تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 58 از 91 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تدابير آلگري براي نبرد برنابئو؛ فوتبال برزيلي و ايبرا برابر زوج کهکشاني

هواداران ميلان با شور وهيجاني وصف ناشدني براي تماشاي بازيکنان خط حمله روسونري انتظار مي کشيدند. اين انتظار به پايان

رسيد و اکنون ميلان تيمي شده که دست کم هوادارانش از نحوه بازي آن رضايت دارند.
    پاتو و ايبراهيموويچ تا پيش از نبرد شنبه اين هفته با کيه وو، سه بار در خط حمله در کنار هم به ميدان رفته بودند، ولي تاکتيک تيم آلگري درآن بازيها آشفته و به هم ريخته بود. شايد براي اينکه ميلان تيمي درحال بازسازي بود و براي همين در ديدار با چزه نا و پارما و دقايقي دربرابر اوسر در ليگ قهرمانان پيش از مصدوميت عضلاني پاتو، اين زوج نتوانسته بود انتظارهاي پيش از آغاز فصل را برآورده سازند.
    ايبرا و پاتو اواخرهفته گذشته پس از اينکه پاتو از اردوي تيم ملي برزيل به ميلانلو برگشت و ايبرا هم به دنبال شکست سوئد برابر هلند در رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي اروپا در تمرينات روسونري حاضر شد، يک بار ديگر فرصت اين را پيدا کردند تا در کنار هم بازي کنند.
    نمايش آنها برابر کيه وو اين تصور را براي همه ايجاد کرد که انگار سالهاست در کنار هم بازي مي کنند. دو پاس طلايي مهاجم سوئدي و دوگل مهاجم برزيلي حاصل اين هماهنگي بي نظير بود. اين ذات طبيعي تطبيق يافتن مهاجمان با هم بزرگترين دليل آرامش آلگري مربي جديد ميلان درآستانه بازي حساس خارج از خانه اين تيم برابر رئال مادريد در برنابئو است.
    درست پيش از مهم ترين بازي آلگري از زمان ورودش به اين تيم، اين طور به نظر مي رسد که او بهترين و هجومي ترين فرمول تاکتيکي براي خط حمله خود را پيدا کرده است. رئال مورينيو هم شنبه اين هفته با اعتماد به نفس کامل چهارگل به مالاگا زد و زوج رؤيايي خط حمله اش را با کريس رونالدو وايگواين به رخ حريفان کشيد.
    مهاجمان پرتغالي و آرژانتيني رئال آن چنان کناريکديگر تکامل يافته اند که انتخابهاي تاکتيکي مربي سابق اينتر درهربازي موفق تر به نظر مي آيند. نبرد بين زوجهاي طلايي دو تيم بدون ترديد مهم ترين جنبه حساس ترين بازي اين گروه ليگ قهرمانان اروپاست، نبردي که در آن انگيزه هاي مضاعف ديگر و تکنيک و تاکتيک نقشهاي مهم ديگري ايفا مي کنند. اوزيل و رونالدينيو قرار است نقش بازيگردانهاي اصلي دو تيم را در بازي هجومي رئال و ميلان برعهده داشته باشند و خط دفاعي تيمها بايد خواسته هاي مورينيو و آلگري را در ثبات بخشيدن به تيم برآورده کنند.
    ژابي آلونسو و پيرلو هم در نقش بازيکناني به ميدان مي روند که تعادل و توازن لازم در خط مياني را به تيمهايشان مي بخشند. سال گذشته لئوناردو درخانه رئال با نتيجه 3 - 2 پيروز شد، اما سالهاست روسونري در ملاقات با تيم ولخرج و ناکام رئال دراروپا ( کهکشاني ها در سالهاي اخير نتوانسته اند فراتر از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان را فتح کنند) نتوانسته اند با هويتي چنين مشخص و با تيمي غني از ستاره و جايگزين هاي متعدد ظاهر شوند.
    روي نيمکت ميلان روبينيو که اولين گل خود در ايتاليا را به کيه وو زد و اينتزاگي که درليگ قهرمانان يک غول بي همتا درخط حمله است و بي گمان چيزي از بنزما و پدرو لئون ذخيره هاي تيم مورينيو کمتر ندارد، را دراختيار دارند.
    در فضاي پرهياهوي بازي رئال و ميلان يک مسأله مهم ديگر که به گذشته دو تيم مربوط است، ذهن همه را به خود مشغول مي کند و آن هم قضيه ريکي کاکاست.
    گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان در مورد احتمال بازگشت کاکا به ميلان درماه ژانويه گفته که امکان وقوع هر اتفاقي وجود دارد. در شرايط کنوني که خط حمله ميلان از تراکم بازيکن درحال انفجار است و بازيکنان فانتازيست به سختي مي توانند در ترکيب ثابت تيم جايي داشته باشند، شايد ورود کاکا چندان ايده جالبي نباشد، ولي دوطرف صلاح خويش را بهتر مي دانند.
    ميلان پيش از سفر به مادريد به خاطر مصدوميت تياگو سيلوا در بازي با کيه وو دچار نگرانيهاي شديدي شده بود، اما گويا اوضاع بر وفق مراد روسونري پيش رفته ومدافع برزيلي هم سه شنبه شب در برنابئو حضور خواهد داشت.
    آبياتي سنگربان ميلان هم که درآن ديدار مصدوم شده بود دراردوي اين تيم حاضر است.
    درمورد ميلان مي توان با قاطعيت گفت آلگري تاکتيکي برمي گزيند که يک فانتازيست و دو مهاجم در خط حمله را در ترکيب اين تيم قرار مي دهد و با سيستم 2 - 1 - 3 - 4 که در دي ان اي ميلان وجود دارد، به ميدان خواهد رفت. درعرض چند بازي خيلي کم، او از خط حمله اي پرتراکم با بازيکنان هجومي به سيستمي رسيده که همه شک وترديدهاي پيشين را از بين برده است. اولويت تعادل تاکتيکي است. اکنون رونالدينيو فهميده که بايد خود را درنقش بازيکن پشت مهاجمان تطبيق دهد و مي داند که بايد در امر دفاعي هم شرکت کند. اين قانون آلگري است که شخصيت قوي او را نشان مي دهد و ياد آنچلوتي را زنده مي کند. حال برابر مورينيو او براي اولين بار در عرصه بين المللي محک جدي خواهد خورد.
    Last edited by H A M A S; 19-10-2010 at 12:00.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این هم ترکیب احتمالی دو تیم:

Milan (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva (Bonera), Antonini; Pirlo, Gattuso, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.

Real Madrid (4-4-2): Casillas; Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Ozil, Di Maria; C. Ronaldo, Higuain.

---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

خبرفوری: دروازه بان میلان مصدوم شد/غیبت آبیاتی در برنابئو

طبق گزارشهای منتشره، دروازه بان باشگاه میلان مصدوم شده و شانس حضور در دیدار امشب ورزشگاه برنابئو را از دست خواهد داد

سایت گل- کریستین آبیاتی، دروازه بان باشگاه میلان در دیدار امشب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل رئال مادرید ، درون دروازه روسونری قرار نخواهد گرفت؛ چرا که از ناحیه عضله پای راست مصدوم شده است

اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که پای آبیاتی در جلسه تمرینی پیچ خورده و بدین ترتیب بسیار بعید است که او در ترکیب فیکس میلان در دیدار امشب قرار بگیرد.

از همین رو دستکشهای روسونری در دستان مارکو آملیا، دروازه بان دوم میلان خواهد رفت. او در رقابتهای این فصل برای میلان به میدان نرفته و قطعا آزمایش سختی را در سانتیاگو برنابئو پیش رو خواهد داشت.

علاوه بر آبیاتی، تیاگو سیلوا هم به احتمال زیادی دیگر غایب ترکیب اصلی میلان خواهد بود.روزنامه گاتزتا دلوسپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سیلوا به احتمال قریب به یقین این بازی را از روی نیمکت شروع خواهد کرد.

این ستاره برزیلی در دیدار این هفته تیمش مقابل کیه وو از ناحیه قوزک پا مصدوم شد ولی ماسیمیلیانو الگری هنوز تصمیم قطعی اش را در مورد استفاده از سیلوا نگرفته است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

