سلام.
ببين دوست عزيز اين 4و5 كه ميگيد منظورتون علي و نيما ديگه؟كه شامل همون گروه برادران ميشه ديگه!
منم نگفتم همه جوونا عاقل اند و اصلا اشتباه نمي كنن.حرف من اينه كه چرا اين كاراكترا؟چرا اونايي كه به خودشون ميرسن و تيپ ميزنن هميشه بد هستند؟چرا ساسان مثلا كه ژيگوله اوج بدجنسيه؟حرف من اينه كه خيلي چيزا توي جامعه جا افتاده كه صدا و سيما هنوز داره طي ساليان سال اونا رو انكار ميكنه...يعني جا افتاده ديگه منِ جوون دوست دارم رنگ شاد بپوشم و اين دليل بد بودنم نيست دوست دارم تيپ بزنم و اينم دليل بد بودنم نيست!سريال نرگس رو يادتونه؟خواهر نرگس؟نرگس چادري بود ولي نسترين چطور؟نسترين(خواهر نرگس) يه دوست داشت كه اتفاقا آدم جالبي نبود.رنگ لباساش رو يادتونه؟شاد بود.قرمز و سبز و ...خوب ايناداره اصولي رو به خانواده ها تزريق ميكنه! تاثيراتي رو به جا ميزاره.من خودم تو دوستام گاهي چادري داريم كه باورتون نميشه حتي گاهي اوقات رودست اين بيتا ميزنن!
گاهي اوقاتم واقعا خانوم هستن.
خلاصه بگم.ميخوام از خودتون كه با جوابتون معلومه انسان روشن بيني هستين بپرسم:تا حالا شده يه كاراكتر منفي مثل بيتا رو در صدا و سيما با چادر به تصوير بكشن؟اتفاقا هميشه اين موضوع برعكس بوده.يعني خيلي وقتا مسولين خواستن كه كاركترهاي معصوم با چادر باشن.نمونه ي نزديكش همين رستگاران.ميدونين كه تو فيلم نامه زن احمدرضا چادري نبود؟و به اصرار صدا و سيما شد كه شخصيتش چادري فيلمبرداري شد؟يا اگه يادتون باشه لعيا زنگنه تو فيلم اغما!باورتون ميشه همه ي سكانس هاي ايشون 2بار ضبط شد؟يعني وقتي كه فيلم رفت صدا و سيما اونا اجبار كردن اين كاركتر با چادر باشه!در نتيجه ايشون مجبور شدن يه بار ديگه همه ي اون پلانها رو كه با مانتو گرفته بودن دوباره و اين بار با چادرضبط كنن.
خوب اين اجبار واسه چي بود؟
خوب حالا دوست عزيز آيا يه كارگردان كه به قول شما كه صحيح هم هست بايد واقعيتا رو نشون بده،چرا پس هميشه اين واقعيت كه اشتباهات از اين قبيل(بيتايي و سعيدي)هميشه با شخصيت هاي فشن و مانتويي به تصوير كشيده ميشه؟؟؟
آيا دوست هاي عزيزيي كه چادر ميزنن كاملا معصومن؟آيا جامعه بايد به خودش بقبولونه كه منِ مانتويي ميتونم مثل بيتا باشم ولي يه خانوم چادري نه؟شما چطور فكر ميكنين؟
درآخر بگم قصد هيچ توهيني به خانم و آقايان نداشتم چه چادري چه با ريش.فقط ميگم اي بابا مگه فقط اين تيپ ادما اين جور اشتباه ها رو ميكنن؟؟
ممنون .بازم ببخشيد قصد توهين به هيچ قشري رو نداشتم.![]()