من چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید !
سوال اول اینه که خداوند قادر مطلق هستش , خداوند مثلا سنگی رو خلق میکنه که خودش نتونه اونو از بین ببره ! یعنی جزو ویژگی های این سنگ هستش که خود خدا که اون رو خلق کرده نتونه از بین ببریتش!
حالا بعد از خلقت آیا میتونه از بین ببرتش ؟!
.
سوال دوم اینه که توی قرآن و دیگر کتاب های آسمانی اشاره شده که تمام جهان هستی توسط خدا خلق شده !
پس نظریه بیگ بنگ اینجا چی میگه؟
نقش خدا در انفجار بیگ بنگ و به وجود اومدن جهان چیست !؟
و یه درخواست که فک کنم مربوط به اینجا میشه .
من دنبال کتاب و یا لینک و یا هر چیز دیگه که مکالمات سقراط با شاگردانش توش باشه هستم ( نوشته های افلاطون و گزنفون )
ممنون !
سوال اولتون ... جوابی واسش نیست ... این جور تناقض ها باعث شده که بگیم خدا خود متناقضه ... که از دلایل رد وجود خدا هم هست ...
در واقع با بی نهایت خواندن خدا در خلق و قدرت ، یه تناقض ایجاد میشه ... جوابی هم براش نیست ...
نظریه ی بیگ بنگ نمی گه که کی جهان رو خلق کرده ... میگه جهان چطور بوجود اومده ...
همونطور که میدونید موضوع علوم تجربی چگونگی جهان هست ... ولی فلسفه با چرایی ها کار داره ...
منافاتی با وجود خدا و بیگ بنگ نیست ... خدا جهان رو خلق کرد ف به گونه ای که بیگ بنگ هم جزو خلقت اونه ...
حالا اصولا دو نوع دیدگاه هست که یکی میگه خدا جهان رو خلق کرد و رهاش کرد (یعنی در همون موقع بیگ بنگ یا هر چیزی که هست همه چیز رو تنظیم کرد و مثل ساعت کوک شده ولش کرد و باقی ماجرا ...) و یه ایده دیگه هم اینه که خداوند همیشه در جهان تغییر و تحول ایجاد میکنه .... این وسط بیگ بنگ هیچ وقت دلیلی برای رد وجود خدا یا رد اون ایده ی مذاهب نبوده ...
در مورد کتاب ، من اگه چیزی دیدم معرفی میکنم ... ولی کتاب مشهوری که خود افلاطون نوشته 4 تاست که گفتگو های سقراط با شاگردانشه ... یکیش اسمش هست فیدو ( Phaedo) ... نمی دونم این کتاباب ترجمهشون هست یا پیدا میشه ... فقط میدونم همچین کتابهایی هست ... .gif)
اين كه ميگن چهان 8 تا بعد داره يعني چي؟
بهتره سوالت رو اینجا بپرسی .:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون مبحث کاملا فیزیکیه و کمترین ربطی به فلسفه نداره ...