تنها فرقش تو دیسکانکت شدن و تایم اوت شدنه.تو لایئ که کم پیش میاد دیسکانکت شن.بچه ها resign كردن با باختن معمولي از هر نظر در كليه زمينه ها و بازي ها فرقي داره يا نه؟
اما تو آنلاین هیچوقت ریساین نکنید . شاید طرف تایم اوت شد
تنها فرقش تو دیسکانکت شدن و تایم اوت شدنه.تو لایئ که کم پیش میاد دیسکانکت شن.بچه ها resign كردن با باختن معمولي از هر نظر در كليه زمينه ها و بازي ها فرقي داره يا نه؟
اما تو آنلاین هیچوقت ریساین نکنید . شاید طرف تایم اوت شد
آره من گیر یه پست بودم!!!
نگرفتم این تیکه رو
بردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابت اینکه این چند روزه نبودم معذرت اینترنتم قطع بود
ببینید الان حریف سون 31% بازیاشو تایم اوت شده.
حریف چس مستر هم 6%
حریف پرنس پرشیا 0%
حریف منم 0%
این آمار از 90 روز پیش تا الانه.
و 31% خیلیه.پس نتیچه میگیریم ریزاین کردن کار درستی نیست
آره دیگه.اصلا چون میخوای تعداد پستات به من برسه اسپم میدیآره من گیر یه پست بودم!!!
تیکه چیه بابا؟ فکر کنم میخواست با من کل کل کنه .بعد پستتو با پست من اشتباه گرفت.البته میبینگرفتم این تیکه رو
اصلا این پستتم اسپم محض بود.
شما لنگ این 2 پست بودی![]()
Last edited by caca_caca888; 25-08-2010 at 23:54.
الان یکی از دوستان بازی کرد مجبور شدم تغییر بدم.! الان می زارم به آدم خبر نمی دن اگه تو chess.com نباشم که دیگه هیچ....
جالب اینه که می خواستم حذف کنمش الان برده.یعنی من باید بیام ببینم دو نفر تو لایوم بیام بپرسم چرا هر دو آنین بازی نمی کنین بعد اونا بگن بازی کردیم!....
الان می زارم.
داداش من موقعي كه شما فهميدي ما دو تا لايويم يا اواخر بازيمون بوده يا هم حداكثر يه دقيقه از بازيمون مي گذشته مي بيني كه لينكشم گذاشتيم
من خودم دو سه روزه دارم چشم ميكشم ببينم حريفم كي آن ميشه الانم كه ديدم آنلاينه سعي كردم هر چه سريعتر بازي كنيم
ضمنا من اگه نخوام بازي كنم فكر كنم حقم باشه چون دور دوم امروز صبح تموم شد گرچه من همين بازي كه انجام شد رو قبول دارم
Last edited by Reza31001; 26-08-2010 at 00:07.
می دونم داداش تقصیر شما نیست.ولی یهو که نشد.12 آخرش بود....حالا بگذریم....
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
نتیجه دور دوم
قرعه کشی دور سوم
مسابقات در 5 دور به روش سوئیسی انجام میشه.
مدت بازی 15 دقیقه هر حرکت 5 ثانیه.به رنگ مهره دقت کنید سمت چپ سفیده.
با حریفتون هماهنگ کنید که حداکثر تا 3 روز دیگه بازی کنید وبرنده نتیجه رو همینجا
اعلام کنه اگه هم مساوی شدین خودتون هماهنگ کنید یکی اینجا نتیجه رو اعلام کنه.
دوستان دیگه آشنا شدن خواهشا بازیهاشون رو دقیقه 90 نذارن همین الان پیغام بدن به حریف که تا 3 روز دیگه هماهنگ شه و بازی کنن.
اگه حریفتون نیومد بگید که باخت بزنم
تمام کسانی که بعد از این پست می خوان بازی کنن باید واسن و از دور چهارم وارد تورنمنت شن وگرنه باید تا تورنمنت بعد واسن.
اگر بازیکنی دیسکانت شود پوزیسیون مورد بررسی داور قرار میگیره....
شماره بازیکنه.برای من 13 هست.ممنون واسه قرعه کشی،
راستی ستون SNo چی رو نشون میده؟
یه سوال سمت چپ ما یا سمت چپ شما؟مدت بازی 15 دقیقه هر حرکت 5 ثانیه.به رنگ مهره دقت کنید سمت چپ سفیده.![]()
![]()
فكر كنم شماره و يا رديف هر كدوم از بازيكنا رو نشون ميده مثل همون كه در مسابقات دو روي سينه ورزشكار هست
ا دير شد جوابم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)