سلام.
بازی به طرز عجیبی به دستم رسید
دو تا دی وی دی هست برای من. رایتی هم هست.
منتهی تو ویستا برای من اتوران اینستالش کار نکرد. و تو ایکس پی کار کرد.
مشکل از کجاست. تو ویستا هم میخوام، نصبش کنم.
کمک کنید.
سلام.
بازی به طرز عجیبی به دستم رسید
دو تا دی وی دی هست برای من. رایتی هم هست.
منتهی تو ویستا برای من اتوران اینستالش کار نکرد. و تو ایکس پی کار کرد.
مشکل از کجاست. تو ویستا هم میخوام، نصبش کنم.
کمک کنید.
خواهشا یکی از دوستان کمک کنه آپلود کردن 18 مگ توی رپیدشر کار سختی نیست
دوستان فهمیدم اشکال از کجاست لطفا یکی از عزیزانی که از چاپتر 8 رد شده و درست بوده براشس این فایل رو برام آپلود کنه حجمش 18 مگ بیشتر نیست خواهشا توی رپید شر آپلودش کنید southport.sds
فایل ها توی این پوشه اند
K:\Mafia 2\pc\sds\city
ممنون
یه سوال از کسانی به پرشیا استور سفارش دادن
میدونم بی ربط شاید باشه ولی خوب خیلی ها اینجا را معرفی کردن!
من هنوز نکرفتم ولی امروز پرسیدم میگفتن بازی 3dvd یه رایتی هم هست
عمل + عکس العمل = سرعت بیشتر درعملکرد بهتر
به چند دلیل:
1=فعال بودن آنتی ویروس غیرفعالش کن
2=ویندوز ویستا از این دست مشکلات زیاد داشت واسه همین مایکروسافت دیگه اسمی ازش نمی بره
راه حل :
1=اگه دوسیستم عامل ویستا و اکس پی رو سیستم نصب هست بازی رو بر روی اکس پی نصب کن کرک رو نریزید سپس ویستارا اجراکرده و به همان مسیر نصب بازی که دراکس پی ریختیدبروید و کرک رو قراربدید و بقیه محتویات دیسکت رو نصب کنید دایرت ایکس نصبش مهمه
2=ارتقاویستا به سیستم عامل هفت
3=یک برنامه هست که شبیه قایقه نه خیلی توی یک کادر سیاه نوک مدادی قرار داره اگه توجه کردید موقع نصب برنامه ها یابازیهاتو سمت چپ تصویرشکلشو می بینی اسمشو خاطرم نیست دوستان میدونند بگید اسمشو بعلاوه لینک دانلود آخرین ورژنش تا کار دوست عزیزمون راه بیفته .
دوستان جون هرکی دوست دارید بگید از کجا این بازی رو بخرم که هم کامل باشه و هم سانسور نشده باشه و هم کرک سالم داشته باشه؟
توی تهران(سایت برای خرید هم بگید خوبه)
برای ایمکه تبلیغ نشه یا توی Spoiler بزارید یا برام پیغام خصوصی کنید
آخه قربونت برم بازی دوروزه اومده سانسور کیلو چنده .. الان هر نسخه ای میبینی طرف اومده از نت دانلود کرده
چه وقت سفارش دادی درضمن اینجا ایرانه بقول خودمون دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
به هر حال من یکبار ازیک فروشگاه که درحدود 200دی وی دی ازش خریداری کرده بودم چندتا گیم سفارش دادم تا دو هفته دستم نرسید صبر کردم شد 2هفته و 4روز بعد دوباره سفارش دادم همونارو سر5روز رسید دستم وقتی رفتم سفارش قبلی هم باهاش اومده بود بعدها فهمیدم تو پست استان چند روز معطلش می کنند درصورتی که گفته شده 3ساعته برسه دست مشتری شهرستانها یک زنگ بزن دفتر پست منطقه یا اداره مرکزی استعلام کن اونجا دارند باهم پاستور بازی می کنند به فکر ما نیستند
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
مشکل از کرکه درخواست بدید یک خوبشو بزارند
بچه ها که خیلی گفتن ولی خوب باز من میگم:
محتوای مخفی:
خب من بازی رو گرفتم 3 تا دی وی دی
رایتی هست
ولی مرحله اول رو که رد میکنی
بازی یه کم قرمز میشه و صدای ضربان قلب میاد
اون بالا مینویسه authentication field
ولی بازی ادامه داره
فیزیک هم قطع کردم همینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)