نه اتفاقا
اول منچسترو تو یک چهارم دابل کردیم
بعد رئال رو تو نیمه نهایی دابل کردیم
نه اتفاقا
اول منچسترو تو یک چهارم دابل کردیم
بعد رئال رو تو نیمه نهایی دابل کردیم
ماگات: نویر در بایرن به بازیکنی معمولی تبدیل می شود
سرمربی شالکه از دروازه بان تیمش خواست به مونیخ نرود
سایت گل- فلیکس ماگات، سرمربی شالکه، از مانوئل نویر، دروازه بان تیمش خواست در این تیم بماند و به خاطر پول بیشتر راهی بایرن مونیخ نشود.
قرارداد این دروازه بان 24 ساله با شالکه در سال 2012 به پایان می رسد اما هنوز حاضر به تمدید قرارداد با این باشگاه نشده است.
در حالی که بایرنی های به شدت به دنبال به خدمت گرفتن این دروازه بان ملی پوش آلمانی هستند، شاید مدیران شالکه مجبور شوند از ترس از دست دادن او با انتقالی آزاد، راضی به فروش او به تیم باواریایی شوند.
ماگات می داند که پیشنهاد بایرن نویر را وسوسه کرده است اما از این بازیکن خواست که به شالکه وفادار باشد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم او می داند که تصمیمش برای شالکه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
تنها بازیکن کمی هستند که در باشگاه های شان چنین وضعیتی دارند. مانوئل می تواند پیشرفت بیشتری بکند و اهمیت بیشتری برای ما پیدا کند زیرا می تواند مسئولیت بیشتری برعهده بگیرد. او نمی تواند در بایرن مونیخ
چنین کاری انجام دهد. او در بایرن تنها یک بازیکن معمولی خواهد بود."
ماگات همچنین خبر پیشنهاد رسمی بایرن برای خرید نویر را رد کرد و گفت:" کریستین نرلینگر (مدیر ورزشی بایرن) سال گذشته با من تماس گرفت و من به او گفتم که نویر فروشی نیست. از آن زمان تا کنون کسی از بایرن با من تماس نگرفت."
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
رومنیگه:بعید است فان بومل در ژانویه برود
کارل هاینس رومنیگه انتشار شایعات مبنی بر جدایی فان بومل از رختکن باواریایی ها را رد کرده است
سایت گل – مارک فان بومل فصل خوبی را در بایرن مونیخ سپری نمی کند و این روزها صحبتهایی در مورد احتمال جدایی او از رختکن باواریایی ها به گوش می رسد.
در این میان،کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن در صحبتهایی به این شایعات واکنش نشان داده و اعلام کرده که بسیار بعید است که این اتفاق رخ دهد.
رومنیگه در این رابطه به کیکر گفت:« فکر نمی کنم که مارک در زمستان برود.»
خود فان بومل هم اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که خیلی بعید است که از رختکن بایرن جدا شود.او در این رابطه گفته بود:« اگر تیم خوبی بیاید و سران باشگاه هم موافق باشند، در این رابطه فکر خواهم کرد.»
در این میان مینو رایولا، مدیربرنامه های فان بومل در صحبتهایی اعلام کرد که در حالی که در انتظار پیشنهادی برای تمدید قرارداد این ستاره هلندی هستند، اوضاع بازار نقل و انتقالات را هم زیر نظر خواهند داشت:«من نمی دانم که آیا در ژانویه اتفاقی رخ خواهد داد یا نه ولی می دانم که تیمهای زیادی خواهان جذب او هستند.تیمهایی از داخل و خارج از بوندس لیگا.»
شایعات منتشره حاکی از احتمال انتقال فان بومل به وولفسبورگ است.قرارداد فان بومل با بایرن در ماه ژوئن سال آتی به اتمام خواهد رسید.
خرید شب عید بایرن!
ایلی صلاحی به صورت قرضی از باشگاه کاپفنبرگ به بایرن مونیخ پیوست
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از بیلد،سران باشگاه بایرن مونیخ،ایلی صلاحی،بازیکن ۱۶ ساله باشگاه کاپفنبرگ را به صورت قرضی به خدمات گرفته اند.
خبرها حاکی از ان است که این بازیکن در پست هافبک تهاجمی بازی میکند و گفته میشود که تا چند سال آینده شاید یکی از ستارگان بزرگ جهان شود. قرارداد این بازیکن با باواریاییها به صورتی است که بعد از اتمام قرارداد قرضی،بایرن میتواند این بازیکن را رسما خریداری کند. در حال حاضر این بازیکن در تیم جوانان بایرن مونیخ،مشغول به فعالیت است.
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
پیام تبریک رومینیگه رئیس باشگاه بایرن برای تمامی هواداران بایرن در سراسر جهان
بی صبرانه منتظر دیدار برابر اینتر در اواخر فوریه و اوایل مارس سال آینده هستیم تا بتوانیم از این فرصت مناسب بهترین استفاده را ببریم و انتقام فینال سال گذشته را از آنها بگیریم
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ؛ رومینیگه رئیس باشگاه بایرن مونیخ با تبریک کریسمس به تمامی هواداران بایرن از عملکرد باشگاه در سال 2010 سخن میگوید و گزارش مختصری را به مخاطبان میدهد:
سال 2010 به انتهای خود نزدیک می شود و زمان مناسبی است که ما بخواهیم اتفاقاتی را که برای باشگاه در12 ماه گذشته رخ داده است را بررسی کنیم. مطمئنا شما هم با بنده هم عقیده خواهید بود که سال 2010 سال فوق العاده و درخشانی برای باشگاه بایرن بود. در ماه می ما موفق شدیم که برای 22 بار قهرمان آلمان شویم و در دیدار فینال لیگا پوکال نیز با بازی دیدنی مقابل برمن و پیروزی قاطعانه توانستیم برای هشتمین بار در تاریخ باشگاه دو گانه آلمان را کسب کنیم.
ما همچنین توانستیم به مرحله پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یابیم که در تاریخ 22 می بعد از 9 سال در فینال حضور یافتیم و برای رسیدن به این مرحله تیم های خوبی همچون فیورنتینا ، لیون و منچستر را با بازی های زیبا پشت سر گذاشتیم اما در آخرین قدم برای دستیابی به جام مقابل اینتر با نتیجه 2 بر صفر شکست خوردیم و از دستیابی به آن باز ماندیم.
نیمه اول فصل جاری را سردر گم آغاز کردیم و در رتبه نه چندان مناسب پنجمی قرار داریم در لیگ قهرمانان اروپا شرایطمان بهتر بود و قاطعانه به مرحله حذفی صعود کردیم در 5 بازی از شش دیدار گروهی پیروز بودیم و حال بی صبرانه منتظر دیدار برابر اینتر در اواخر فوریه و اوایل مارس سال آینده هستیم تا بتوانیم از این فرصت مناسب بهترین استفاده را ببریم و انتقام فینال سال گذشته را از آنها بگیریم
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
گزارش ویژه: توماس مولر، پدیده سال 2010
توماس مولر در اولین سال حضور خود در فوتبال حرفه ای توانست موفقیتهای فوق العاده ای را کسب کند
– سعید محمدخواهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
او برای گلزنی بسیار حریص و بی تاب است. توماس مولر در اولین سال حضور خود در فوتبال حرفه ای توانست موفقیتهای فوق العاده ای را کسب کند او همراه بایرن قهرمان دو جام داخلی آلمان شد و به فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یافت و موفقیت ها و پیشرفت های او در تابستان 2010 و در تورنمنت بزرگ جهان به اوج رسید. او توانست همراه آلمان نمایش بسیار خوبی از خود نشان دهد و به عناوین بزرگی همچون آقای گلی مسابقات و پدیده جوان جام دست پیدا کند تا سال 2010 برای او یکی از به یادماندنی ترین سالهای زندگی اش باشد.
اندکی به بررسی روند پیشرفت و اوج گیری این ستاره جوان فوتبال آلمان می پردازیم.
جوانان
او در 13 سپتامبر 1989 به دنیا آمد و اولین حضور فوتبالی خود را در تیم آماتور tsv pahl تجربه کرد. پاهل در 40 کیلومتری مونیخ واقع شده است. او در سن 10 سالگی در برنامه جوانان بایرن مونیخ قرار گرفت و مدارج ترقی را به طور پیوسته ای در آنجا طی کرد تا نهایتا اولین قرارداد حرفه ای خود را اوایل سال 2009 با تیم اول بایرن ثبت کند.
رکورد شکنی!
پیش از عزیمت او به بایرن، مولر برای تیم جوانان پاهل به میدان میرفت مجموع گل زده این تیم در پایان فصل 165 گل بود و مرد اول آنها چه کسی میتوانست باشد؟ بله درست است توماس مولر به تنهایی توانسته بود 120 گل برای آنها به ثمر برساند و رکورد جدیدی را در کتاب گینس برای خود ثبت کند.
بازیکن چند پسته
او تقریبا در پست های مختلفی بازی کرده است او میگوید:" من حتی در دفاع مرکزی هم یکسال در سطح جوانان بازی کردم و سپس به سمت راست خط میانی منتقل شدم" همچنین او به یاد می آورد " زمانی که دفاع بازی میکردم خیلی خوب به مهاجمان اضافه می شدم" مادر توماس زمانی را به یاد می آورد که او به عنوان دروازه بان در میدان حضور داشته است!
دوستان- در بایرن
بداشتوبر و توماس مولر هر دو از سال 2002 در تیم جوانان بایرن حضور داشتند و تقریبا همزمان مدارج ترقی را طی کردند و به تیم اول بایرن راه یافتند. و توانستند موفقیتهای جالبی را در اولین سال حضور خود کسب کنند این دو از کشفیات لوییس فن گال محسوب میشوند که توانستند به تیم ملی نیز راه یابند و روند پیشرفت خود را در جام جهانی و بهمراه تیم جوان آلمان ادامه دهند.
بدترین خاطره سال 2010
مولر تقریبا در اولین فصل حضور در بایرن به تمام عناوین دست یافت دو جام در آلمان و فینال لیگ قهرمانان اروپا. اما بایرن در فینال مقابل اینتر با نتیجه 2 بر صفر شکست خورد مولر در این دیدار چند شانس خوب برای به تساوی کشیدن بازی داشت که نتوانست از آنها استفاده کند. او بعد از این دیدار گفت:" من آن صحنه ها را چندین بار دیدم و نمیتوانم درک کنم که چگونه این موقعیتها را از دست دادم اما شما باید همواره به آینده فکر کنید من در جام جهانی توانستم از تجربیات بدست آمده استفاده کنم و از موقعیت هایی که نصیبم می شد گل بسازم این برایم نکته قابل توجهی است."
جوایز
آنچه در جام جهانی برای او بدست آمد بی نظیر بود مولر در شش دیداری که در ترکیب آلمانها حضور داشت توانست 5 گل به ثمر برساند و 3 پاس گل دهد تا با این آمار او آقای گل جام لقب گیرد. همچنین توانست عنوان بهترین بازیکن جوان مسابقات یا بهتر بگوییم پدیده جام نوزدهم را نیز از آن خود کند.
او در این مورد می گوید:" این عناوین برای من بسیار با ارزش هستند و من خوشحالم که در اولین حضور خود در فوتبال حرفه ای چنین افتخاراتی کسب کردم" او در آن زمان فقط 20 سال داشت.
خوش شانسی 13
هیچ کس به اندازه گرد مولر برای آلمانها و بوندسلیگا ماشین گلزنی محسوب نمی شود. به اولقب بمب افکن داده اند شاید این سرنوشت بود که در جام جهانی مولر جوان نیز با پیراهن شماره 13 که سالها به نام گرد مولر شناخته میشد در ترکیب حاضر شود و به آقای گلی جام برسد. پیش از شروع مسابقات بالاک کاپیتان تیم ملی و شماره 13 آلمانها مصدوم شد و از حضور در جام جهانی محروم شد توماس مولر در آن زمان برای انتخاب شماره پیراهن خود سه گزینه داشت 13، 4 و 14 که به نقل از خودش "نمیتوانستم برابر شماره 13 مقاومت کنم".
عشق واقعی
توماس مولر در سن 21 سالگی با لیزا که از سال 2008 آشنا بود ازدواج کرد. همسر او در تمام لحظات زندگی کنارش بوده و هرگز او را تنها نمی گذارد.
محبوبیت
مولر نظر جالبی دارد:" وقتی شما در هواپیما نشسته اید میتوانید با استفاده از شهرت خود تقاضای حضور در کابین خلبان و دیدار با او را مطرح کنید و از سوی دیگر شهرت شما باعث خواهد شد زمانی که منتظر چمدانهای خود هستید مجبور باشید با چندین هوادار عکس یادگاری بگیرید و چمدانهایتان را نیز پیدا نکنید." مردم اغلب با توجه به حالت اول دوست دارند مشهور باشند.
اعتماد به نفس بایرنی
باشگاه بایرن در جدول رده بندی اختلاف امتیاز زیادی با صدر نشین، دورتمند دارد اما مولر میگوید:" ما تنها چهار امتیاز با تیم دوم فاصله داریم و ما تنها باشگاهی هستیم که میتوانیم به صدر جدول برسیم، ما همیشه برای قهرمانی آماده ایم و باید در نیم فصل دوم پا را بر روی پدال گاز بگذاریم!!"
منبع: سایت بوندسلیگا
شواین اشتایگر بازیکن سال آلمان شد
طبق گزارش منتشره در کیکر،شواین اشتایگر به عنوان برترین فوتبالیست آلمان در سال 2010 انتخاب شد. این در حالی است که در بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهایی درمورد احتمال انتقال شواینی به رئال به گوش می رسید
سایت گل- باستین شواین اشتایگر، ستاره خط میانی باشگاه بایرن مونیخ، از سوی مجله آلمانی کیکر، به عنوان بازیکن سال 2010 آلمان انتخاب شد. شواین اشتایگر 26 ساله یکی از ستاره های برتر ژرمن ها در جام جهانی آفریقای جنوبی بود.تیم ملی آلمان رقابتهای جام جهانی را در رده سوم به پایان برد.
شواین اشتایگر هم که دوازدهمین سال حضورش در رختکن باواریایی ها را سپری می کند، در بازار نقل و انتقالات تابستانی زیر ذره بین باشگاه رئال مادرید قرار داشت ولی درنهایت قراردادش با بایرن را تا سال 2016 تمدید کرد. او 223 بار پیراهن تیم بایرن را برتن کرده و بااین تیم به 5 قهرمانی در بوندس لیگا و 5 قهرمانی در جام حذفی آلمان دست یافت.
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
بکن باوئر: هوینس دلیل ناکامی بایرن در جذب نویر
اسطوره فوتبال آلمان به انتقاد از رئیس باشگاه باواریایی پرداخته است
سایت گل- فرانس بکن باوئر، اسطوره فوتبال بایرن مونیخ معتقد است که اولی هوینس، مسئول از دست رفتن فرصت این تیم در خریداری مانوئل نویر از شالکه است.
مدتهاست که بایرن به دنبال جذب دروازه بان شالکه است ولی این طور به نظر می رسد که آنها برای خریداری دروازه بان 24 ساله شالکه با مشکلات فراوانی مواجه خواهند شد؛ چرا که باید مبلغ هنگفتی را برای جذب و انتقال او به آلیانس آرنا بپردازند.
بکن باوئر معتقد است که اینها همه تقصیر هوینس است.او در این رابطه به روزنامه ولت گفت:« اگرما واقعا او را می خواستیم، باید زودتر وارد عمل می شدیم.الان کار خیلی سختی است. ارزش اودربازار فوق العاده بالا رفته است.اگر ما نویر را به خدمت نگرفتیم، نمی توانیم رنه آدلر را هم از بایرلورکوزن به خدمت بگیریم و در این میان گزینه دیگری برای ما نمی ماند ولی باید یک بار دیگر سعی کنیم تا ستاره باتجربه دیگری را به خدمت بگیریم.»
بکن باوئر ادامه داد:« بوروسیا دورتموند دیگر نمی لغزد.تکلیف تیم قهرمان این فصل مشخص شده ولی رسیدن به جایگاه دوم جدول، خواسته ای واقع بینانه است و حضور در این جایگاه به منزله صعود مستقیم به لیگ قهرمانان اروپاست.»
فیلیپ لام: هنوز هم میتوانیم قهرمان شویم
او امیدهایش را از دست نداده است.
سایت گل – بایرن مونیخ، قهرمان فصل پیش آلمان در میانه این فصل بوندسلیگا در رتبه پنجم نشسته و 14 امتیاز با بروسیا دورتموند صدرنشین فاصله دارد. اما فیلیپ لام، مدافع ارزشمند آنها میگوید بایرن هنوز امید قهرمانی دارد: «نتایج ما در بوندسلیگا در این فصل بسیار ناامیدکننده بوده. ما باید شش یا هفت امتیاز بیشتر میداشتیم، در حالی که دورتموند هم در نیمه اول فصل فوقالعاده درخشان ظاهر شد و به ندرت امتیازی از دست داد.
برای ما تلخ است که دورتموند تا این حد از ما پیش افتاده. در هر حال، نهایت تلاش خود را انجام میدهیم تا لیگ را پس از تعطیلات زمستانی هم جذاب نگاه داریم. اگر یک تیم باشد که بتواند فاصله را از بین ببرد، بایرن مونیخ است.
گل خوردن همیشه عذابآور است، اما این نتیجه سبک تهاجمی ماست. این سبک برای تماشاگران بسیار جذاب است و تا زمانی که برنده دیدارها شویم مشکلی به وجود نمیآورد، مانند آنچه مقابل اشتوتگارت روی داد.»
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
شالکه به دنبال جذب اسکیل گارای
ستاره آرژانتینی ممکن است رهسپار بوندس لیگا شود
سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات اسپانیایی، نام اسکیل گارای، مدافع باشگاه رئال مادرید در صدر لیست خرید شالکه در بازار نقل و انتقالات زمستانی قرار گرفته است.
این ستاره آرژانتینی در طول پیش فصل از ناحیه زانو مصدوم شد و بخش اعظمی از رقابتهای این فصل را از دست داد و اخیرا به روزهای اوجش بازگشته است.
از همین رو گارای دیگر در برنامه های مورینیو جایی ندارد و مربی پرتغالی در نظر دارد تا با فروش این مدافع آرژانتینی در بازار زمستانی، وجه نقدی اش برای خرید را افزایش دهد.
روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران شالکه که در صدد تقویت خط دفاعی تیمشان در نیم فصل دوم هستند، آماده اند تا با پرداخت 10 میلیون یورو، مدافع سابق راسینگ را به خدمت بگیرند.
بدین ترتیب نام گارای به محمدو دیارا و لاسانا دیارا که در لیست فروش برنابئو قرار گرفته اند اضافه می شود
آرين روبن: بازگشت من همه مشكلات بايرن را حل نمي كند
اين بازيكن هلندي گفت چون براي مدتي از ميادين دور بوده، نياز به زمان دارد تا به روزهاي اوجش بازگردد
سايت گل- آرين روبن، ستاره بايرن مونيخ، تاكيد كرد كه بازگشتش ميادين تيم باواريايي را بلافاصله به روزهاي اوجش بازنمي گرداند.
اين بازيكن هلندي گفت چون براي مدتي از ميادين دور بوده، نياز به زمان دارد تا به روزهاي اوجش بازگردد.
او در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه بايرن گفت:" مي دانم هواداران انتظار دارند كه با بازگشت من بايرن بار ديگر بتواند در جام هاي مختلف به يك مدعي تبديل شود. من نيز مي خواهم هرچه زودتر نقش مهمي در تيم ايفا كنم.
با اين وجود به اين فكر كنيد كه من شش ماه بازي نكردم. بنابراين اين طور نيست كه با پا گذاشتن به زمين بازي همه چيز فورا حل شود. همه چيز به همين سادگي نيست.
نمي دانم كه چقدر طول مي كشد تا به روزهاي اوج برگردم. تنها مي توانم قول بدهم كه تا آنجا كه ممكن است تلاش كنم تا هرچه زودتر بهترين بازي هايم را به نمايش بگذارم.
بايد واقع بين باشيم و به حريفان مان نيز احترام بگذاريم. دورتموند در نيم فصل اول فوق العاده كار كرد اما اختلاف ما با آنها 14 امتياز نيست. در فوتبال هر اتفاقي ممكن است رخ دهد."
روبن برگرده بایرن به تیم بهتری تبدیل میشه ولی این دلیل نمیشه که مشکلات خطدفاعیو نادیده بگیریم
مشکل اینجاست که تو کریسمس هم یه دفاع خوب پیدا نمیشه.
بایرن چرا دمیکلیس رو هم فروخت؟؟؟ تو ژانویه نصف همین بازیکن هم دیگه گیرش نمیآد![]()
لابد فن گال فکر کرده دمیکلیس نیمکت نشین ممکنه براش مشکل درست بکنه
الان بایرن تو دفاع فقط فن بویتن و بادشتوبر و برنو رو داره
تیموشچوک که هافبک دفاعی هستش میزارتش دفاع و یه بازیکن سرعتی جلوش بیفته تیمو به باد میده.
بعضی وقتا این کارای فن گال لج آدمو درمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)