گفتم یارو خوشتیپ تر از اینا بود
فقط تو این Xray و Unlock کردن Fatality ها موندم که فکر کنم باید Story Mod رو برم واسه Unlock .
دستت طلا.
گفتم یارو خوشتیپ تر از اینا بود
فقط تو این Xray و Unlock کردن Fatality ها موندم که فکر کنم باید Story Mod رو برم واسه Unlock .
دستت طلا.
من عاشق این بازیم، فردا میرم میگیرمش، آنلاین هم که حتما داره دیگه، هر کی پایه س دستش بالا!، فقط scorpion !!
سلام منم بازیو گرفتم 4 ساعت بازی کردم نفهمیدم چه جوری 4 ساعت گذشت..نظرمو بگم و برم دوباره بازی کنم!
1: همون اول با منوی بازی کلی حال میکنین!
2: خیلی بازی خشونتش بالاست.طوری که موقع فایت تمام پوستاهای لبتون کنده میشه!( از بس با دندون به جونش میوفتی!)
3: گرافیک بازی در حد خوبیه ( طراحیه شخصیتها - لباس و بدن کاراکترا در حد خوب هستن و طراحی محیط حرف نداره( معلومه بیشتر رو محیط کار کردن) آثار ضربه خوردن و جراحت هم به خوبی کار شده..
4:گیم پلی بازی خیلی سریع و پر هیجانه + پر از خشونت بی حدو مرز... حرکات به زیبایی طراحی شده( مخصوصا نوب سایبوت خیلی حرکتاش نرمه انگار یه آدم واقعی داره مشت لگد میزنه!...+ فنون ها زیادن ولی از جمله بازیایی هست که باید خیلی تمرین بشه تا کامل دستتون بیاد... حملات x ray خیلی زیبا و خشن ساخته شده مخصوصا واسه subzero ...زدن xray یه کمی برام مشکله ولی تا حالا 20 25 بار زدم ... هر چی ضربات سریع و پشت سرهم بزنی نوار پایین پر میشه و یه آرم رعدوبرق! میادش که اون موقع باید بزنید.. فیتالیتی هم به خوبی کار شده ( من یکی واسه نوب سایبوت و یکی هم واسه شیوا رو خیلی حال کردم شیوا پوست طرف رو قلفتی میکنه!)
5: صدا گذاری در حد خوبیه تو یه صحنه ملینا داشت کتک میخورد و جیغای خیلی طبیعی به گوش میرسید... به نظرم درجه سنی بازی رو باید بالاتر میبردن خیلی خشن تر از این حرفاست
Last edited by HORROR; 17-04-2011 at 01:08.
salam
خب خب منم بازیو گرفتم و تا الان داشتم بازیش میکردم
گرافیک بازی و محیط واقعا دیدنیه.من یکی خیلی با گرافیک محیط حال کردم
صداگذاری خوبه ولی یه جاهایی به دل نمیشینه.مخصوصا صدای طرف که میگه fight
خیلی طرف پیر شده صداش دیگه بدرد بازی نمیخوره
اولین دست از داداشم شکست خوردم(من ساب زیرو ،داداشم اسکورپین)
یه چیز جالبی که داشت گفتن این کلمه(هوووببی) بود که منو برد به دوران گذشته
طرف که هوووبی میگه همونی هست که تو نسخه ی 3 مورتال بود ولی از نوع مسن ترش
در کل بازیه توپیه و پیشنهاد میشه سریع
راستی من برای ران بازی ازم آپدیت خواست و منم آپدیت کردم و دو بار آپدیت انجام گرفت.موردی نداره؟؟؟
خلاصه بازی خیلی روونه.خشونت داره ولی من انقدر بازیه خشن انجام دادم اینا برام عادیه
زدن xray واقعا گلابیه و خیلی باحاله مخصوصا برای ساب زیروی خودم
story modeو که بازی میکردم داستان خیلی قشنگ جلو میره و یه صحنه ای دیدم که میخواستم تلویزیونو بترکونم(نه دیگه در اون حد).اسکورپین منو(ساب زیرو) بدجوری میترکونه
خلاصه سرتونو درد نیارم برید سریع بخرید
فقط دوست دارم برم تو یه کلوپ و با کریتوس هم یه دست بازی کنم و کلشو بکنم
فعلا![]()
دوستان یک چند تا عکس از صحنه های خوشونت بار هم بزارین ! ! !
Fatality
متاسفانه ساب زیرو رو نسبتا ضعیف ساختن و حرکات خیلی خاصی نداره.نسبت به شماره ی قبل 2 حرکت کم کردن و 1 حرکت اضافه(پسرفت داشته ساب زیرو)
noob saibot وحشتناکه .آدم تو کفش میمونه.حریف نداره اصلا.کاش برای همه ی کاراکتر ها اینقدر کار می کردن
البته یک چیز مهمی به بازی اضافه کردن اون هم حرکت های هست که از اون خط پایین صفحه کم می کنه(به غیر از x-ray هر کاراکتر چند تا حرکت دیگه هم داره )
راستی من برای ران بازی ازم آپدیت خواست و منم آپدیت کردم و دو بار آپدیت انجام گرفت.موردی نداره؟؟؟
نه اشکالی نداره فقط دیگه black ops اجرا نمیشهکه اونم با آپدیت بعدی حل میشه
خیلی هم ضعیف نیستا!اون حرکاتی که از خط X-ray کم میکنه برا ساب زیرو بعضی هاش خیلی قوین.متاسفانه ساب زیرو رو نسبتا ضعیف ساختن و حرکات خیلی خاصی نداره.
+
این شائو کان یه فیتالیتی روم زد خیلی باحال بود:
کاراکترمون رو(برا من اسکور÷یون بود)میندازه بالا بعد با اون ÷تکش میزنه میترکونمون!شبیه بیس بال!
+
دوستانی که بازی کردن از کدوم شخصیت ها تا لان خوششون اومده؟
من از Stryker-Scorpion-Noob- و چندتا کاراکتر دیگه خوشم میاد فعلا......
+
این گورو-کینتارو و شائو کان هم Unlock میشن؟
چند تا کارکتر داره؟ EMRAC رو داره؟
من از سایت پیناتا سفارش دادم امروز فرم واریزشون خرابه مثله اینکه . بد جوری منتظر این بازیم .
راستی فیتالیتی هایی که بسته هستند رو میتونین از ویدئوهای یوتیوب در بیارین . هم BABality داره هم fatality های دیگه . Brutality هم فکر کنم داشته باشه چون لیست فالالیتی ها زیاده .
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
26 تا کارکتر قابل بازی + 2تا دی ال سی . ارمک هم داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)