تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 109 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

آیا خدا قادر به ظلم و بیرحمی هست؟
    از ديد'گاه من خدا قادر به همه چیز هست ولی خداوند به طور مستقیم به کسی ظلم یا ستم نیمکنه یا کسیو خوشبخت نمیکنه
    خداوند همه چیز رو توو این جهان افریده و به هر چیزی خصوصیاتی داده ( بد و خوب ) تمام اتفاقاتی که تو این جهان میوفته ( معلول ) توسط این افرینش ها ی خداوند انجام میشه ( علت ) و خداوند این امکان رو به انسان داده تا بتونه علت رو کنترل کنه ( اختیار کامل ) و انسان باید از فکر خودش استفاده کنه تا توانایی کنترل علت ها که تاثیر مستقیم بر زندگی او دارند رو داشته باشه ( کسایی که زندگی بهتری دارن ب طور خوداگاه یا ناخوداگاه از وجه مثبت این قوانین استفاده میکنن و کسایی که در بدبختی به سر میبرن با قوانین اشنایی نداشته و یا از وجه منفی ان استفاده میکنن )

هر چیزی توو این جهان وجود داره از قانون خاصی پیروی میکنه این قوانین توو همون روز اول افرینش خلق شدند و همیشه باقی خواهند ماند.
    دو وضعیت زیر رو در نظر بگیرید :
    1 اگه از ساختمون 30 متری بپری اگه چتر نجات نداشته باشی اسیب خواهی دید ( خداوند به تو اسیب رساند چون قانون گرانش را افرید )
    2 اگه از همون ساختمون با چتر نجات بپری و سالم بمونی ( خداوند تو را نجات داد چون به تو قدرت فکر کردن داد تا که باعث شد تو اقدر به استفاده از چتر نجات باشی )

اینجا در هر دو حالت ( خداوند به طور غیر مستقیم تاثیر گذار است ) ولی اگر کمی فکر کنیم متوجه میشیم که تصمیم گیرنده ی اصلی و تاثیر گذار اصلی بر شخص خود شخص هست و خداوند فقط قوانین رو وضع کرده .

خداوند نه کسیو رو خوش بخت میکنه و نه کسیو بد بخت بلکه خوش بختی و بدبختی دست خود انسان هاست . ( خداوند اختیار کامل رو به انسان ها داده )

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم : موفق باشید

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم
    متوجه منظورتون شدم. من فکر میکنم دیدگاه قرآن اینه که هرکس به سمت راه درست برود، خدا او را در راه درست قرار میده. هرکس به سمت راه غلط برود، خدا او را در راه غلط قرار میده. به عبارتی خدا چیزی رو که خودمون میخوایم بهمون میده. (شما هم همین رو میگید دیگه؟)
    ولی این به این بحث مربوط نیست. بحث ما اصلش از جایی نشات گرفت که من ریاضی رو عنوان کردم. اینکه خدا میتونه 1+2 را 4 بکنه یا نه؟ نظر ما دو تا رو میتونید در پستهای پیشین بخونید. نظر شما چیه j0l6؟
    که بعد به صفات کشیده شد. مثلا اگر خدا بخشنده است پس باید از بی رحم بودن عاجز باشه! نظر شما چیه محمدحسین؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

متوجه منظورتون شدم. من فکر میکنم دیدگاه قرآن اینه که هرکس به سمت راه درست برود، خدا او را در راه درست قرار میده. هرکس به سمت راه غلط برود، خدا او را در راه غلط قرار میده. به عبارتی خدا چیزی رو که خودمون میخوایم بهمون میده. (شما هم همین رو میگید دیگه؟)
    ولی این به این بحث مربوط نیست. بحث ما اصلش از جایی نشات گرفت که من ریاضی رو عنوان کردم. اینکه خدا میتونه 1+2 را 4 بکنه یا نه؟ نظر ما دو تا رو میتونید در پستهای پیشین بخونید. نظر شما چیه j0l6؟
    که بعد به صفات کشیده شد. مثلا اگر خدا بخشنده است پس باید از بی رحم بودن عاجز باشه! نظر شما چیه محمدحسین؟
    آها ... دست گذاشتی رو نقاط حساس
    بله ... اگه بگیم خداوند بینهایت بخشندست ، در واقع گفتیم ناتوان در نبخشیدن و کلا بدی و ظلم هست ... اینجاست که باز خدا رو نابود کردیم ... همون بحثی بود که ما با دوستانمون داشتیم چند وقت پیش که فعلا متوقف شد ...

تنها راه برای اینکه خدا رو سر جای خودش نگه داریم اینه که نگیم موجود بینهایت مهربونیه ... بلکه همون سه کلمه ی خالق ف قادر و دانا ، کافیه ... گرچه به این سه جمله هم میشه ایراداتی گرفت ... ولی به هر حال مشکلات کمتر میشه ...
    اما میدونید که مذاهب و ادیان پاشون تو یه کفشه که نه ، خدای ما مهربونه ...از ما نصیحت بهشون که با این کار خدا رو نقض میکنید ... خود دانند

بنابراین ایراد شما وارده ....

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

من چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید !
    سوال اول اینه که خداوند قادر مطلق هستش ‏, خداوند مثلا سنگی رو خلق میکنه که خودش نتونه اونو از بین ببره ! یعنی جزو ویژگی های این سنگ هستش که خود خدا که اون رو خلق کرده نتونه از بین ببریتش!
    حالا بعد از خلقت آیا میتونه از بین ببرتش ؟!
    .
    سوال دوم اینه که توی قرآن و دیگر کتاب های آسمانی اشاره شده که تمام جهان هستی توسط خدا خلق شده !
    پس نظریه بیگ بنگ اینجا چی میگه؟
    نقش خدا در انفجار بیگ بنگ و به وجود اومدن جهان چیست !؟
    و یه درخواست که فک کنم مربوط به اینجا میشه .
    من دنبال کتاب و یا لینک و یا هر چیز دیگه که مکالمات سقراط با شاگردانش توش باشه هستم ( نوشته های افلاطون و گزنفون )
    ممنون !
    Last edited by XirowN; 01-03-2011 at 23:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

اين كه ميگن چهان 8 تا بعد داره يعني چي؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید !
    سوال اول اینه که خداوند قادر مطلق هستش ‏, خداوند مثلا سنگی رو خلق میکنه که خودش نتونه اونو از بین ببره ! یعنی جزو ویژگی های این سنگ هستش که خود خدا که اون رو خلق کرده نتونه از بین ببریتش!
    حالا بعد از خلقت آیا میتونه از بین ببرتش ؟!
    .
    سوال دوم اینه که توی قرآن و دیگر کتاب های آسمانی اشاره شده که تمام جهان هستی توسط خدا خلق شده !
    پس نظریه بیگ بنگ اینجا چی میگه؟
    نقش خدا در انفجار بیگ بنگ و به وجود اومدن جهان چیست !؟
    و یه درخواست که فک کنم مربوط به اینجا میشه .
    من دنبال کتاب و یا لینک و یا هر چیز دیگه که مکالمات سقراط با شاگردانش توش باشه هستم ( نوشته های افلاطون و گزنفون )
    ممنون !
    سوال اولتون ... جوابی واسش نیست ... این جور تناقض ها باعث شده که بگیم خدا خود متناقضه ... که از دلایل رد وجود خدا هم هست ...
    در واقع با بی نهایت خواندن خدا در خلق و قدرت ، یه تناقض ایجاد میشه ... جوابی هم براش نیست ...

نظریه ی بیگ بنگ نمی گه که کی جهان رو خلق کرده ... میگه جهان چطور بوجود اومده ...
    همونطور که میدونید موضوع علوم تجربی چگونگی جهان هست ... ولی فلسفه با چرایی ها کار داره ...

منافاتی با وجود خدا و بیگ بنگ نیست ... خدا جهان رو خلق کرد ف به گونه ای که بیگ بنگ هم جزو خلقت اونه ...

حالا اصولا دو نوع دیدگاه هست که یکی میگه خدا جهان رو خلق کرد و رهاش کرد (یعنی در همون موقع بیگ بنگ یا هر چیزی که هست همه چیز رو تنظیم کرد و مثل ساعت کوک شده ولش کرد و باقی ماجرا ...) و یه ایده دیگه هم اینه که خداوند همیشه در جهان تغییر و تحول ایجاد میکنه .... این وسط بیگ بنگ هیچ وقت دلیلی برای رد وجود خدا یا رد اون ایده ی مذاهب نبوده ...
    در مورد کتاب ، من اگه چیزی دیدم معرفی میکنم ... ولی کتاب مشهوری که خود افلاطون نوشته 4 تاست که گفتگو های سقراط با شاگردانشه ... یکیش اسمش هست فیدو ( Phaedo) ... نمی دونم این کتاباب ترجمهشون هست یا پیدا میشه ... فقط میدونم همچین کتابهایی هست ...

اين كه ميگن چهان 8 تا بعد داره يعني چي؟
    بهتره سوالت رو اینجا بپرسی .:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون مبحث کاملا فیزیکیه و کمترین ربطی به فلسفه نداره ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصطلاحا نظام علمی حاکم بر دنیا رو میگن داروینی
    به نظر شخصی من دیدگاه داروینی میتونه منافاتی با دیدگاه خلقت جهان و انسان توسط خدا نداشته باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

به نظر شخصی من دیدگاه داروینی میتونه منافاتی با دیدگاه خلقت جهان و انسان توسط خدا نداشته باشه.
    این دوتا کاملا از هم جدا هستن
    الان توو اروپا و امریکا مسیحی ها نمیذارن بچه هاشون دیدگاه های داروینی رو قبول کنن و یا کتابهایی مثل هری پاتر که براساس این دیدگاه نوشته شده رو مطالعه کنن
    یا حتی نمیذارن توو مدرسه هایی با این دیدگاه درس بخونن!
    این دو کاملا در تضاد هستن

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من نه. میتونه جفتش درست باشه. منافاتی هم نداشته باشن. مثل اینه که سوال بشه بچه چطور به وجود میاد. یکی بگه خدا میده. یکی بگه در اثر رابطه جن/ سی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

به نظر من نه. میتونه جفتش درست باشه. منافاتی هم نداشته باشن. مثل اینه که سوال بشه بچه چطور به وجود میاد. یکی بگه خدا میده. یکی بگه در اثر رابطه جن/ سی.
    هر دو میگن ولی کسی درست میگه که بچه رو نتیجه ی هم بستر شدن زنو مرد میدونه و حقیقت اینه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •