سلام
دوستان یه سری led samsung سری c6200 -c6900 دارم که منو فارسی ندارند فایل ابگرید یا منو فارسیشو می خواستم ممنون می شم راهنمایی کننید
ممنون
سلام
دوستان یه سری led samsung سری c6200 -c6900 دارم که منو فارسی ندارند فایل ابگرید یا منو فارسیشو می خواستم ممنون می شم راهنمایی کننید
ممنون
-در منوي مخفي قسمت local set اگر فعال هست روي ايران بگزارين و منوي فارسي اضافه ميشه براتون
ممنون از راهنماییتون مشکل من اینه که فعال نیست ولی یکی از تهران اومده بود اینجا من بانه هستم با یه یو اس بی به راحتی اون قسمتو فعال می کرد ازشون درخواست کردم ولی ندادن دوستان اگه می تونن کمک کنن
ممنون
سلام به همگی یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم نظرتون رو بگید: من میخوام 100درصد c6960یا همون c6900 رو با سایز 46 از سام تو تهران بخرم حالا موندم الان بخرم یا عید؟از نظر تخفیف و شایدم گرونتر شدن یا فرض محال ارزونتر شدن.کسایی که تجربه دارن لطفا بگن سام عید قیمت هارو پایین میاره؟یا میره بالاتر؟ امروز شنیدم ال جی ارزون کرده کسی خبری داره؟اگه کسی سایت قیمت هاش رو داره لطف کنه ممنون میشم اگه زود جواب بدین شاید همین امروز رفتم بخرمش
راستی سینما خانگی که روش نصف قیمت میده c555 هستش ارزش داره ؟خوبه ؟بلوری داره؟![]()
Last edited by mahdi-001; 25-12-2010 at 18:43.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب عزيز من متوجه نشدم آخه چرا نميشه شما ميگين اين tv اين سيستم dlna رو داره خوب از اون طرف گوشی من هم اين سيستم dlna رو داره قاعدتاً بايد با هم مچ بشن مگه اينکه بعضی از دوستان ميگفتن تلويزيونت اين سيستم رو نداره بايد با دانگل انجام بدی درست باشه باز بايد هزينه کنم 100 تومان دانگل خوب تو تهران![]()
سلام
دوستان کسی در مورد بالا نتونست کمکمون کنه؟
ممنون
با سلام
من با یکی از نمایندگیهای ال جی که دوستم بود صحبت مکردم می گفت یه کنترل مادر دارن که این کارها رو با اون انجام می دن اما نمایندگی سامسونگ اجناس بدون گارانتی رو منو فارسی و تیونر دیجیتال رو فعال نمی کنه اگه کسی راه حلی داره بگه
ممنون
ممنون از راهنماییتون
ولی من خودم دیدم با همون کنترل خودش منو فارسیش کردن البته با یه یو اس بی دوستان اگه کسی چیزی می دونه
لطفا راهنمایی کنه
ممنون
-مدل ارزشمندي هست توي سايز 40 تخفيف خورده نزديك 500 ولي در سايز 46 هنوز تخفيف نخورده امكان داره در جشنواره نوروزي كاهش قيمت داشته باشه و امكان هم داره تغييري نداشته باشه
-توصيه ميكنم سراغ اين مدل سينماي خونگي ها نرين اغلب صداي قابل قبولي نداردند -بلوري نداره
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
-مشكل ما هم همينه كه هنوز نتونستيم راهي پيدا كنيم واقعا اميدوارم به زودي اين هم حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)