گزارش روز: زندان ویژه رئال مادرید آماده پذیرایی از هواداران افراطی میلان

سایت گل-رئال مادرید – میلان اولین بازی این فصل ورزشگاه سانتیاگو برنابئو است که خطر به خشونت کشیده شدن آن می رود و از همین رو مسئولان باشگاه اقدامات لازم را برای برقراری امنیت انجام داده اند. آنها زندانهایی را در نظر گرفته اند تا در صورت نیاز هواداران رادیکال تیم میلان را به آنجا منتقل کنند.
    با توجه به آنچه هفته گذشته در جریان دیدار دو تیم صربستان و ایتالیا در جنوا رخ داد، مسئولان باشگاه های اروپایی و یوفا گوش به زنگ هستند و آماده اند تا اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند. بدین ترتیب سران باشگاه رئال مادرید نیز کاملا آماده برخورد با درگیری های احتمالی در آستانه دیدار حساس امروز هستند. علاوه بر نصب 500 دوربین کنترل و شناسایی افرادی که وارد استادیوم می شوند، نیروهای پلیس و ماموران مخفی متعددی نیز در جایگاه ها قرار خواهند گرفت تا بدین ترتیب بهترین سیستم کنترل پیاده سازی شده و از ورود اجسام خطرناک و یا پرتاب آنها جلوگیری به عمل بیاید.
    پیش از ورود هواداران رادیکال ایتالیایی، آنها به صورت نفر به نفر از زندان های پیش بینی شده عبور خواهند کرد و بازرسی بدنی از آنها به عمل خواهد آمد و پس از آن اجازه ورود به ورزشگاه را خواهند یافت. طبق اخبار منتشره توسط نیروهای امنیتی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، درجریان اولین دیدار رئال در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا مقابل آژاکس، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو، درگیری هایی در خارج از ورزشگاه رخ داد. تعدادی از هواداران رادیکال آژاکس با برتن کردن پیراهنهای بارسلونا سعی در تحریک هواداران رئال داشتند که البته با دخالت پلیس این ماجرا پایان یافت
    نیروهای امنیتی مسابقه درنظردارد تا امروز تاکتیکهای خاصی را به کار بگیرند. آنها هواداران میلان را از فرودگاه یا محل ورودی شهر مادرید تحویل گرفته و به جایگاه های خاصی که کاملا تحت کنترل پلیس است منتقل می کنند. به نظر می رسد که این مسابقه بزرگ، از هر لحاظ به مراقبت و احتیاط ویژه نیاز دارد

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

امیدوارم میلان ببره چون از رئال بدم میاد از میلان بدم نمی یاد!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مناظره(البته بهتره بگیم مصاحبه!) بازی دو تیم رئال مادرید و ا.ث میلان
    Real Madrid C.F vs A.N.A.P

ابتدا صحبت های دوست رئالی چون تیمشون میزبان -ه!

- در ابتدا یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بگید و اینکه کی و چطور طرفدار رئال شدید؟
    با عرض سلام و وقت بخیر برای همه ی فوتبال دوستان خواننده! من کیهان هستم 19 ساله از کرمانشاه...من از وقتی خیلی کوچیک بودم فوتبال نگاه میکردم ولی جالبه تا قبل از 10 سالگی اصلا علاقه ی خاصی به فوتبال حرفه ای و دنبال کردن همه ی مسابقات یک تیم نداشتم ولی به دلیل حافظه ی خوبم در بچگی دقیقا همه ی جزئیات اون زمان و بازیا و بازیکنای اون زمان رو یادمه مثلا خیلی جالبه که من فینال جام جهانی 94 رو یادمه!! با اینکه 4 سالم بوده ولی من گریه ی ایتالیاییارو یادمه و بازی ضعیف باجو تو اون بازی...من اول یه مدت کوتاهی طرفدار من یو بودم ولی اونم همش به دلیل این بود که TV بازیارو خوب پوشش نمیداد و من اصلا نمیدونستم رئالی هم هست!! البته منظورم سا 99 به قبل هستش...ولی از سال 2000 من با دیدن اولین بازی رئال عاشق این تیم شدم (عشق در نگاه اول) اصولا چون طرفدار برزیل بودم(البته فقط بچگیا الان از فرانسه خوشم میاد) و با دیدن کارلوس تو رئال کیف میکردم بعدا که فیگو. و زیدان .بکام .رونالدو .استیو مک من من .ماکلله . به رئال اومدن منظورم سال 2003 هستش اصلا نمیتونستم از دیدن بازیای رئال دل بکنم من خودم عاشق فیگو بودم و هنوزم بعد از خداحافظیش هیچ کی رو قد اون خوشم نمیاد (با اون دماغش!)...الان هم طرفدار هیگواین هستم ...تو این 11 سالی که رئالیم هیچ وقت از این تیم خسته و ناراحت نشدم حتی فصل 2008 2009 که رئال نه نتیجه میگرفت نه ستاره داشت!!

- نظرتون درباره مورینیو چیه؟ به نظرتون میتونه تو رئال هم موفق باشه؟
    من کلا زیاد به مربی گری و مربیا علاقه ندارم و کلا دوست دارم مربی رئال یکی از بازیکنای قدیمیش باشه مثلا رائول یا زیدان باشه و مثل بقیه ی طرفدارای الکی! رئال نمیگم که من از اول تو کف این مربی بودم و الان که اومده رئال دارم از خوشحالی میترکم ! نمیدونم چرا از نظر من مورینیو یه نابغه ی فوتبال هستش که اصلا به هیچ تیمی علاقه نداره و فقط به فکر اینه که برای خودش کلکسیون افتخارات جمع کنه!! شایدم اینطور نباشه و من اشتباه فکر میکنم...ولی 100% به موفقیت مورینیو در رئال مطمئنم و همونطور که رئال الان صدر جدوله مطمئنم که تو لیگ قهرمانان هم حداقل تا نیمه نهایی بالا میاد.خیلی چیزای دیگه در مورد مورینیو میخوام بگم ولی چون تو قسمتای بعد میشه جوای داد اینجا تکرار نمیکنم.

- یه سوال مهم هر چند شاید دیگه کلیشه ای.رائول و گوتی از رئال رفتن.چرا؟! تصمیم درستی گرفتن؟
    ببینین رائول اسطوره ی رئال و اسپانیا هستش و خودشم گفت که من فقط به دلیل اینکه بعدا از بازنشستگی زود هنگام خودم پشیمون نشم به شالکه میرم و بعد از خداحافظی به رئال بر میگردم جالبه تا حالا 5 پست بهش در مقاطع مختلف زمانی از طرف پرز پیشنهاد شده!! از مدیریت باشگاه جوانان رئال( که سال 2012 تکمیل میشه و بزرگترین باشگاه جوانان در دنیاس!!) و تا بگیرین به عنوان سفیر افتخاری رئال در چند کشور!!! گوتی هم خودش میدونست امسال به احتمال زیاد تو رئال نیمکت نشین میشه و برای همین خواست از سال های آخر بازیش برای پول درآوردن استفاده کنه...من کاملا به هردوشون حق میدم که خودشون و آیندشون رو فدای نیمکت رئال نکردن و سعی کردن تو اوج از رئال جدا بشن... ولی دوباره برمیگردن حتما.

- رئال امسال پتانسیل این رو داره که به 10مین قهرمانی لیگ قهرمانان برسه یا نه؟؟
    خب البته این سوال بیشتر از سوال قبل کلیشه ایه!! چون 100% طرفدارای بارسا هم میدونن که رئال حداقل جزو مدعی هاست همینطور که من میگم بارسا خطرناکه ولی کلا 8 تا تیمی که آخر میمونن حدودا 6 تاشون مدعی هستن و از پیش باخته نیستن ولی به نظر من لیگ قهرمانان 50% شانسه و همیشه تیم لایقتر قهرمان نمیشه!! اگه نه الان رئال از همه ی تیما بیشتر ستاره داره!

- بلاخره روند موقعیت خراب کردن مهاجمی رئال به پایان رسید.چرا بازیکنای تیم اینقدر موقعیت از دست میدادن؟
    خوب این خیلی غیر طبیعی نیستش که مهاجمای یه تیمی مثل رئال که همیشه و مخصوصا این فصل یکسره رو دروازه ی حریف هستن تو چند تا بازی زیاد موقعیت خراب کنن...مثلا بارسا 2سال پیش که خیلی قوی بود 15 موقعیت 100% گل جلوی یه تیم ضعیف لالیگا بدست میاورد ولی آخرش 4 تا میزد تازه یکی هم میخورد!! کلا نباید دنبال جواب قاطع برای اینجور مسائل بگردیم چون واقعا مشخص نمیشه دلیل اصلی مشکل کجاست.

- نقاط ضعف و قوت تیم در این فصل؟
    تغییر خیلی مهمی که رئال در این فصل کرده اینه که خط دفاعش عالی شده و واقعا شایسته ی رئال شده...و مطلبی که ترجیح دادم اینجا در مورد مورینیو بگم اینه که بسیار هوشمندانه در دفاع رئال کار کرده و با آوردن کاروالیو با تجربه و په په که الان تو اوج آمادگی هستش و با به کار بستن تاکتیک بی نقص در دفاع (تو اینتر و چلسی ه نتیجه داد خودتون دیدین!) آماره گل خوردن رئال رو کاملا کاهش داده! ولی به نظر من خط حمله ی رئال خیلی نسبت به پارسال قوی تر نشده به هر حال مثلا اگه به خط حمله ی رئال پارسال از 100 نمره ی 85 بدین الان رئال اون رو به 90 رسونده. تنها نقطه ی ضعف رئال احساسی بودن بازیکناشه! از سال 2001 به بعد همیشه رئال جلوی تیمای قوی لنگ زده! مخصوصا وقتی اول بازی گل میخوره مثل تیمای ایرانی تمرکزشون بهم میخوره! البته امشب مشخص میشه تاثیر مورینیو در این بحث رو رئال چقدر بوده.

- رئال در این فصل نقل و انتقالات چطور کار کرد؟
    ببینین نقل و انتقالات در یک باشگاه اینقد پیچیده و مخفیانه دنبال میشه که اصلا معلوم نیست پشت پرده چه خبره و نظر قاطعی نمیشه در مورد موفقیت یک تیم در نقل انتقالات داد مخصوصا اگه اون باشگاه رئال باشه!! ولی مثلا چیزی که مشخصه الان من یو در نقل و انتقالات کم کاری کرده و داره تاوانشو میده...ولی رئال داره از بازیکن فوق ستاره ای مثل اوزیل که ارزونم براش تموم شده سود میبره..واقعا مرحبا به پرز و مورینیو و همینطور والدانو برای این خریدشون!! چون معمولا بازیکنای خوب تیمای دیگه که به رئال میومدن بدون استثنا تا یه مدت افت داشتن و بعد بالا میومدن ولی اوزیل درسته که تو جام جهانی عالی بازی کرد ولی دیگه تکنیکی و دریبل زن نبود!! اما الان از وقتی داره تو رئال بازی میکنه دقیقا آدمو یاد جوونیای کاکا میندازه! بازی با مالاگا چند تا دریبل زد من تا 5 دقیقه تو کفش بودم! ولی من نگران جایگاه کاکا تو تیم شدم خیلی حیفه کاکا!! اما در مورد خدیرا به نظر من خوب بازی میکنه ولی نه مثل اوزیل از اول فصل پیشرفت کرده باشه...در مورد پدرو لئون من میگم که گوشه راست عالی میشه مخصوصا با تو سر توپای باحالش و سانترای دقیقش آدمو یاد بکام میندازه و به نظر من به اندازه ی کافی بهش بازی نمیدن! کانالس هم خیلی اعتماد به نفسش پایینه و تنها راه این مشکل بازی دادن به این بازیکن تو جام حذفی یا بازیای اسونه لیگه مخصوصا جلوی تیم قبلیش ریسینگ. ولی بعضیا میگن رئال فقط برای اینکه بگه من خرید اسپانیایی کردم این دو تا رو خریده. در مورد کاروالیو هم که نظرم رو گفتم و به نظر من تنها مشکلش سنشه که اگه تو رئال همیشه به این خوبی بازی کنه ولی بالاخره به دلیل سنش باید 2 ..3 سال دیگه از رئال بره...من خیلی دوست دارم به بنزما هم تو تیم بیشتر بازی داده بشه خیلی حیفه.

- صحبت هایی هست مبنی بر اومدن رونی به رئال..به نظرتون رئال به بازکنی با توانایی های رونی نیاز داره؟
    و اما در مورد رونی ببینین الان رئال به یه مهاجم کاذب که بتونه از راست یا چپ نفوذ کنه احتیاج داره یعنی دقیقا بشه تای کریس رونالدو در اون سمت زمین ...اول میگفتن ریبری میاد بعد گفتن رونی میاد ولی فصل شروع شد و هیچ کدوم نیومدن! ولی الان با بالا گرفتن اختلافات بین رونی و الکس فرگوسن (فرگوسن داره قبر خودشو میکنه! دیگه ستاره نداره من یو!) احتمال اومدن به رئال رونی زیاد شده ... همه روزنامه ها احتمال میدن رونی نیم فصل به رئال بیاد...و دقیقا در ترکیب باید به این صورت اضافه بشه که هیگواین مهاجم نوک و رونالدو مهاجم کاذب چپ و رونی مهاجم کاذب راست البته کمی تهاجمی تر از رونالدو! ولی خبری که خیلی نگرانم کرده و البته هنوز در حد شایعه هستش امکان تعویض شده رونی با کاکا یا بنزما هستش...اما دیروز مدیر باشگاه من یو اعلام کرده بود در صورت فروش رونی مشکل بدهی باشگاه حل میشه! و به نظر نمیاد تعویضی در کار باشه.

و حالا صحبت های دوست میلانی
    -اول از همه خودتون رو معرفی کنید و نوه آشناییتون با میلان..
    سلام ... مفتخرم که واسه این بازی از من مصاحبه شده ، بنده علی هستم ... از حدود 3/4 سال پیش به میلان علاقه شدیدی پیدا کردم ... چون اصلا از باشگاه خیلی پرطرفدار خوشم نمیاد به همین جهت میلان میتونست گزینه خوبی باشه در ضمن علاقه به پیرلو و پاتو و ... از قلم نیوفته !!!
    از اینکه طرف مصاحبم یه رئالی هست ... متعجبم !!!

-تا به اینجای کار از عملکرد آلگری راضی بودید؟ به کار میلان میاد؟
    بــــــــــــله !!! بسیار عالی کار کرده ... البته از دید هر هواداری ، مربی ناآشنا یعنی ریســـــک ! ولی آلگری این ریسک رو قبول کرده و تا به اینجا کار بسیار عالی کار کرده ... امیدوارم به سرنوشت لئو تو فصل قبل دچار نشه !!!

-خیلی وقته که اولین مسئله ای که از تیم میلان به ذهن طرفدار خطور میکنه، سن بالای بازیکنان تیم-ه..تا کی قراره این وضعیت ادامه پیدا کنه؟ اصلا نیازه جوون تر بشه تیم؟
    ABBIATI 33
    ZABROTTA 33
    NESTA 34
    SILVA 26
    ANTONINI 28
    ABMROSINI 33
    PIRLO 31
    GATTUSO 32
    PATO 21
    IBRAHIMOVIC 28
    RONALDINHO 30
    این سن 11 بازیکنان تیم میلانه ... همین طور که میبینید 7 بازیکن بالای 30 سال در ترکیب 11 نفره میلان حضور دارن و میانگین اونا تقریبا 30 (29.90) هست !!! خب یه تیم جوون میانگین سنشون تقریبا باید 26 تا 28 باشه ، خب یعنی تیم نیاز داره به استخدام نیرو های جوونتر خب امسال میلان در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کرد و این خطر حتما بزرگان تیم رو در آینده دست به کار خواهد کرد !!!

-مشکل اصلی میلان تویه این فصل چی بوده به نظرتون؟
    انصافا در خط حمله مشکلی نداریم ولی مشکل اصلی ما در خط دفاع و دروازه بانه !!! واقعا مدافعان از جمله نستا و زامبروتا و آبیاتی پیر شدن و این میتونه مشکل ما باشه !!!

-عملکرد میلان تویه فصل نقل و انتقالات چطور بود؟
    خیلی خوب بود ... در واقع یه نوع امیدواری به کل تیم و هواداران داد ... من هم امیدوارم که تیم بتونه با توجه با این همه مهره دل هوادارا رو خوش کنه ... به نظر من یا سری آ یا لیگ قهرمانان مال ماست !!!

-یخورده درباره دو خروجی بزرگتون بگیم...کاکا به عنوان بازیکن و آنجلوتی به عنوان مربی..جای خالیشون حس میشه تویه تیم؟
    جای خالی کاکا که انصافا حس میشه و حیف شد که از دستتش دادیم ولی کارلو توی میلان آش دهن سوزی نبود ولی توی چلسی میبینیم که داره حکم رانی میکنه ... نکته جالب اینکه مربیان تیم اول و دوم لیگ انگلیس یعنی چلسی و من سیتی یه زمانی توی سری آ توی میلان و اینتر مربیگری میکردند !!!

-امسال با اومدن بازیکنایی مثه ابراهیموویچ و روبینهو، چقدر به موفقیت میلان میشه امیدوار بود؟ چه انتظاری دارید از تیمتون در این سال؟
    ایبرا ، روبینهو از جمله خرید های خوب میلان در چند وقت اخیر بودند !!! در واقع به نظر من یه نیرو مثبت به کل تیم بوده ... امیدوارم میلان به کمک همه ستاره هاش همون طور که گفتم بتونه موفق ظاهر بشه و یکی از عناوین مهم رو به دست بیاره !!!

-شانس اول قهرمانی رو برای این فصل، در سری آ، متعلق به کدوم تیم میدونید؟
    نوبتی هم باشه نوبت میلانه !!! دیگه وقت حکمرانی اینتر تموم شده ... این فصل نباید به تیمای دیگه اجازه پیشتازی بدیم... الان تیم اول لیگ لاتزیو با 16 امتیاز و 2 اختلاف امتیاز بیشتر از میلان توی صدر قرار داره و از نظر من لاتزیو تیمی نیست که تا آخر بتونه رقابت کنه !!! بی صبرانه منتظر بازی با اینتر هستم !!!

