125 آره هموناست که زیاده .
من اول اینو خریدم مدل 88
خیلی عالی هستش هیچ موشکلی نداره حتی یکبارم صفحه عوض نکردم فقط همون روز اول موقعی که می خواست باطری ببنده گفتم آب نریز یه باطری اتمی گرفتم انداختم روش هنوزم همون روشه ، براش دوتا بوق 5000 گذاشتم با دوتا چراغ خطر پلیسی ، اینا از همون 4 سال پیش روشه تا الان .
این هوندای اصل داییم بودش ، مدل 77 هستش ، حدودا از سال 80 تا 90 خوابیده بود ، موقع اسباب کشی می خواستن بندازنش دور که من برش داشتم با 110 تومن بیشتر قطعاتشو عوض کردم تا به این روز دراومد ، ولی خداوکیلی ازین تکتازه 100 برابر سرتره خیلی عالیه حالا فکرکنم اگه نو بود دیگه عالی میشد حاضرم همین الان نوش رو 3 تومن بخرم . وقتی اینو از داییم گرفتم تکتازه رو دادم به بابام اینو خودم برداشتم و الان زیر پامه .
اینم پلنگ پسر خالمه ، مدل 89 با اگزوز تایگر + بیمه و زنجیر و کلاه کلا شدش 2.300 ، شریکی خریدیمش ، وقتی من پشتش میشینم دیگه هیچ موتوری نمیتونه بگیرتم ، دو ترک یادگار به سمت شمال رو ( منظورم یادگار شماله ) 155 تا رفتیم . همین چند روز پیش 6.800 فروختش ، خریدار آشنا بود میدونست چه پلنگیه هم قیمت نوش خرید البته هنوزم بیمه داشت به همراه وسایل .
این موتور بزرگترین ایرادش گرونی و کمیابی قطعاتش هست و برای تعمیر باید دست کاردرسترین تعمیرکارها بسپوری .
دقت کنی تو چرخ جلوش یه پونز رفته ، آقا این موندش تا همین یه ساعت قبل فروشش ، رفتیم درش آوردیم دیدم یه پونز صنعنی نیم متری رفته توش ، خلاصه کلی خداروشکر کردم که تیوبلسه .
بیشتر از 12-13 تا طرح ویو + گلکسی + آپاچ + باکسر و ..... مال دوستان سوار شدم هیچکدوم مثل این سه تا که عکساشونو گذاشتم نمیشن . به نظرم من هوندا 125 شاه موتورهاست ( البته برای ما که وضع مالی درست و حسابی ای نداریم و تو تهران زندگی می کنیم ) چون همه تعمیرکارها اینقدر ازینا درست کردن دیگه چشم بسته میتونن کل موتور رو بیار پایین و ببندن + قطعاتشون ارزونه و از کوچکترینشون تا بزرگترینشون راحت پیدا میشه + کم خرجه کلا مثلا با کمتر از 4 تومن باکش پر میشه و با 5 تومن روغن عوض می کنی + برای تهران مناسبه و ......
اگه هوندا ویو اصل باشه ، مال من بود دو هفته مهلت تست میدادم اگه اذیت نمیکرد و سالم بود 4.5 میفروختم چون الان قبض پارکینگ اینا رو بدون بیمه و پرینت خلافی دارند 5 میفروشن . هرچقدر میتونی چونه بزن تونستی 2 بردار عـالـیـه