تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 145 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با اینکه من از کلیت مجموعه خوشم میاد ولی بعضی چیزهای این مجموعه هم بعضی جاها خیلی ناباورانه و کودکانه ساخته شده من نمیدونم تو بعضی از صحنه ها کارگردان خواب بوده چیکار میکرده؟ مثلاً وسط زندان وقتی مختار داره خارج میشه تو راهش یه خرچنگ هست آخه خرچنگ وسط زندان چیکار میکنه میکنه؟! اصلاً کوفه هم که دریایی چیزی نداره آخه خیلی یا وسط همون زندانه مار داره آخه کی تو زندان مار میزاره! یه چند صحنه ی دیگه هم بود که واقعاً بد و ناشسانه ساخته شده بود با این حال تجربه و مهارت بازیگرای اصلی مجموعه تا حدی این مسائل رو پوشش میده.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

با اینکه من از کلیت مجموعه خوشم میاد ولی بعضی چیزهای این مجموعه هم بعضی جاها خیلی ناباورانه و کودکانه ساخته شده من نمیدونم تو بعضی از صحنه ها کارگردان خواب بوده چیکار میکرده؟ مثلاً وسط زندان وقتی مختار داره خارج میشه تو راهش یه خرچنگ هست آخه خرچنگ وسط زندان چیکار میکنه میکنه؟! اصلاً کوفه هم که دریایی چیزی نداره آخه خیلی یا وسط همون زندانه مار داره آخه کی تو زندان مار میزاره! یه چند صحنه ی دیگه هم بود که واقعاً بد و ناشسانه ساخته شده بود با این حال تجربه و مهارت بازیگرای اصلی مجموعه تا حدی این مسائل رو پوشش میده.
    فکر کنم عقرب بود نه خرچنگ.
    و در مورد زندان کوفه خیلی صحبت ها هست که خیلی وحشتناک بوده. سرباز که بودم تو پادگان ما هم عقرب و مار بود چه برسه به زندان کوفه !

3. 11 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

من که خرچنگ ندیدم فقط عقرب بود.وقتی که قراره زندانیها شکنجه بشن،میشه با انداختن مار و عقرب وخرچنگ تو زندان اذیتشون کرد،حتما نباید اونجا محل زندگی مار و عقرب باشه.

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

وقتی که قراره زندانیها شکنجه بشن میشه با آوردن مار و عقرب و خرچنگ و موش و انداختن تو سلولشون اونها را اذیت کرد.

6. این کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اونجا که زندان برای گذراندن محکومیت نبوده.زندان برای مرگ تدریجی بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

به نظر منم صحنه زندان یخورده تخیلی بود و نسبت به بقیه ی صحنه های فیلم ضعیف بود ( البته نظر من هست ! )
    شنیدم که مختار انتقام قاتلین امام حسین رو میگیره و اونا رو تو روغن میسوزونه ، چقدر درسته ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اونجا که زندان برای گذراندن محکومیت نبوده.زندان برای مرگ تدریجی بوده
    با خرچنگ؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر کنم عقرب بود نه خرچنگ.
    و در مورد زندان کوفه خیلی صحبت ها هست که خیلی وحشتناک بوده. سرباز که بودم تو پادگان ما هم عقرب و مار بود چه برسه به زندان کوفه !
    خرچنگه!

بعد هیچکس برای عذاب مار نمیزاره تو زندان، شما تو کدوم فیلم دیدین تو زندان مار و خرچنگ باشه! مار اگه سمی باشه که میکشه، غیر سمی هم که چیزی نداره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

چشم مختار عین گلابی شده بود این گریمور کی بوده؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

خرچنگه!

بعد هیچکس برای عذاب مار نمیزاره تو زندان، شما تو کدوم فیلم دیدین تو زندان مار و خرچنگ باشه! مار اگه سمی باشه که میکشه، غیر سمی هم که چیزی نداره.
    داداش من عقربه...درسته عقرب هم مثل خرچنگ چنگک داره ولی به دمش نگاه کن...خرچنگ که دم نداره!توی گوگل این دو حیوان رو سرچ کن..

در مورد زندان کوفه هم باید اطلاعاتی داشته باشی بهتره در اینباره هم تحقیق کنی...

چون تمام زندانی ها مرده اند ولی مختار زنده هست و نکته قابل توجه اینه که مختار غذایی نمیخورده اگر هم میخورده خیلی خیلی کم...

13. 3 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •