تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 311 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته حسین جان یه چند ماهی هست که دیگه PES بازی نمیکنم
    البته گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اون برای من بیشتر اهمیت داره
    ولی توی اون عکس شما پاهای رونالدو رو نگاه کن...میگی الانه که بشکنه
    اون موقع که فیفا 98 هم اومده بود بازیکنا اینطوری راه میرفتن و توی کل جریان بازی حرکتش اینطوری بود
    امیدوارم این یکی فقط توی صحنه ورود به زمین اینطوری باشه
    البته همونطور که گفتم اینا زیاد مهم نیست

خیلی خوبه که توی تاپیک این بحثها میشه اینجوری با جزئیات بازی بیشتر آشنا میشیم .
    اون حالت دست قلدری ( واقعا هم همون حالته ) توی بازی اصلا به چشم نمیاد چون دوربین از بالا نشون میده و بازیکنان در حال حرکتن که در حال حرکت یک مقدار دست آدم ناخودآگاه به این فرم در میاد از این بابت اصلا نگران نباش .
    اما این لاغری بازیکنا منو خیلی اذیت میکرد حالا باز فیفا 10 خوبه اگه پیتر چکو توی فیفا 9 ببینی مطمئنم چند دقیقه یک ریز میخندی باور کن فقط استخون عکسهای مردم فقیر آفریقا مثل تانزانیا رو دیدی که حتما پیتر چک بدبختو اونجوری ساخته بودن بقیه بازیکنا هم به همین سبک لاغر و استخونی . خدا رو شکر امسال 10 تا تیپ بدنی متفاوت داریم الان مگه این تیپهای بدنی بازیکنان توی صحنه ورود به زمین بد بودن ؟ به نظر من که خیلی خوب طراحیشون کردن اصلا توی همین ویدئو توی بازی از روی همین تیپها و استیل بدنی خیلیاشون میشه تشخیص داد تازه گرافیک این ویدئو زیاد خوب نیست مطمئنا بازی که بیاد خیلی راحت تر میشه از همین تیپهای بدنی که امسال براشون طراحی کردن تشخیصشون داد .

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه من نمیگم تیپ های بدنشون بد بود
    صحبت من اینه که رونالدو توی این عکس پاهای خیلی لاغری داره...
    حالا شاید عکس حالت کشیده داشته باشه و اینطوری نشون داده میشه...
    اون صحنه ورود به زمین میشد یک سری رو از پشت تشخیص داد که کدوم بازیکنه...هر چند خیلی کوتاه بود
    البته من فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 9 pc رو بازی کردم زیاد هم لاغر نبودن...حالا منظور شما نسخه نسکت بود یا کارنت؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

با VGA 5770 میشه این بازی رو بالاترین تنظیمات بازی کرد ؟
    سیستم پیشنهادی واسش چیه ؟
    یه نفر حاضر نیست جواب منو بده ؟؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه من نمیگم تیپ های بدنشون بد بود
    صحبت من اینه که رونالدو توی این عکس پاهای خیلی لاغری داره...
    حالا شاید عکس حالت کشیده داشته باشه و اینطوری نشون داده میشه...
    اون صحنه ورود به زمین میشد یک سری رو از پشت تشخیص داد که کدوم بازیکنه...هر چند خیلی کوتاه بود
    البته من فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 9 pc رو بازی کردم زیاد هم لاغر نبودن...حالا منظور شما نسخه نسکت بود یا کارنت؟!
    نه من منظورم نسخه کنسولی بود من فیفا کارنت توی این چند ساله زیاد بازی نکردم .
    من الان اون عکس رونالدو رو که میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .

یه نفر حاضر نیست جواب منو بده ؟؟!
    توی تاپیک چند بار مشخصات سیستم مورد نیازو بچه ها گذاشته بودن یادمه گرافیک پیشنهادی 8800 GEFORCE بود این گرافیک شما که خیلی بالاتر از این مدل پیشنهادی EA هستش . مدل کارت گرافیک شما ATI 5770 هستش دیگه درست میگم ؟
    Last edited by 4039; 15-08-2010 at 00:33.

6. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من الان اون عکس رونالدو رو میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست
    فیفا 10 یا فیفا 11؟!...مگه این تریلرها مربوط به نسخه 11 نیست؟!

بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده
    البته حسین جان قبلا هم گفتم که اصل مسئله برای من هوش مصنوعی و گیم پلی بازیه...
    ولی اون لاغری توی اون عکس رو دیگه نمیشد تحمل کرد که شما گفتی مشکلی نیست و توی عکس اینطوریه

بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .
    من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگن
    چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
    نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
    ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

توی تاپیک چند بار مشخصات سیستم مورد نیازو بچه ها گذاشته بودن یادمه گرافیک پیشنهادی 8800 GEFORCE بود این گرافیک شما که خیلی بالاتر از این مدل پیشنهادی EA هستش . مدل کارت گرافیک شما ATI 5770 هستش دیگه درست میگم ؟
    ممنون از پاسختون .
    بله . البته این ماله لپتاپی هست که میخوام بخرم اگر نه رو P.C یه GTX 275 دارم ..... .

10. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بی صبرانه منتظر این بازیم !!!

مخصوصا با این تغییراتی که دوستان نام بردن دیگه EA میخواد بترکونه !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فیفا 10 یا فیفا 11؟!...مگه این تریلرها مربوط به نسخه 11 نیست؟!
    فیفا 11 رو که من از نزدیک بازی نکردم ببینم استیل رونالدو با این عکس که وضوح و کیفیتش پایینه چقدر تفاوت داره . علاوه بر اینها ممکنه این تیپهای بدنی که برای نسخه 11 کنسولی ساختن برای نسخه PC اعمال نکنن و دقیقا همون مدلهای نسخه 10 کنسولی رو برای نسخه 11 PC بکار بگیرن .
    من چند نمونه از عکسهای این بازیکنو از روی مانیتورم گرفتم ببین استیلش چطوره ( البته مانیتور من واید نیست به همین خاطر بازیکنا رو لاغرتر از اندازه واقعیشون توی مانیتورهای واید نشون میده ) :

اینم اندازه بزرگ تصاویر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

کد:

من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگن
    چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
    نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
    ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه
    حالا تا آخر هفته باید ویدئوهایی از نمایشگاه منتشر بشه اگه گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه 10 باشه مطمئن باش این همه صبر ارزششو داشته .
    Last edited by 4039; 15-08-2010 at 09:08.

13. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فیفا ۱۱ در ویکی‌پدیا فارسی
    کد:

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالا تا آخر هفته باید ویدئوهایی از نمایشگاه منتشر بشه اگه گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه 10 باشه مطمئن باش این همه صبر ارزششو داشته .
    ببخشید من تا به حال فقط خواننده مطالب شما بودم اما الآن برام یه سوال پیش اومده با این جمله ای که گفتید
    یعنی گیم پلی هیچ تغییری نمی کنه؟حتی برای کنسول ها مثل xbox؟
    ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
    ضعف دروازه بانها در تک به تک که به راحتی میشه به اونها چیپ زد ضعف در گیم پلی هست؟
    متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •