تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 449 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام مهران عزيز:
    واقعا از زحمات بي دريغت ممنونم ولي هر كاري كردم نشد اما وقتي كومودو را پاك كردم و انتي ويروس را عوض كردم درست شد با اين حال مجددا بايد چيكار كنم فكر مي كنيد مشكل از كجاست با يك فول اسكن و بدون هيچ اخطاري غير فعال شد
    خواهش میکنم عزیز, بالاخره خواستیم این مشکل کوچک شما هم حل بشه.
    شما از یک آنتی ویروس دیگه کنار CIS استفاده میکنید؟
    آگر آره , تصمیم با خودتونه و مختارید اما چه من و چه تمام برنامه نویسان کمودو تاکنید دارند بر اینکه اگر میخواهید اختلالی در CIS ایجاد نشه اون رو تنها و بدون هیچ نرم افزار امنیتی دیگری نصب کنید. حتی داشتن MalwareBytes AntiMalware هم با گارد فعال میتونه باعث بروز مشکلاتی بشه.

بطور نمونه یک فایل رو کمودو میفرسته به سند باکس و شما هم اون رو بلاک میکنی اما آنتی ویروس Avira میخواد اون رو پاک نه. هر دو نرم افزار شروع میکنند به انجام دادن کاری که باید انجام بدند و این وسط یکیشون موفق میشه اما اونیکی به مشکل بر میخوره. اما اگر از CIS بصورت تنها استفاده کنید اونوقت آنتی ویروسی که داخل این بسته وجود داره و بارها هم ثابت کرده که از خیلی از آنتی ویروسهای پولی تشخیصش بهتره با لایه های دیگر محافظتی بخوبی مچ میشه چون تمام اینها برنامه ریزی شدند و مشکلی بوجود نمیاد.

اگر هم فقط از CIS استفاده میکنید و آنتی ویروس دیگه ندارید اونوقت این راه رو من به شما پیشنهاد میکنم چون همونطور که در پست قبلی هم دیدید من به خاطر شما این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.

CIS را کاملا پاک کنید... رجیستری و فولدر های باقی مونده ازش را هم بعد از ریستارت کردن سیستم پاک کنید.
    Super Internet TV را کاملا پاک کنید و رجیستری سیستم را تمیز کنید و سیستم رو یکبار ریستارت کنید.

حالا CIS را نصب کنید و تنظیمات آنرا طبق پست دوم انجام بدید و 2 بار سیستم را ریستارت کنید. برای دتکت کردن برنامه ها, نتورک و غیره...

بعد از تمام شدن کارها با CIS اونوقت میتونید طبق پست قبلی من Super Internet TV را نصب کنید و مرحله به مرحله از روی عکس ها برید جلو.

سلام:
    يك مشكل ديگه پس از فول اسكن اين بو د كه مثلا بعضي از پوشه هاي كه داشتم مثلا به دو يا چند تا پوشه تبديل مي كرد و مي نوشت فرضا ناد32 -2 ناد32 -3 و غيرو اين مشكل چي مي تونه باشه چون اصلا چنين چيزي نداشتم
    همچین مشکلی من نداشتم و تا حالا هم ندیدم. فکر کنم من بیشتر از 5 بار در هفته به دلیل اینکه هر روز با ویروسها و تروجانها سر و کار دارم با آنتی ویروس کمودو فول اسکن میکنم. هاردم هم 1 ترابایت هست و نزدیک به 550 گیگ اطلاعات دارم اما هیچ وقت همچین مشکلی برای من بوجود نیومده.

شما سعی کنید با برنامۀ MalwareBytes AntiMalware بعد از آپدیت سیستم خودتون رو فول اسکن کنید شاید مشکل از آلودگی باشه و اون پوشه هایی که درست شدند پوشه هایی باشند که مخربها درست کردند اما چون کمودو مخرب رو یا پاک کرده و یا در سند باکس غیر فعالش کرده نتونستند پوشه ها رو مخفی نگه دارند. اما هر چی که هست من بعید میدونم مربوط به فول اسکن کردن با آنتی ویروس باشه چون تنها من نیستم که استفاده میکنم الان تمام این 570 پست قبلی رو که بخونی 1 نفر هم همچین مشکلی رو نگفته.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز یک سوال
    من الان comodo firewall را دارم با
    MalwareBytes AntiMalware گارد غیر فعال
    ویک آنتی ویروس با گارد فعال

تداخلی پیش میاد؟؟؟؟

4. این کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز, بالاخره خواستیم این مشکل کوچک شما هم حل بشه.
    شما از یک آنتی ویروس دیگه کنار CIS استفاده میکنید؟
    آگر آره , تصمیم با خودتونه و مختارید اما چه من و چه تمام برنامه نویسان کمودو تاکنید دارند بر اینکه اگر میخواهید اختلالی در CIS ایجاد نشه اون رو تنها و بدون هیچ نرم افزار امنیتی دیگری نصب کنید. حتی داشتن MalwareBytes AntiMalware هم با گارد فعال میتونه باعث بروز مشکلاتی بشه.

بطور نمونه یک فایل رو کمودو میفرسته به سند باکس و شما هم اون رو بلاک میکنی اما آنتی ویروس Avira میخواد اون رو پاک نه. هر دو نرم افزار شروع میکنند به انجام دادن کاری که باید انجام بدند و این وسط یکیشون موفق میشه اما اونیکی به مشکل بر میخوره. اما اگر از CIS بصورت تنها استفاده کنید اونوقت آنتی ویروسی که داخل این بسته وجود داره و بارها هم ثابت کرده که از خیلی از آنتی ویروسهای پولی تشخیصش بهتره با لایه های دیگر محافظتی بخوبی مچ میشه چون تمام اینها برنامه ریزی شدند و مشکلی بوجود نمیاد.

اگر هم فقط از CIS استفاده میکنید و آنتی ویروس دیگه ندارید اونوقت این راه رو من به شما پیشنهاد میکنم چون همونطور که در پست قبلی هم دیدید من به خاطر شما این برنامه رو دانلود و نصب کردم و مشکلی هم باهاش نداشتم.

CIS را کاملا پاک کنید... رجیستری و فولدر های باقی مونده ازش را هم بعد از ریستارت کردن سیستم پاک کنید.
    Super Internet TV را کاملا پاک کنید و رجیستری سیستم را تمیز کنید و سیستم رو یکبار ریستارت کنید.

حالا CIS را نصب کنید و تنظیمات آنرا طبق پست دوم انجام بدید و 2 بار سیستم را ریستارت کنید. برای دتکت کردن برنامه ها, نتورک و غیره...

بعد از تمام شدن کارها با CIS اونوقت میتونید طبق پست قبلی من Super Internet TV را نصب کنید و مرحله به مرحله از روی عکس ها برید جلو.

همچین مشکلی من نداشتم و تا حالا هم ندیدم. فکر کنم من بیشتر از 5 بار در هفته به دلیل اینکه هر روز با ویروسها و تروجانها سر و کار دارم با آنتی ویروس کمودو فول اسکن میکنم. هاردم هم 1 ترابایت هست و نزدیک به 550 گیگ اطلاعات دارم اما هیچ وقت همچین مشکلی برای من بوجود نیومده.

شما سعی کنید با برنامۀ MalwareBytes AntiMalware بعد از آپدیت سیستم خودتون رو فول اسکن کنید شاید مشکل از آلودگی باشه و اون پوشه هایی که درست شدند پوشه هایی باشند که مخربها درست کردند اما چون کمودو مخرب رو یا پاک کرده و یا در سند باکس غیر فعالش کرده نتونستند پوشه ها رو مخفی نگه دارند. اما هر چی که هست من بعید میدونم مربوط به فول اسکن کردن با آنتی ویروس باشه چون تنها من نیستم که استفاده میکنم الان تمام این 570 پست قبلی رو که بخونی 1 نفر هم همچین مشکلی رو نگفته.

موفق باشید.

سلام مهران جان نمي دونم با چه زبوني بخاطر اين همه زحمت از شما تشكر كنم چون خيلي زحمت مي كشيد در پاسخ به اين نوشته بايد بگم كه كلا كومودو را انيستال كردم و الان يك انتي ويروس دارم و اونم سيمانتك مي باشد و وقتي كومودو را كاملا حذف كردم و سيمانتك را ريختم و اون برنامه را نصب كردم مشكل حل شد و الان فقط انتي ويروس سيمانتك دارم خواستم بدونم چكار كنم مجددا سيمانتك رو حذف كنم و از كومودو استفاده كنم ايا با اين كار باز مشكلي پيش نمياد.؟

6. این کاربر از ezat451 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

آقا من تو اینترنت خوندم که آنتی ویروس کمودو خیلی قوی نیست. می خواستم بدونم واقعا قدرت آنتی ویروس کمودو در چه حدی هست؟ و اگه من CIS رو به تنهایی و بدون هیچ آنتی ویروس دیگه ای نصب کنم امنیت سیستم رو تامین می کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من تو اینترنت خوندم که آنتی ویروس کمودو خیلی قوی نیست. می خواستم بدونم واقعا قدرت آنتی ویروس کمودو در چه حدی هست؟ و اگه من CIS رو به تنهایی و بدون هیچ آنتی ویروس دیگه ای نصب کنم امنیت سیستم رو تامین می کنه؟
    دوست خوبم،کومودو جز سوئیت های امنیتی نسل جدیده،اگه به تاپیک دانلود بدافزار مراجعه کنی به ان حقیقت عینی پی خواهی برد که دیگر دوران شناسایی مبتنی بر دیتابیس به پایان رسیده!!!
    چون بدافزارهای جدیدو حتی قویترین آنتی ویروس ها هم نمیشناسه ولی لایه های هوشمند کومودو به راحتی اونارو می کشه!!!
    به نظرم شما باید به لایه تشخیص از روی هوش مصنوعی و تکنولوژی سندباکس توجه بیشتری کنید!!!
    با وجود این آنتی ویروس کومودو بسیار عالی عمل می کنه،اگه تکنولوژی کلاد پروسسینگ اونو هم فعال کنید....
    ===============
    در انتخاب سوئیت حرفه ای فکر کنید،

یعنی بروید یک پک جدید از بد افزارهای مخربو دانلود کنید!!! سپس سوئیت های امنیتی مد نظرتونو ریکی یکی نصب کنید و مخرب ها رو با دابل کلیک اجرا کنید،اگر سوئیتی تونست تمامی اون حملات مخرب رو خنثی بکنه،همونو داشته باشید

که تا بحال تنها کومودو تونسته،ولی خودتون هم آزمایش کنید تا به یقین برسید....

9. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیز یک سوال
    من الان comodo firewall را دارم با
    MalwareBytes AntiMalware گارد غیر فعال
    ویک آنتی ویروس با گارد فعال

تداخلی پیش میاد؟؟؟؟
    دوست عزیز منی که هر روز با دهها و گاهی صدها نمونه ویروس و تروجان سرو کار دارم و اکثرشون رو هم اجرا میکنم فقط از Comodo Internet Security بعنوان تنها نرم افزار امنیتی فعال سیستمم استفاده میکنم. یک پست قبل از پست شما هم گفتم پیشنهاد میشه از CIS بصورت تنها استفاده کنید چون امکان تداخل وجود داره و تداخل هم چیزی نیست که من و شما به سادگی بتونیم متوجه بشیم.

سلام مهران جان نمي دونم با چه زبوني بخاطر اين همه زحمت از شما تشكر كنم چون خيلي زحمت مي كشيد در پاسخ به اين نوشته بايد بگم كه كلا كومودو را انيستال كردم و الان يك انتي ويروس دارم و اونم سيمانتك مي باشد و وقتي كومودو را كاملا حذف كردم و سيمانتك را ريختم و اون برنامه را نصب كردم مشكل حل شد و الان فقط انتي ويروس سيمانتك دارم خواستم بدونم چكار كنم مجددا سيمانتك رو حذف كنم و از كومودو استفاده كنم ايا با اين كار باز مشكلي پيش نمياد.؟
    [/COLOR][/B][/CENTER]

سلام.
    مشکل شما هینجاست که حرف گوش نمیکنید
    اگر دوست داری سایمانتک داشته باشی بروی Norton Internet Security و یا Norton Antivus رو استفاده کن. نسخه های دیگۀ این شرکت مثل Endpoint بدرد لای .... هم نمیخوره. حالا چرا و اینهاشو بماند...
    اگر هم دوست داری کمودو داشته باشی CIS رو تنها و بدون نصب هیچ آنتی ویروسی استفاده کن چون این بسته خودش آنتی ویروس داره. در پست قبلی هم به شما این مطلب رو اشاره کردم. مشکلات شما هم از همینجا شروع میشه که CIS رو همراه یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکنید.

موفق باشید.

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

تاپیک دانلود ویروس و تروجانها جدید در خدمت هستیم.

11. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام:
    من گفتم از يك انتي ويروس استفاده مي كنم نه دو تا و اونم سيمانتك مي باشد و مي خواستم از شما بپرسم ايا سيمانتك رو حذف كنم و مجددا كومودو را نصب كنم ايا باز هم براي نرم افزار فوق مشكلي ايجاد نمي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم شما درست متوجه نشدید شما دارید از CIS استفاده میکنید یعنی COMODO Internet Security درسته ؟؟ این پک COMODO هست که Firewall + Antivirus هستش
    ولی من فقط دارم از firewall کومودو استفاده میکنم

یعنی اینجوری هم تداخل داره؟؟؟ اگه داره که آنتی ویروسمو پاک کنم

14. این کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم شما درست متوجه نشدید شما دارید از CIS استفاده میکنید یعنی COMODO Internet Security درسته ؟؟ این پک COMODO هست که Firewall + Antivirus هستش
    ولی من فقط دارم از firewall کومودو استفاده میکنم

یعنی اینجوری هم تداخل داره؟؟؟ اگه داره که آنتی ویروسمو پاک کنم

اگر خودتون مشکلی نمیبینید استفاده کنید. استفاده کردن Comodo Firewall+ Antivirus به شرطی میتونه تداخل ایجاد کنه که آنتی ویروس نامبرده دیتاهای رد و بدل شده رو از طریق HTTPS کنترل کنه. این کنترل هم برای HTTP Scanner استفاده میشه. مثلا آنتی ویروسهایی مانند Kaspersky و Nod32 نسخه های 3 و 4 از HTTPS استفاده میکنند. Avast WebShield هم یکی دیگر از همین نمونه هاست. اما اگر دیدید که شما مشکلی ندارید خب استفاده کنید.

اما پیشنهاد میشه از CIS استفاده کنید. یکی از دلایلش رو قبلا گفتم که باعث تداخل نمیشه و مثل این دوستمون که حتی با نصب Super Internet TV مشکل پیدا کرد میشه.

16. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام:
    من گفتم از يك انتي ويروس استفاده مي كنم نه دو تا و اونم سيمانتك مي باشد و مي خواستم از شما بپرسم ايا سيمانتك رو حذف كنم و مجددا كومودو را نصب كنم ايا باز هم براي نرم افزار فوق مشكلي ايجاد نمي شه

تصمیم با خودتونه عزیز من نمیتونم به شما بگم از چه چیزی استفاده کنید. فردا مشکلی بود یقۀ منو میگیرید. تصمیم خودتون رو بگیرید.

در مورد اون نرم افزار یعنی Super Internet TV در صفحۀ قبل دیدید که من نصب کردم و مشکلی نبود. اگر دوست داری فیلم برداری شده اش رو هم براتون بزارم. اگر شما مشکلی دارید برای اینه که بعد از پاک کردن آنتی ویروسهای دیگه درایو ها و یا رجیستر کی هاشون داخل سیستم شما باقی میمونه و همین باعث تداخل در درست کار کردن CIS میشه.

اگر سایمانتک را خواستید پاک کنید اول سعی کنید به تاپیک نورتون و از دوستان اونجا unistaller نورتون رو درخواست کنید تا موقع پاک کردنش همۀ فایل ها و رجیستر کی هاش پاک بشند.

18. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •