حالا شما مشکلت حل شد یا نه؟!![]()
حالا شما مشکلت حل شد یا نه؟!![]()
دوست عزیز معمولا موتورولا خراب نمیشه مگه دستکاری شده باشه . امیدوارم بوت لودر رو دست کاری نکرده باشی چون دیگه از دست کسی کاری بر نمیاد و گوشی کلا باید تعویض بشه
لطفا تو نصب کاستوم رم توجه کنید بوت لودر رام با گوشی همخونی داشته باشه و از آپگرید کردن بوت لودر جدا خودداری کنید
چون دیفای یک ورژن تی موبایل هم داره که کلا از نظر نرم افزاری با دیفای معمولی فرق میکنه و baseband و ورژن 3g ماله کشورهای آمریکاست .اگه اشتباهی این رام تی موبایل نصب بشه کمترین ضررش از کار افتادن 3g و حتی خراب شدن کامل گوشی
دوستان ظاهرا مشکلات گوشی به همین مورد ختم نمیشه و خیلی دردسرسازه اگه تو فروم های خارجی یه سرچ بزنید میفهمید که چه اشکالاتی داره.
مثلا چند نفر نوشته بودن که هنگام مکالمه بعضی وقتا صدای اسپیکر قطع میشه و هیچ صدایی نمیاد یا بعضیا بعد از روشن کردن گوشی با صفحه ی سیاه رو به رو شدن و اندروید بوت نشده.خیلیاشون نوشته بودن که روزی 2~3 بار گوشی خود به خود ریبوت میشه یا کلید پاور و تاچ صفحه واسه انلاک کردن از کار میوفته.یا وقتی کسی بهشون زنگ میزنه اصلا گوشی زنگ نمیخوره در حالی که سایلنت نیست.جالب تر از همه یکی نوشته بود بعد از 18 روز که گوشیو خریده بود در هنگام شارژ صفحه ی گوشی ترک خورده.
حالا من نمیگم که همه ی دیفای ها مشکل دارن ولی بعید میدونم این همه گزارش فیک باشه من که دیگه از خرید این منصرف شدم صبر میکنم واسه XPERIA PLAY
ای بابا آدم نمی دونه چی بگیره .... بریم Xperia X12 بگیریم![]()
خودمونیما... خوب شد c7 گرفتم تا لحظات آخر بین این دو تا شک داشتم![]()
من تبريزم ميشه شماره يا آدرس بدي بيام ؟منم يكي ميخوام!حتما پ.خ. بديد.مطمئنه؟
بچه ها كسي مي دونه تو تبريز كجا ميشه اين گوشي رو گير آورد؟
سلام .............. پس ما آخر سر چی کار کنیم این گوشی و بگیریم یا نه ؟؟؟ گیج شدم.... یکی منو کمک کنه ... راستی اگه بزارم بعد عید بهتره یا قبل عید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان گوشی منو پرشین تله کام درست کرد برام ولی الان یه مشکل داره و اونم اینه که باتری رو نمیشناسه و نمیشه با گوشی شارژش کرد البته قراره روش کار کنن و با یه باطری دیگه تست بشه که ایا مشکل نرم افزاریه یا نه دیگه از بابت تعمیراتش خیالتون راحت باشه که پرشین تله کام براتون انجام میده
البته به نظرم چون ما یه خورده حساس شدیم رو این موضوع ، این جوری شده
یعنی الان درباره هر گوشی ( x10 - desire و ... ) تو اینترنت تحقیق کنیم میبینیم که تو سایت های خارجی همه یه سری مشکلات داشتن
در مورد ترک خوردن lcd هم که یادمه یه آیفون همین چند وقت پیشا منفجر شد !
کلا به نظر چون ما حساس شدیم میریم اینقدر تحقیق میکنیم و تحقیق زیادم چون تو سایت های دنیا و جهانی انجام میدیم بالاخره تو کل گوشی ها یه تعدادی مشکل دارن
--------------------------------------------
ولی خودمونیم ها به خاطر همین چند صفحه آخر چند نفر از خریدنش منصرف شدن !
Last edited by MOHAMMAD2010; 02-03-2011 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)