و حالا بخش بنوعی مناظره ای که سوال ها یکی هستن و درباره این بازی
    نکته: سوال های این قسمت، بازم یکی هستن تا کماکان حرف و حدیثی پیش نیاد!
    نکته2: جواب های شماره 1 برای دوست رئالی (Real Madrid C.F) و جواب های شماره 2، برای دوست میلانی (A.N.A.P) هستن

-اولین مسئله، گروه تیمتون...گروهی که در مجموع 20 قهرمانی داره! چطور گروهیه؟ تیم میتونه ازش به راحتی صعود کنه؟
    1.
    در مورد گروه هم به نظرم رئال از این سخت ترشم شکست داده و همیشه اول اومده بالا (حتی 2 سال پیش که 2 بار رفت و برگشت به یونتوس باخت باز با 13 امتیاز و بالاتر از یووه اول اومد بالا!) از رئال تو مرحله ی گروهی خیالم راحته و میگم احتمال 90% حتی اگه جلوی میلان نتیجه ی خوبی نگیره بازم اول میاد بالا.
    2.
    بله ... رئال 9 بار ، میلان 7 بار و آژاکس 4 بار !!! از دید هر کس این گروه گروه مرگه ! رقیب اصلی میلان توی این گروه رئاله ... پارسال هم به همین ترتیب بود ... ولی با اینکه از رئال 4 امتیاز گرفتیم دوم شدیم تو گروهمون ! ولی درکل حمت صعود خواهیم کرد به لطف بازیکنان !

-رئال-میلان...نبرد پر افتخار ترین های اروپا...اونم برای دومین سال پیاپی..تیم حریف نسبت به سال قبل، چه تفاوت هایی کرده؟ قوی تر شده یا ضعیف تر؟
    1.تیم میلان یکی از تیماییه که خیلی تیم محبوبی در ایران هستش مخصوصا در بین فوتبال دوستان قدیمی مثل بابام!! این تیم در سال2003 و 2004 و 2005 دقیقا مثل رئال الان در تمام پستها ستاره داشت از کاکا.. نستا...مالدینی..کافو.. شوچنکو.. پیرلو ...یاپ استام ...گاتوزو..سیدرف ..اینزاگی.دیدا...توماسون بگیرین تا ریوالدو و روی کاستا که رو نیمکت مینشستن!! اما الان همشون یا رفتن یا مثل قبلا عالی بازی نمیکنن...من واقعا بازیکنایی مثل پیرلو و نستا و مخصوصا سیدرف رو دست کم نمیگیرم چون فقط 10 دقیقه شبیه جوونیاشون بازی کنن کار رئال تمومه!!! اما میلان الان خیلی تغییر کرده و امسال 2 تا ستاره به تیم اضافه کرده(هر چند از برلوسکنی و گالیانی خسیس خیلی بعید بود)! تنها چیزی که تیم برای موفقیت لازم داره ثبات ترکیب اصلی هستش....100% میلان نسبت به پارسال قوی تر شده مخصوصا خط حملش که من بعید میدونم امشب گل نزنه!! پاتو وروجک کاره خودشو میکنه!! (-:
    2.
    نبرد بسیار جذابی میتونه باشه ! بله اونم برای دومین سال پیاپی خیلی میتونه جالب باشه ! تیم رئال خیلی پیشرفت داشته با خرید بازیکنانی از جمله اوزیل ، کاروالیو ، پدرو لئون و ... و مربی مشهور مورینیو نشان پیشرفت اونا نسبت به فصل قبله ! ولی میلان هم نسبت به فصل قبل خیلی پیشرفت داشته ... نکته جالب این بازی تقابل دوباره ایبراهیموویچ با رئال ( گلی که تو الکلاسیکو به رئال زد ) و بازی روبینهو در مقابل تیم سابقش هست !!!

-نقط ضعف تیم حریف رو برای این بازی چی میدونید؟ هم چنین خطرناک ترین بازیکن تیم رقیب، کدوم بازیکن میتونه باشه؟
    1.به نظر من میلان تو دفاع از کناره ها و مرکز زمین مشکل داره و دقیقا رئال میتونه با پاسایه بلند ژابی آلونسو به پشت سر زامبروتا کریس رونالدو رو تغذیه کنه....زامبروتا قبلا بهترین دفاع راست بود ولی بارسا خرابش کرد ولی هنوز تو نفوذ ها خطرناکه! خطر اصلی میلان برای رئال کلا تو خط حملشه که متحول شده هر چهار مهاجمش عالی هستن (رونالدینیو پاتو روبینیو ابراهیمویچ)
    2.
    نقاط ضغف ؟؟؟ من انصافا نقطه ضعفی تو رئال نمیبینم !!! به رونالدو رای نمیدم !!! اوزیل ، مارسلو و راموس جزو خطرناکترین ها میتونن باشن !!!

-محروم یا مصدومی برای این بازی دارید؟
    1.محروم که فکر نکنم اما پدر سوخته ها هیچی در مورد کاکا نمیگن و چیزی که میدونم بازی مالاگا رو فقط به دلیل ریکاوری از دست داد پس تعجبی نداره امشب تو نباشه.گرانرو هم مثل اینکه تو تمرینات دچار اسپاسم ماهیچه ی ساق پای راست شده! هرچند نمیدونم راموس چش بود که نذاشتنش تو!! تو اینترنت هم که هیچی در بارش نیست.
    2.
    فکر نمیکنم !!!

-ترکیب مورد نظرتون برای این بازی؟
    1. 4-2-3-1 دروازبان...کاسیاس...دفاع راست...راموس(اگه نبود آربلوآ)....دفاع وسط ها ....په په...کاروالیو...دفاع چپ...مارسلو....هافبک وسط ها ....آلونسو و خدیرا....هافبک تهاجمی کاکا یا اوزیل....بال راست دیماریا ...بال چپ رونالدو...نوک حمله ..هیگواین...(البته میشه از اوزیل و کاکا با هم اسفاده کرد ولی باید خدیرا یا دیماریا خط بخورن که در اون صورت باید رئال یا 2-2-2-4 !! یا 2-3-1-4 بازی کنه)
    2.
    آبیاتی

آنتونینی----سیلوا ----نستا----زامبروتا

بواتنگ----پیرلو----آمبروزینی

رونالدینهو---- زلاتان---پاتو

-پیش بینیتون برای نتیجه و احتمالا گلزنان بازی؟
    1.پیشبینی نتیجه نمیکنم گناه داره!! (-:
    2.
    برد دیگه ( این حرفا رو نیاید رو در رو به رئالیا گفت دی: ) زلاتان ، پاتو

-اگر سوالی بوده که پرسیده نشده و دوست داشتید پرسیده میشد، خودتون بپرسید و جواب بدید بهش.
    1.سوال جا افتاده !! به نظر شما الان با پیشرفت اوزیل جایگاه کاکا تو تیم نامشخص نمیشه؟؟
    سوال خیلی خوبی بود آفرین به طراح نکته بینش (-: به نظر میا اوزیل داره دقیقا بلایی رو که کاکای 20 ساله سره ریوالدو و کاستا تو میلان آورد سره خود کاکا میاره!! و اونو نیمکت نشین میکنه!! من امیدوارم کاکا برگرده و با هم کنار هم بازی کنن.
    2.ممنون از زحمتتون ... خیر سوالی دیگه نیست !!!

-در پایان، نظرتون رو درباره گروه Fan vs Fan بفرمایید
    1.فعلا تا اینجا که گروه خوب و فعالی هستیم و با توجه به اینکه من اولین باره شرکت میکنم نمیدونم این همه تایپ کردم انگشتام ورم کرد !! بدرد میخوره و استقبال میشه یا هیچی؟؟! من خیلی از پیگیریتون ممنونم مخصوصا دوست عزیز Charliz که با من هماهنگ کردن...
    2.گروه جالبیه !!!
    Goodbye !
    Last edited by charlize; 19-10-2010 at 23:05.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستانی که نمیخوان از بیانات جواتی به فبض برسن، میتونن از طریق شبکه lider بازی رو دنبال کنن که بصورت رایگان میده هر چند با زبان آذری!
    اما به شخصه، این رو ترجیح میدم به بیانات جوات!: دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست بازیکنای کلوژ درد نکنه
    به لطف گل به خودیایی که زدن بایرن فعلا 1-2 جلو هستش

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دقت میکنین چه فوتبال آشغالی رو از شبکه 3 داریم نگاه میکنیم ؟؟؟

از سانسور های واقعا بی دلیل ( صحنه گلهای بازی های دیگه رو که نشون میدادن سانسور میکردن ) و این تصویر که از دوطرف چپ و

راست نیم متر بیرون افتاده و واقعا بازیکن صاحب توپ دیده نمیشه و الیته گزارش جواد !!!

واقعا برای صداوسیما متاسفم !!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که خوابم گرفت از بازی که اینا دارن پخش میکنن

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

صدای سریال جدیده که میخوان پخش کنن رو شنیدین وسط بازی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •