با بلو ری که مشخصه هم بلوری میخونه هم dvd
ولی بلوری نداشته باشه فقط dvd می خونه
با بلو ری که مشخصه هم بلوری میخونه هم dvd
ولی بلوری نداشته باشه فقط dvd می خونه
y560p در حد نو نو یک هفته کارکرده دارم میفروشمش کسی خواست
سلام من این مدل y560 رو حدود 7 ماهی دارم با کانفیگ دو کارت گرافیکه. i5 5730 4 640 .
خیلی لپ تاپ خوبیه . دماش خوبه . باتریش خوبه . بی صدا . بازی ها رو خوب اجرا میکنه . طاهر زیبایی داره . مارک lenovo هم خیلی معروفه میتونید فیلم ترانسفورمرز جدیده رو ببینید همشون مانیتوراشون lenovo ا!! . حالا جدا از تعریف یه کم ازش صحبت کنم
بدنش پلاستیکیه شاید خیلیاتون خوشتون نیاد ولی دما رو پایین نگه میداره
یه بار از روی میز افتاد زمین هیچیش نشد ! ولی یکی از اتصالای بین مانیتور و بدنه شکست
مانیتورش کنتراستش پایینه . یعنی نورش کمه! البته عادت میکنید بعضیا میگن برا چشم خوبه ولی به نظر من بهتر از این میتونست باشه برای یه لپ تاپ بالای 1 تومن
بلوتوثش به هیچ صراطی مستقیم نیست تقریبا میتونم بگم دهن منو سرویس کرده
ااسپیکرش قویه انصافا کیف میده موزیک گوش دادن
این دکمه بک آپش خیلی به درد بخوره (راحت ویندوز رو بر میگردونه)
شاید به قول بعضیا که میخوان لپ تاپ بالای 1 تومن بخرن کمی جای تامل داره که به مدلهای دیگه هم فکر کنن. (لبته به هیچ وجه dell نخرین . اگه قراره dell بخرین بهتره همینو بخرید!).
وزنش یه کم زیاده. برا من سنگین وزنه.
به نظر لپ تاپ محکمی نمیاد . مثلا ادم تو این فیلما میبینه که لپ تاپاشون رو درش رو مجکم میبندن یا پرتش میکنن روزی تخت و ... نمیشه با این لپ تاپ از این کارا کرد
این دکمه های لمسی که این بالا قرار داره و صفحه رو زیپ میکنه چیزای بی خودیه و بعد از 7 ماه به هیچ کارم نیومده!
خلاصه اصلا هنگ نکرده اصلا مشکل نرم افزاری و سخت افزاری باهاش نداشتم
کیبوردش بی خوده! من خوشم از این کیبوردش نمیاد. !
اگه بخوام عوضش کنم احتمال زیاد سونی بخرم یا اپل . فکر نکنم برم سراغ ایسوس و مارکای دیگه.
لپتاپم سوخت!!!!!!!!!!
