تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 252 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

2.5 ميشه يا 2.75

لطفا رعايت كنيد
    شما لطف کنید وقتی از پستم نقل قول میگیری از همش نقل قول بگیر که همه متوجه بشن چی گفتم.
    متاسفانه پستم هم حذف شد.
    الان هم سر حرفم هستم، این مصاحبه fans vs fans هیچ چیز جالبی نیست که میگذارین.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

این مصاحبه fans vs fans هیچ چیز جالبی نیست که میگذارین.
    نظر شخصي شما اينه كه fans vs fans خوب نيست؟....قبول ..ولي به نظرت درسته كه نظر ديگران رو شر و ور و شخصيت ادم اونجوري بيان كنيم؟گيرم كه طرف اصلا علي كريمي رو تو تركيب پرسپوليس گذاشت شما نبايد اونجوري بگي.بار فني حرفي هم كه زدي مياد پايين.
    مخلصم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الان هم سر حرفم هستم، این مصاحبه fans vs fans هیچ چیز جالبی نیست که میگذارین.
    دوست من!
    گروه نو پاست و عیب و نقص زیاد داره! (شکی توش نیست) مطمئنا امکان داره منه طراح سوال، خلاقیتی تو سوالام به کار نبرم.... یا منه کارشناس زیاد واسه جواب دادن وقت و انرژی صرف نکنم! این ها همه وجود داره و کسی کتمان نمی کنه!
    اما هدف گروه، هدف مثبتیه! هدفیه که میتونه به احیا کردنه انجمن خبر ورزشی در راستای مثبت ولو به مقدار کم کمک کنه! اگه اینجور نبود طراحای سوال یا کارشناسا وقتشون رو واسه این گروه نمی گذاشتند!
    نظر شما برای من کاملا محترمه که میگید این گروه یا مصاحبه هاش جالب نیستند! ولی کاش میگفتید که چرا همچین نظری دارید!
    ضمن اینکه با صحبتای آقا مهدی تو پست آخرشون کاملا موافقم!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز شما بگین که این بحث چه فایده ای برای اینجا داره؟
    اصلا هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره. این تاپیک با توجه به عنوانش باید اخبار فوتبال باشگاهی ایران رو پوشش بده نه مصاحبه هوادارها با همدیگه رو.
    یه نفر اومده سوال پرسیده، یکی هم جواب داده. اونم چه پاسخهایی!!!
    کلا جوابهاشون خیلی مبتدیه. بالاخره بین یکی مثل من و اون کسی که شما مصاحبه ش رو گذاشتین که یه هوادار ساده هستیم و یه کارشناس واقعی فرق زیادی هست. یه وقت اینجا میایم بحث میکنیم و جواب همدیگه رو میدیم، قضیش خیلی فرق داره.
    ولی اینجا مصاحبه با یه هوادار عادی قرار داده میشه.
    اصلا مفید نیست.

حالا خطاب به آقا مهدی و کاربر محترم pcprofile که اسمتون رو نمیدونم،
    لطف کنید و بگین که این مصاحبه ها با افراد عادی چه فایده ای برای خوانندگان این تاپیک داره؟؟؟؟
    Last edited by mojtaba-civil; 10-10-2010 at 23:58.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گيرم كه طرف اصلا علي كريمي رو تو تركيب پرسپوليس گذاشت شما نبايد اونجوري بگي
    کسی که اسم خودشو میگذاره کارشناس یه تیم باید از آخرین اخبار اون باشگاه اطلاع داشته باشه.

بار فني حرفي هم كه زدي مياد پايين.
    اشکال نداره، این به اون در
    من که تو این مصاحبه ها بار فنی ندیدم که بخوام فنی جواب بدم.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطف کنید و بگین که این مصاحبه ها با افراد عادی چه فایده ای برای خوانندگان این تاپیک داره؟؟؟؟
    يعني نميشه با افراد عادي مصاحبه گذاشت
    بعد هم مگه اين گروه اومده اين كارو توي تلويزيون انجام داده
    توي اين فروم تا جايي كه من ميدونم احتمالا به جز شما همه عادي هستن
    پس در سطح خودمون خوبه
    بعد هم دوستمون گفتن كه شروع كار اين گروهه
    طبيعتا هنوز ايراد داره
    مسئولين گروه هم آروم آروم با شناخت بيشتر كارشناساشون مطمئنن بهتر عمل ميكنن
    و طبيعتا از اونجايي كه قرار نيست همه كارشناس باشن در آينده انتخابهاشون هم محدودتر ميشه
    به نظر من كه اين گروه واقعا فضاي يك نواخت تاپيكها رو عوض كرده
    بعد هم قرار نيست حتما اين مصاحبه ها بار فني داشته باشه
    بيشتر بهانه ايست براي رشد خود افرادي كه باهاشون مصاحبه ميشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يعني نميشه با افراد عادي مصاحبه گذاشت
    بعد هم مگه اين گروه اومده اين كارو توي تلويزيون انجام داده
    پس در سطح خودمون خوبه
    بعد هم دوستمون گفتن كه شروع كار اين گروهه
    طبيعتا هنوز ايراد داره
    مسئولين گروه هم آروم آروم با شناخت بيشتر كارشناساشون مطمئنن بهتر عمل ميكنن
    و طبيعتا از اونجايي كه قرار نيست همه كارشناس باشن در آينده انتخابهاشون هم محدودتر ميشه
    بعد هم قرار نيست حتما اين مصاحبه ها بار فني داشته باشه
    بيشتر بهانه ايست براي رشد خود افرادي كه باهاشون مصاحبه ميشه
    خوب این چیزی که گفتی، جواب سوال من نبود.
    اونجور که از اسم تاپیک برمیاد باید اخبار لیگ 89-90 رو پوشش بده.
    ارتباط این تاپیک و مصاحبه با افراد عادی که اسم کارشناس به خودشون دادن رو بگو.

من که ادعای کارشناس بودن نکردم.

بله، مخصوصا فضای این تاپیک رو.

قرار نيست حتما اين مصاحبه ها بار فني داشته باشه
    پس قراره چی داشته باشه؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سپاهانو حال کردین استیل اذینو نابود کرد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پایان پستم بهش پاسخ دادم.
    اصلا هیچ ارتباطی به این تاپیک نداره. این تاپیک با توجه به عنوانش باید اخبار فوتبال باشگاهی ایران رو پوشش بده نه مصاحبه هوادارها با همدیگه رو.
    در عنوان تاپیک واژه ای به نام خبر وجود نداره! این نکته اول!
    اما نکته دوم! من هم مثل شما و همه قبول دارم که ما در انجمن خبر ورزشی زیست می کنیم!! انجمن خبر ورزشی یعنی چی؟ یعنی اینکه من و شما و خلاصه همه کسایی که به اخبار علاقه دارن، بیان خبر بزارن و سایرین بخوننشون! درسته؟
    پس مسالتون! من و شما چرا داریم الان پستای کاملا غیر خبری میدیم؟! حتما دلیلش اینه که Fan vs Fan و مصاحبه هاش خبری نیستند و ما داریم راجع به اون می بحثیم! پس با این حساب من نتیجه میگیرم قبل از ایجاد Fan vs Fan ما اصلا پست غیر خبری نداشتیم نه؟! پستای دنباله داری نداشتیم که دو یا چند کاربر دارن به زور میخوان عقاید و دیدگاهاشون رو به هم تحمیل کنن تا نهایتش اگه شانس بیاریم یکیشون یا یه گروهیشون کوتاه بیان تا تاپیک فرت نشه!!؟!
    آیا همه پستای شما تو انجمن خبر ورزشی، پست خبری (کپی از خبرگزاری ها) بوده؟! اگه نبوده پس معنی این جمله چیه؟
    این تاپیک با توجه به عنوانش باید اخبار فوتبال باشگاهی ایران رو پوشش بده
    .
    .
    .
    یه نفر اومده سوال پرسیده، یکی هم جواب داده. اونم چه پاسخهایی!!!
    کلا جوابهاشون خیلی مبتدیه. بالاخره بین یکی مثل من و اون کسی که شما مصاحبه ش رو گذاشتین که یه هوادار ساده هستیم و یه کارشناس واقعی فرق زیادی هست.
    ولی اینجا مصاحبه با یه هوادار عادی قرار داده میشه.
    من وکیل وصی کسی نیستم! اون دوستی که اومده به عنوان کارشناس (واژه کارشناس فقط یه لفظه! نه در این معنا که اونی که پاسخ سوالات رو میده از همه بیشتر میفهمه! شما با کلمش مشکل داری، بخونش طرفدار یا هر چیزی که خوشت میاد) پاسخه سوالا رو داده، میتونه بیاد جواب شما رو بده!
    صحبت من اینه که اگه هر طرفداری به عنوان کارشناس میاد پاسخه سوالات Fan vs Fan رو میده، حداقل اومده قبل از یه بازی نظراتش رو، بدون پراکنده حرف زدن، بدون بحث های از نوع جدل و بدون هیچ مشکلی راجع به تیمش میگه! کما اینکه حرفاش صحیح نباشه! کما اینکه حرفاش مبتدی باشه!
    ضمن اینکه تمامی اعضای این گروه میتونن تو خود گروه بیان به کارشناس فلان مصاحبه نمره بدن که آقا خوب بوده یا ضعیف بوده!
    یه وقت اینجا میایم بحث میکنیم و جواب همدیگه رو میدیم،
    یه لحظه!!! مگه اینجا فقط جای اخبار نبود؟!
    بله فرق می کنه! 90 درصد بحثا کش پیدا می کنه! حوصله همه رو سر میبره! هیچ کدوم از طرفین بحث قانع نمیشن! قانع هم بشن نمیان اعتراف کنن که قانع شدیم حداقل بحث ثمری داشته باشه! نیمی از این 90 درصد بحث، تبدیل میشه به جدل! مدیرا و همکارا رو به دردسر میندازه! یه سری معلق! یه سری بن میشن! بعد با همه این رفتارامون میایم واسه تنوع پست میدیم چرا این انجمن شمارش پستش خاموشه! چرا دکمه تشکر وجود نداره! بچه های انجمن تی وی شاهدن! تو اونجا پست چهار کلمه ایه: تکرار سریال کی است؟ جزء پستا شمارش میشه، ازش هم تشکر میشه! اما این پستای منو شما به خاطر همین بحثای چرت که شما میای طرفش رو میگیری و میگی "فرق می کنه" مساوی همون پیغامیه که شما میای تو پروفایل من میزاری!!!! ناچیز!
    مفید از دید شما چیه؟
    حالا خطاب به آقا مهدی و کاربر محترم pcprofile که اسمتون رو نمیدونم،
    حسین هستم با نام کاربریه pcforlife!!!
    فواید Fan vs Fan از دید من!
    - نظر کارشناس (کاربر منتخب برای مصاحبه) خیلی صریح قبل از بازیه تیمش در مصاحبه بیان میشه!
    - چون سعی میشه تو طراحی سوال، بیشتر راجع به خوده تیم (گذشتش و شرایط فعلیش) + بازی پیشه روش صحبت بشه، پاسخ ها هم بیشتر حوله محوره همین موارده!
    - این اعلام نظر کاملا متمرکزه بر سوالایی که مطرح میشه و مثل اکثر بحثایی که معمولا انجام میشه پراکنده گویی نیست!
    - کاربر مطمئنه بعد از ارائه‏ی نظرش طراح سوال نمیشینه به خاطره هر جواب و نظرش باهاش بحث کنه! میخوام بگم اعلام نظر یکجانبه و یه جورایی غیر مستقیمه!
    - کسایی که مصاحبه رو میخونن، اگر عیبی به پاسخی بگیرن، مجبورن خودشون به نوعی پاسخ همون سوالی رو بدن که کارشناس بهش جواب صحیحی رو نداده! یعنی چی؟ یعنی حتی در صورت به وجود اومد بحث، پشت بند مصاحبه، اون بحث حول محور سوالای مصاحبه هستش!
    - شخصا پیش بینی می کنم که این مصاحبه ها میتونه کمکی باشه (هر چند ناچیز) برای منطقی تر شدن هممون تو بحثا! میتونه کمکی باشه برای هممون که برای رسیدن به موضوعی واحد بحث کنیم نه برای رو کم کنی! و نهایتا کمکی باشه برای اینکه ما اعلام نظر کنیم نه اعمال نظر!
    یاعلی

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اين خياباني ديگه شورو در آورده.. طرف كَر هم باشه ميتونه بفهمه طرفدار پرسپوليسه..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •