والا فقط اینو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا فقط اینو پیدا کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
حدود قیمت مدل های e2 و e2/lp چنده؟؟
امیر جان مدلهایی که وارد ایران میشه مابه همدلهایی هستش که برای اروپا میزنن! قانون اروپا هم میگه حتما باید چراغ مه شکن عقب داشته باشه! این قضیه تو مورانو هم صدق میکنه!
اولا جلیل جون نه امیر جون
بچه ها امروز برای 2 ساعت توی جاده برای اولین بار پشت یه l90 نشستم
از نظر فنی من هیچ ایرادی نمیتونم بذارم روش
روی دست انداز ها به نظرم نرم بود
سر پیچ ها تعادل خوبی داشت
شتابش خیلی آدم رو راضی میکرد
فقط بعضی از چیز ها توی ذوق میزد
مثلا جنس داشبورد به نظرم خیلی بد بود
یا کنسول طراحیش یه طوری بود
ولی خیلی جادار بود
ترمز گیریش هم خوب بود در حالی که به دلیل نقص فنی ماشین مورد نظر abs اش خاموش بود
ولی حتی چند بار هم با ترمز های تند ماشین از مسیر خودش منحرف نشد و چرخ ها قفل نکردند
بنظرم بهترین گزینه برای خرید خودرو صفر کیلومتر تا سقف 14 تومن همین l90 هست
مگه اینکه کسی با طراحی خارجیش کنار نیاد که اونم قابل حل هست
امير جان منم پشت ماشين شوهر خالم نشستم . خيلي نرمه . ولي من نميدونم چرا با سمند راحت ترم !!!
يه طوري قلمبه بود ماشين !!!ولي خوب از سمند نرم تر بود !!!
سلام
چند روزه که l90 e0 ac گرفتم اما هنوز پلاک و کارت گارانتی نیومده برام و مشکلم اینه که ضبط و چراغ سقفی ماشین کار نمیکنه
جعبه فیوز رو هم چک کردم سالم بود حتی فیوز رو هم عوض کردم و جعبه فیوز کنار باطری ماشین رو هم دیدم سالم بودند فیوز هاش چون نمیتونم تا اومدن گارانتی و پلاک ببرمش نمایندگی اگر راهی بلدید بگید شاید درست بشه
درضمن ضبط دیگه ای دارم که میخوام ببندم روش اگر فکر میکنید از ضبطش هست و عوضش کنم بگید اما چراغ وسط چی ؟
يه فيوز هست مربوط به لوازو صوتی و... اګه اونو وصل کنید حتما درست میشه. فکر نکنم دلیل دیګه ای داشته باشه.
ممنون
اما من اون فیوز رو اول از همه چک کردم بر اساس نقشه روی درب جعبه فیوز که 10 آمپر بود و همه فیوز ها هم سالم بودند و در اوردم و مجدد جا زدم اما فایده ای نداشت
من الان رفتم و جعبه فیوز رو دوباره نگاه کردم دیدم که گوشه چپ بالای جعبه فیوز یک پل خالی بود که روش فیوز نصب نشده بود و روی نقشه اش هم عکس لامپ کشیده و از اونجایی که من فقط فیوزهای موجود رو چک کرده بودم متوجه اون نشده بودم و یه فیوز 10 آمپر گذاشتم روش و ظبطم با چراغ راه افتاد باید از ایران خودرویی ها تشکر کنم که با نگذاشتن یه فیوز 50 تومنی این همه اعصاب منو خورد کردند.
حالا سوال دارم که این فیوز 10 آمپر مناسب هست برای اون یا کمترش کنم
میخواستم ضبط خودم رو ببندم هر چی گشتم نفهمیدم از کجا باید ضبط رو باز کرد پنلش پیچ نداره (باید کل داشبورد بیاد پایین؟) میشه راهنمایی کنید
ضبط رو عوض کردم
بابا این که خوراک دزدهاست !!!
دو سوته بازش میکنن
آنتن رادیو رو وصل نکردم چون سوکت آر دی اس بود حیفم اومد ببرمش راه حلی داره راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)