کسی یادش نمیاد؟؟؟؟؟
خیلی سادست وقتی میره بالا سریع از اسانسور بیا بیرون یه در سمت چپ یکی سمت راست که هر دو را باید بری فرقی نمیکنه کدوم رو اول بری بعد 2 تا سنگ میده که تو یه در باید بزاری
علی جان اصلا آسانسور وقتی با لا میره محلت بیرون اومدن نمده باز نرفته بر میگرده انگار در بستس
آقا من تو بدن اون هیولاهه گیر کردم کسی میدونه چی کار باید بکنم هرجا میرم دوباره برمیگرده نزدیک اتوبوسه!
شما باید اون چیزی که شبیه توپه و گرد هم است و رنگش هم ابیه باید برید و در داخل سوراخی که تو وسط دیواری که پشتش سه شی بزرگ قرار دارند راقرار بدید تا دیواره کنار بره و با اون سه شی که قسمت اصلی بدن اون هیولا هستند مبارزه کنی تا هیولا کشته بشه.
Last edited by soliman; 07-11-2007 at 11:29.
ببینید دوستان مشکلات شما شبیه هم هست فقط کافیه یکم با دقت دور وبر خودتون رو ببینید چون بعضی از راه ها و درها تو قسمت های تاریک هست مثلا بدن همون هیولا نصف راه هاش تاریک هست البته اصلا به نظر من این بازی Faq نمیخواد چون تقریبا همه چیش واضح هست ولی به هر حال کمکی بود در خدمتیموقتی اسانسور بالا میره ازش میری بیرون و مرحله تموم میشه در واقع الان شما اخره مرحله هستی و دیگه هم با اسانسور کار نداری در واقع کافیه یه دکمه بزنی تا بری بیرون دیگه من از این واضح تر نمیدونم چه جوری بگم در ضمن شما با اسانسور میری بالا
Last edited by AliROCK; 08-11-2007 at 23:53.
من تو اون مرحله ای که باید سه تا سنگ قرمز رو توی در قرار بدم با مشکل مواجه شدم . یعنی اینکه من دو تا از اون سنگها رو پیدا کردم ولی هر چی میگردم اون سومی رو نمیتونم پیدا کنم.
لطفا کمک کنید.
من بدجوری تو این مرحله موندم لطفا کمک کنید.
ببخشید که خیلی سوال میکنم . ولی خواهش میکنم یکیتون به من کمک کنه . من تو همون مرحله 15 گیر گردم .
کل تاپیکو گشتم ولی نتونستم مشکلمو حل کنم.
Last edited by soliman; 13-11-2007 at 22:35.
خوب عزیز اون دوتا رو که ÷یدا میکنی اون چرخ دنده که بهش ضربه میزنیو یهبار دیگه بهش ضربه بزن میری اونجا که میری با اون زنه میجگی مثله ساحله اونجا بورو دوباره به چرخ دنده ضربه بزن تا بچرخه بد بورو تو در موقعی که میری سومین سنگ هم هست بعد که برگشتی نمیدونم باید 1بار دیگه اون چرخ دنده بچرخه یا دوبار نمیدونم خودت دیگه امتحان قشنگ میری همونجا که باید سنگهارو قرار بدی و میری تو اسانسور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)