه ولی نمیدونم برای آپدیت هم همین طور هست یا نه
ممنون
دوست عزیز فک میکنم شما دیگه نمیتونی فارسی ساز داشته باشی (البته فعلا) و باید صبر کنی آموزش روت اندروید 2.2 بیادبا سلام
به تازگی وایلدفایر گرفتم. میخواستم در مورد چگونگی نصب فارسی ساز برای این گوشی بپرسم. اینکه برای استفاده از فارسی برای تایپ و همچنین وب گردی که حروف فارسی جدا از هم و برعکس نشون داده نشه، چه کار باید کرد؟
گوشی با آخرین ورژن اندروید آپدیت شده و ورژن فعلی نرم افزارش 2.2.1 هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و لینک برنامه ها و آموزشهای مورد نیاز رو قرار بدند.
با تشکر.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
شما میتونی آپدیت اورجینال و رسمیو داشته باشی که گارانتیو باطل نمیکنه اما برای کسایی که میخوان روت کنن فعلا پیشنهاد نمیشهسلام دوستان یه سوال من گوشی یکی از دوستام ورژن آندروییدش 2.1 هست و میخواد به 2.2 آپدیت کنه اگر آپدیت کنه گارانتی باطل میشه؟ چون اگر روت کنه گارانتی باطل میشه ولی نمیدونم برای آپدیت هم همین طور هست یا نه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)