گارانتیش تا یک ماه پیش بود
بردم پیش یه کار درست آشنا گفت چیپست مین بوردشه کسیم زیر بار تعمیرش نمیره به جز خود شرکت سازگار ، سازگارم میگه 800 میگیرم مین بوردشا عوض میکنم:((((((((((((((((((((((((((((
من سرچ کردم تو eBay و چندتا سایت دیگه مین بوردشا چندتا قیمت زده بودند ماکسیممش 300 دلار بود ، یکی کمکم کنه ( ضمنا ساکن اصفهانم )
چه خاکی تو سرم بریزم ؟؟؟
Ci7 , ATI 5730
سلام دوست عزیز میشه کامل تعریف کنی چطور شد که سوخت؟ بازی میکردی؟ لپ تاپت چه کانفیگی داشت؟ و شبا روشن بود؟ زیاد ازش کار میکشیدی؟ روی حالت گرافیک بالا زیاد نگه میداشتی؟ تعریف میکنی؟ ممنون
باسلام خدمت دوستان واساتید یه سوالی از دوستان داشتم من حدود 1سال هست که این مدل y560-ci7دارم وخیلی هم ازش راضی هستم اما می خواستم قطعاتش و ارتقا بدم ویه چیز جالبی هم که تو مطالعه دفترچه اش خوندم گفته بود cpu یا یه بخشی از این قطعه قابل تعویض هستش کسی می توِِِِنه بگه که آیا این موضوع صحت داره یا نه وچطوری می تونم این مدل وارتقا بدم ممنون![]()
تعویض قطعات لپ تاپ کار خیلی سختی نیست. اگه لپ تاپت هنوز گارانتی داره بهتره ببری نماییندگی برات ارتقا بدن . اگه هم نداره یه کم تحقیق کن ببین کدوم قطعش رو میخوای عوض کنی و کدوم قطعه رو باید بخری تهیه کن و بده یه آدم وارد جلوی خودت برات عوضش کنه
دلت بسوزه من 8 ماهه که اینو دارم
خب جدای از شوخی
تقریبا تمامی حرفهات رو قبول دارم
اسپیکرش مارک jbl هست که یکی از معروف ترینهاست
جالبه مال من اتصال سمت چپی مانیتور با بدنه شکسته .دادم گارانتی (واسه من سه ساله طلایی هستش)اونا هم گفتن که باید به سازگار بگیم اونا هم از امارات سفارش بدن قیمتش بین 50 تا 200 هزار میشه که از این مقدار 70 درصد بر عهده شرکت و 30 درصد بر عهده منه .که چون دیدم طول کشید گفتم فعلا سفارش ندید بعدا خودم میگیرم
برای حل مشکل بلوتوث و دیگر سخت افزار یه راه میزارم پیش پات تا عمرت منو دعا میکنی
برو نرم افزار Driver Genius Professional Edition رو بگیر بعد درایور هایی که خودش رو میگه دانلود کن(حدود 500 مگ میشه)که شامل تمام درایور هایی میشه که رو سیستمت نصب نیست یا اگه هست نسخه قدیمی تره .
من هم با بلوتوث همین مشکل داشتم ولی بعد از این کار الان مث خر داره برام کار میده
اره دکمه های لمسی یه چیز چرته البته به جر دکمه باطری و مد نمایش که واقعا مفیده
حتما حتما از بک اپش رو دی وی دی داشته باش یه نسخه در ضمن خیلی دردسر داره اگه ویندوزت بالا نیومد
میشه بیشتر در مورد اون مشکل اتصال بدنه و مانیتور صحبت کنی؟
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
سلام شما کی و از کجا گرفتید که گارانتیش تموم شده مگه دو ساله نبوده؟
ببین خود سازگار هم همه اجزا رو از امارات سفارش میده بنابراین اگه بتونی شماره امارات رو پیدا کنی و یکی که عربی بلده میتونی بردشو حداقل به نصف قیمت سازگار بدست بیاره
کلا من برام تجربه شده تو این مملکت گارانتی ها قیمتشون دوبل نسبت به جاهای دیگه هست
برای بدست اوردن شماره هم که از سایت خود لینوو میتونی کمک بگیری
ممنون دوست عزیز. من لپ تاپ رو میزارم روی یه زیر لپ تاپی که زاویه داره. یه بار دستم بهش خورد از روز سر خورد همینطوری که باز بود به پشت خورد زمین. اتصال سمت چپش از داخل شکست و لق شده . زیر لپ تاپ زیر باتری هم که نگاه کردم دیدم یکی از پیچا شکسته و از جا در اومده . از پشت هم که به لپ تاپ نگاه میکنم یه درز باز شده و فاصله افتاده بین لپ تاپ و باطری . اگه میتونی 10 دقیقه صبر کن الان ازش عکس میگیرم و میزارم برات
اینم عکساش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)