من ساکن تهرانم وقتی سیم کارت همراه اول رو توی گوشیم میندازم هیچکدام از حروف g یا e بالای صفحه نمایش ظاهر نیمشود در صورتی که با ایرانسل حرف e ظاهر میشود علتش چیست؟
من ساکن تهرانم وقتی سیم کارت همراه اول رو توی گوشیم میندازم هیچکدام از حروف g یا e بالای صفحه نمایش ظاهر نیمشود در صورتی که با ایرانسل حرف e ظاهر میشود علتش چیست؟
آنتن های ایرانسل با همراه اول فرق دارن. ممکنه تو یه منطقه ایرانسل آنتن بده همراه اول آنتن نده( واسه اینترنت) این سیستم روی همه یBTS ها اعمال نشده واسه همین امکانش هست که نشه استفاده کنی
توی منطقه ای که شما ساکن هستی همراه اول ساپورت اینترنت موبایل نداره ! ولی شما میتونی به نزدیکترین دفتر خدمات پستی مراجعه و موضوع رو مطرح کنید تا موضوع روشن بشه ! چون بعیده ، همراه اول حداقل جی پی آر اسش در اکثر مناطق فعاله (برعکس سرویس ادج)
ربطی به آنتن نداره.
یکجا تو تنظیمات گوشی گزینه های When Needed و When Available داره که پیش فرض سیمکارت همراه اول گزینه When needed هسته و فقط وقتی از اینترنت استفاده میکنید آیکن E یا G بالای گوشی ظاهر میشه.میشه تغییرش داد.
الان فهمیدم چرا همراه اول بسته های نا محدود میده با این سرعت مزخرفش 24 ساعت هم اگر به اینترنت متصل باشی بیشتر از 1 مگ نمیتونی دانلود کنی
سلام
بالاخره همراه اول هم توی شهر ما اینترنتشو راه انداخت. سرعتش زیاد خوب نیست اما کار آدمو راه میندازه
اما من یه مشکل دارم. وقتی که وصلش میکنم به کامپیوتر صفحه ها رو خوب باز میکنه اگر چه پینگش زیاد خوب نیست. اما وقتی که با خود گوشی میخوام یک صفحه رو باز کنم خیلی که زور بزنه بعد از 5 دقیقه یه قسمت از نوشته ها رو نشون میده و آخرش هم خودم قطعش میکنم!
قبلاً با ایرانسل اینجوری نبود و توی گوشی راحت صفحه باز میکرد
کسی میدونه دلیلش چیه؟
چند روزی که سرعت اینترنت 0912 بالا رفته و رسیده به ایرانسل البته بیشتر شبا اینجوریه روزا به خصوص دم غروب سرعتش میاد پایین ولی کلا بهتر شده
با سلام
من یه مودم edge خریدم هر کار میکنم باش سیم کارت همراه اول رو کانکت کنم نمیشه اما ایرانسلو که میندازم روش از توی پروفایل mtn رو میزنم و بعد auto set apn رو تیک میزنم وصل میشه اما mci توی لیست پروفایل های مودم نیست که بخوام انتخابش کنم دیفالت رو میزنم mtn رو میزنم ودافون رو میزنم و.... اما هیچ کدوم جواب نمیده
من باید چی کار کنم ؟
سوال دومم اینکه مثل نرم افزاره تو سیمبین نمیشه خودم انتخاب کنم که از کدوم آنتن اینترنت بگیره ؟چون این داره وصل میشه به قوی ترین آنتن اما من میخوام به یه آنتن دورتر که edge هم داره و سرعتش بیشتره وصل شم
دوست عزیز شما خودتون به صورت دستی mci رو وارد کنید
با تشکر از iCe m@n بهتر ذکر میکردیم
access point:mcinet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)