تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 827 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این جمله اشتباه پشیمونی می کنم از خریدم !

[/COLOR]پیش فرض باید فعال باشه یا باید فعال کردش ؟
    واسه من همیشه خدا کار می کنه !
    حتی اگه سِیف ریمو هم کنم ودیگه هارد را توی مای کامپیتور نشون نده بازم کار میکنه (اون چراغ آبی ش هم روشنه)
    مشکل از کجا می تونه باشه ؟
    من هم که گفتم باید قبل از خرید یه تحقیق می کردی ببینی بازار چه خبره. حالا که خریدی دیگه حالشو ببر.
    البته این سرعت بستگی به خیلی چیزا داره. سرعت هاردی که روی خود سیستم هست و میزان درگیریش توی همون لحظه که داری کپی می کنی. کیفیت و وضعیت کلی مادر بورد و پینهای usb2 که روی اون نصب شده و ...
    power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟! و توی اون مدت زمان نباید هیچ سیگنالی بره بیاد. یعنی مثلا یه فیلم از روش داری می بینی paus نکرده باشی یا آنتی ویروست با هاردت کار نکنه. کلا هیچ سیگنالی نره بیاد.
    اون چراغ آبی هم مربوط به پاوری هست که از پورت usb به دستگاه می رسه. ممکنه safe remove هم بکنی و روشن بمونه.
    usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
    شما اول مدت زمان power saving رو پیدا کن تو مشخصات هاردت و بزار به همون اندازه یا بیشتر هیچ کاری انجام نشه روش. اونوقت هارد خاموش می شه خود به خود. و وقتی دوباره می خوای از روش دیتا بخونی خودش روشن می شه.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام...
    هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
    لطفا از همه برندها یه مدل با عکس و قیمت معرفی کنید...
    ممنون!
    عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.
    موفق باشی

4. 2 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شاید این سوال ربطی به اینجا نداشته باشه
    اما حالا اگه کسی می دونه ممنون می شم جواب بده
    یک سیستم قدیمی بود بارم 512 که سرعت کپی دیتا توش ماکس 15 مگ بود
    من یک 512 دیگه هم تنگش انداختم و شد رم 1گیگ، ولی سرعت کپی همون 15 بود و زیاد نشد، کسی می دونه چرا ؟ (کپی اطلاعات از خود هارد به خودش)

اما الآن هم دل 1520 با 4 گیگ رم دارن، ولی بازم ماکس سرعت 30-35 هست نه 40 !
    اما اینکه چطور من توی خود هار سیستم همچین سرعتی دارم و شما تو usb2 سرعت 45 در عجبم !

power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟!
    عزیز یک برنامه 10 مگی به اسم SJelite3 توش بود، وقتی اون را اجرا می کنم هر 10 مین اگه کار نکنه خاموشش می کنه
    همونطوز که تو سایتش زده
    سوالم اینه که آیا می شه زمانش را عوض کرد ؟ از کجا ؟ و اینکه حتما این برنامه باید ران بشه تا اینطور شه ؟
    اینی که شما می گی از کدوم قسمت باسد ببینم ؟

usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
    شرمنده، ممکنه بفرمایین از کجا می شه فهمید هارد یا فلش کدوم یکی از این دو نوع می باشد ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شاید این سوال ربطی به اینجا نداشته باشه
    اما حالا اگه کسی می دونه ممنون می شم جواب بده
    یک سیستم قدیمی بود بارم 512 که سرعت کپی دیتا توش ماکس 15 مگ بود
    من یک 512 دیگه هم تنگش انداختم و شد رم 1گیگ، ولی سرعت کپی همون 15 بود و زیاد نشد، کسی می دونه چرا ؟ (کپی اطلاعات از خود هارد به خودش)

اما الآن هم دل 1520 با 4 گیگ رم دارن، ولی بازم ماکس سرعت 30-35 هست نه 40 !
    اما اینکه چطور من توی خود هار سیستم همچین سرعتی دارم و شما تو usb2 سرعت 45 در عجبم !

عزیز یک برنامه 10 مگی به اسم SJelite3 توش بود، وقتی اون را اجرا می کنم هر 10 مین اگه کار نکنه خاموشش می کنه
    همونطوز که تو سایتش زده
    سوالم اینه که آیا می شه زمانش را عوض کرد ؟ از کجا ؟ و اینکه حتما این برنامه باید ران بشه تا اینطور شه ؟
    اینی که شما می گی از کدوم قسمت باسد ببینم ؟

شرمنده، ممکنه بفرمایین از کجا می شه فهمید هارد یا فلش کدوم یکی از این دو نوع می باشد ؟
    ممنون
    مورد اول: سرعت کپی دیتا روی خود هارد هم بستگی به چند تا عامل داره عزیز. سرعت هارد که با rpm نشون داده می شه ، بافر هارد، پارتیشن بندی هارد.
    بخوام ساده بگم هارد چند تا دیسک داره که هر دیسک یه لنز داره که روی اون دیتا رو رایت می کنه و می خونه.
    زمانی که شما هارد رو پارتیشن بندی می کنی دیسکهای هارد تقسیم میشن به پارتیشن های مختلف. حالا ممکنه یه پارتیشن روی دو تا دیسک باشه یا برعکس چند تا پارتیشن روی یه دیسک باشن. هر دیسک سه لنز داره و اگر شما دیتا رو از روی یه پارتیشن روی یه دیسک روی پارتیشن دیگه روی همون دیسک بریزی لنز دیتارو رو می خونه ، می ریزه تو بافر، بعد منتقل می شه به موقعیت پارتیشن جدید و دیتا رو از بافر می خونه و رایت می کنه در موقعیت جدید. حالا اگر روی دو تا دیسک باشند پارتیشنهات دو تا لنز کار می کنند و سرعت بالاتر می ره . اگر بافرت بزرگتر باشه سرعت بالاتر می ره، اگر سرعت هاردت بالاتر باشه سرعت بالاتر می ره و .... البت اینها در مورد کپی دیتا روی خود هارد هست نه از یه هارد به هارد دیگه که اون کلا داستانش متفاوته.
    هارد سیستم من hitachi 7200rpm 32m buffer هست. من روی همین هارد تا 60 مگ سرعت هم کپی دیتا داشتم. بالاترش هم ممکنه بشه ولی از دید من دور مونده!
    وقتی از usb دیتا منتقل میشه سرعت پایینتر میره چون مادر بورد و سرعت رید و رایت دستگاه usb هم این وسط مهم هست.

مورد دوم: هارد من بدون هیچ برنامه ای خودش می ره روی استند بای و وقتی ازش دیتا بخوام خودش دوباره ران می شه. رمانش رو نمی شه عوض کرد . من بلد نیستم شاید بشه! اگر جایی دیدی ما رو هم خبر کن بی زحمت. توی کاتالوگ دشتگاهت می تونی ببینی یا تو اینترنت برو تو سایتش مشخصات دقیق ببین.

مورد سوم: توی device manager سیستم تو قسمت universal serial bus controllers روی هر کدوم که properties بگیری می تونی ببینی چه ستینگی داره رو چه سرعتی ست شده.
    تو وین 7 روی هر کدوم از usb ها که دابل کلیک کنی و وارد وارد قسمت details بشی از منوی property قسمت safe remove required رو انتخاب کنی توی پنجره پایین می نویشه که safe remove می خواد یا نه. اگر false بود یعنی نمی خواد و اگر true یود یعنی safe remove می خواد.

انگشتام ترکید!

7. 6 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.
    موفق باشی
    تو که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی و انگشتاتو ترکوندی، تو تا مدل هم معرفی میکردی، مگه چی میشد!

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

سلام

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 گیگ seagate رو دارم که این هارد از USB 3 استفاده می کنه ولی مادربرد من از USB 2 پشتیبانی می کنه !

حالا سوال من این هست که آیا با خرید این هارد می تونم از این هارد استفاده کنم و با مادربردم سازگاری خواهد داشت ؟

ممنون

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 گیگ seagate رو دارم که این هارد از USB 3 استفاده می کنه ولی مادربرد من از USB 2 پشتیبانی می کنه !

حالا سوال من این هست که آیا با خرید این هارد می تونم از این هارد استفاده کنم و با مادربردم سازگاری خواهد داشت ؟

ممنون
    کدوم هارد؟
    معمولا هارد های سیگیت دارای یه اداپتر هستند که باعث سازگاری با ورژن های مختلف یو اس بی میشه.
    در هر صورت مشکلی نداره و با یو س بی 2 هم کار میکنه!
    بعد چرا میخواید هاردی بخرید که تکنولوژیش از مادربوردتون بالاتره؟دارین پولتون رو هدر مدید(با عرض معذرت).
    اگه مدل خاصی مد نظرتون نیست بگید تا مدل های دیگه رو بهتون معرفی کنم.
    Last edited by solo8; 27-12-2010 at 22:54. دليل: اشتباه انگشتی!!!

11. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام...
    هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
    لطفا از همه برندها یه مدل با عکس و قیمت معرفی کنید...
    ممنون!
    1-Seagate FreeAgent go 1TB
    2-Seagate FreeAgent GoFlex ultra portable 1 TB
    3-Seagate Expansion portable 1TB
    4-WD my passport Essential 1T
    واسه عکس هم توی ایمیج گوگل یه سرچ بکن عکساشون میاد.
    اگه بخوام عکسا رو بذارم تاپیک الکی شلوغ میشه!
    Last edited by solo8; 27-12-2010 at 23:03. دليل: فونت کوچک

13. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی و انگشتاتو ترکوندی، تو تا مدل هم معرفی میکردی، مگه چی میشد!
    وقتی شما که می خوای هزینه کنی حاضر نیستی وقت بزاری و یه دور بزنی تا اطلاعات کامل گیرت بیار نمی تونی از دیگران انتظار داشته باشی!
    دو تا کافیه؟!
    بیا این دو تایی که به نظر من بهترین بازارند:
    seagate goflex
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

western passport
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مدل western دور پایینه ولی دور بالاش هم هست. مدل 7200rpm رو دو روز پیش یکی از دوستان خرید 185 تومان.

15. 3 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اساتید از بین این سه هارد کدوما رو پیشنهاد می کنید؟

Seagate 1TB Expansion External

WD 1TB My Book Essential

Seagate 1TB FreeAgent Desk

اگر میشه لطف کنید قیمت حدودی هر کدوم از اینارم بگید. با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •